CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, mai 30, 2010

NIB utfordring; Fra øverste hylle

Jeg tar utfordringen fra NIB, og viser dere hva jeg ville valgt, om jeg kunne velge fra øverste hylle. Det er selvfølgelig så utrolig mye mer jeg kunne tenke meg fra denne interiørjungelen, men man må jo drømme litt også!

Spinnaker, med seilduk i ryggen, fra Hødnebø.
To Kartell Bourgie lamper til å ha på nattbordet.


Georg Jensen Masterpieces lysestake, til kubbelys.

onsdag, mai 26, 2010

Besøk og eksamenslesing

Som et avbrekk fra lesing og eksamensoppgaver kom Maren innom oss på vei hjem fra Volda-tur. Randi og Stig ble også til middag før de dro videre hjem til Risør. Vi har koset oss med både Buzz på ps 3, og olympiske leker på wii. Vi har også fått shoppet litt. To nye bikinier til meg, to shortser til Bjørnar. Så nå kjære sommer, nå kan du bare komme!

Maren og Bjørnar konkurrerer i hekkløp..!

Lunsjen ble inntatt på TGI Fridays, herlig som alltid!

Maren hadde et ønske om en tur på slottet, og det ble det!
Vi fikk til og med med oss vaktskifte!

Vel, Marenmor har dratt for denne gang. Imorgen starter dagen med trening, før vi igjen setter snuten ned mot pensumboken.

mandag, mai 24, 2010

Har du sett!

lørdag, mai 22, 2010

Pinseaften!

Gårsdagen ble perfekt! Vi koste oss som sagt med herlige ferske reker, og en hvitvin vi kjøpte i Spania forrige sommer, etter å ha smakt den på en av favorittrestaurantene våre. Den var så "dyr" at han som eier restauranten nesten nektet å servere oss den. "For hans norwegian friends kunne han tilby oss en annen vin som var vel så god, og myyye billigere". Vi ble jo straks litt nysgjerrige på hvor mye vinen kostet, og lo litt med oss selv da det viste seg at restaurantens dyreste vin kostet 30 euro. Hehe! Tenk om det hadde vært så billig i Norge!

Velvel, vi så finalen av Norske Talenter. Etterpå ringte Renate, så vi tok en tur ned dit. Sindre, Sjur og Steinar var der også, og vi ble sittende til langt på natt. Også idag har vi sovet lenge. Det tar på å lese til eksamen, jobbe, trene og samtidig være sosial. Nå har vi endelig fått surret oss ned på butikken. Alt stenger jo kl 16 idag, siden det er pinseaften. På mandag kommer Maren, og skal være her noen dager. Sammen med henne kommer også Randi og Stig, men siden de jobber til uka drar de hjem samme dag. Så det var en del som måtte handles. Pinup ble det også, så nå skal jeg sette meg ut på verandaen å kose meg med en!

fredag, mai 21, 2010

Fin avslutning på uka

Etter en lang og intensiv uke med lesing, fant vi ut at vi skulle kose oss litt ekstra idag. Vi sov lenge, var på trening, også gikk vi opp på Storo, hvor vi møtte Therese. Vi fikk shoppet litt sommertøy. En shorts til Bjørnar, to cardigans til meg. Jeg elsker lyse sommerfarger. Vi kjøpte også litt undertøy, og Bjørnar noen solbriller han skal ha på stranden i sommer. I tillegg fant jeg et veskenett som vi skal bruke på stranden.

Dagens fangst.

Nå er Bjørnar i byen. Han og Fabian skulle ta seg noen pils i sola på Aker Brygge. Jeg er igjen hjemme å vasker. Vi har kjøpt reker som vi skal kose oss med ikveld, sammen med verdens beste hvitvin som vi kjøpte med oss hjem fra Spania i sommer. Dette kommer til å bli en fantastisk kveld!

onsdag, mai 19, 2010

Eksamen, Eksamen, Eksamen i lange baner!

Det er det vi gjør om dagene. Eksamenslesing før frokost, frem til lunsj, handle middag, lese til eksamen, lage middag, lese, spise middag, lese frem til det begynner noe gøy på tv, lese mens vi ser på tv, lese på senga, prøve å sove litt, får ikke sove, så vi leser litt til. Nå er Bjørnar på trening, og jammen tror jeg ikke at han hadde med seg logistikknotater som han skulle kose seg med på tredemølla! -Neida.

tirsdag, mai 18, 2010

Rekeaften hos Maria!

På søndag var det duket for rekeaften hos Maria. Vi spiste oss gode og mette alle sammen, og alkoholen ble inntatt i takt med maten.

Emilie, Maria og Therese!

Emilie og verten.

Min vakre bestevenninne og meg!

Maria hadde laget verdens beste kake! Vi spiste liksågodt opp hele kaka. Hehe!

Etterhvert begynte det å bli litt fuktig...

Jakken er på, og det er på tide å gå hjem...!

mandag, mai 17, 2010

HIPP HIPP HURRA!

Ønsker alle sammen en flott 17.mai!

søndag, mai 16, 2010

16.Mai!

Jeg er ferdig trent, ferdig dusjet, kaken er ferdig bakt, nå skal jeg bare stelle meg før jeg flyr opp til Therese. Vi skal ha vårt eget lille vors før vi stikker over til Maria og Emilie. Gleder meg!
Håper alle får en like fin 16.Mai som meg!

lørdag, mai 15, 2010

Mye på agendaen!

Igår jobbet jeg til klokken 21. Det var mye å gjøre på jobb, så når jeg kom hjem til ferdiglaget middag ble jeg glad! I 23-tiden ringte Sindre og Karoline. De inviterte oss over på verandaen deres. Kristina og en kamerat av henne var der også, og vi ble sittende ute til langt på natt. Kanskje ikke ikke så lurt for min del, som skulle på jobb klokken 10 idag, men det gikk heldigvis bra. Nå har jeg kommet meg hjem, og er på vei i dusjen. Litt senere kommer Therese. Vi skal kose oss med vin og jordbær. Bjørnar skal jobbe ikveld, så det blir ordentlig jentekveld!

Imorgen har jeg også litt å gjøre. Jeg skal bake en sjokoladekake til 17.mai. Etterpå skal jeg være sammen med Therese, Maria og Emilie. Vi skal kose oss med reker og hvitvin. Håper bare været blir bedre! -Iallefall til 17.mai!

fredag, mai 14, 2010

Forsmak på sommeren!

For en herlig dag! Klokken 8 møttes Therese og jeg på trening. Det er godt å begynne dagen med litt aktiviteter, føler meg alltid så mye mer opplagt etterpå. Når jeg kom hjem var det rett ned i juss-bøkene. Eksamen er 20 mai, så litt repetisjon er greit. Nå har jeg akkurat hatt en liten pause, og spist GOOODE jordbær! Selv om det er iskaldt ute, fikk jeg virkelig sommerfølelse av det. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til sol og varme!

Vel, nå skal jeg grave meg ned i bøkene igjen frem til jeg skal på jobb kl. 16.30. Føler jeg ligger litt etter siden jeg har hatt to dagvakter på jobb denne uken, og ikke er så flink til å lese når jeg kommer hjem nærmere halv 6. Men jeg trenger pengene, så det får gå. Heldigvis har jeg jo følgt godt med på forelesningene!

Ha en suuuuper fredag dere!

torsdag, mai 13, 2010

Enda en fridag!

Det er så deilig med alle disse fridagene. Alt er stengt, ikke noe mas. Therese og jeg skulle egentlig trene idag, men til og med der var det stengt. Så vi startet dagen med en herlig, forfriskende tur opp Maridalen. Vi snudde ved Maridalsvannet, og gikk ned igjen. En herlig runde, som er veldig variert fra vår andre faste runde. Den går langs Akerselva, ned til Arendalsgata, videre til Alexander Kiellands plass, og opp igjen på andre siden. Litt mer byliv med andre ord.
Velvel, nå skal vi lage middag. Hjemmelaget pizza står på menyen. Min absolutte favoritt! Mmmm!

Ventetiden er over!

Neida, det er ikke lampene som har kommet. Men imorgen tidlig aktiveres det nye abonnementet mitt, og jeg kan begynne å bruke Iphonen. Så idag har jeg tittet på Apps, lagt inn telefonnummer, og gjort den klar til bruk.
Hva er dine favorittapplikasjoner til Iphone?

onsdag, mai 12, 2010

Eg grine!

Lampene har enda ikke kommet, og jeg begynner å bli utålmodig!

mandag, mai 10, 2010

17.Mai-forberedelser!

Etter å ha lest på bloggen til Mona tidligere idag at hun hadde gjort klar bunaden sin til 17.Mai, fant jeg ut at jeg skulle gjøre det samme. Jeg begynte med å pusse skoene, og deretter fant jeg frem herligheten (jeg elsker bunaden min). Jeg fikk den til konfirmasjonen min i 2003, og har brukt den ved forskjellige anledninger frem til nå. Når vi var i konfirmasjon til Haakon i fjor syntes jeg egentlig ikke at den satt så fint på. Spesielt over puppene har den blitt ganske stram. Den samme følelsen fikk jeg nå. Så om det blir bunad eller ikke på 17.Mai i år, får værgudene avgjøre!

Bunadskoene mine, som er fantastisk gode å gå med! Anbefales til alle!
Konebeltet mitt (eller samboerbeltet som jeg kaller det), og vesken som er brodert i samme mønster som bunaden (Frafjord, fra Rogaland).
Noe av sølvet, samt den søte oppbevaringsboksen jeg fikk i julekalenderen i fjor!

Nå utfordrer jeg deg til å legge ut bilder av din bunad! (legg også igjen en kommentar, sånn at jeg får gått tilbake å sett!)

fredag, mai 07, 2010

Endelig fredag!

Endelig er det fredag igjen! Uken har vært lang, spesielt for Bjørnar som har hatt to eksamener. Selv jobbet jeg til 24.00 igår, da Storo-senteret hadde nattåpent. Det skjedde utrolig mye spennede på senteret, og som naboen min på Eurosko så fint sa; "jeg spiste både lunsj og middag da jeg tok runden på smaksprøver på Ica". Desserten fikk hun på utsiden, hvor de sto å delte ut marsipankake.

Vel, nå har jeg vasket hele leiligheten, vi har handlet inn mat til helgen og roen begynner å senke seg her i huset. Som dere ser på bildet over har jeg endelig fått blomster til vasen min. Det ble jo bare så fint! Jeg elsker virkelig den vasen!
Ellers fikk jeg også grenet til meg de lekreste krystall lysestakene på Tilbords idag! Mamma har de hjemme (gave fra pappa, som jeg hjalp til å finne) og jeg har elsket de siden! De er høye og robuste, og man kan bruke de til både kronelys og kubbelys. Nå er jeg skikkelig fornøyd, og klar for en siste helg med strategi!
God helg, dere!

onsdag, mai 05, 2010

Forbruksvarer

Jeg mister og roter bort alt jeg eier av øredobber og små hårspenner. Idag var Therese og jeg på Storo en tur etter trening, og da hadde de halv pris på alle accessories på Kappahl. Jeg benyttet derfor muligheten til å hamstre litt. Hehe! Så nå har jeg spenner og ørepynt for en stund fremover! I tillegg fant jeg et fint armbånd i matros-stil, lenke i gull, med sort bånd, og anker! Kjempefornøyd!

tirsdag, mai 04, 2010

Jeg legger meg inn!

Seriøst, jeg blir så depresiv av dette snøværet at jeg vurderer å legge meg inn på en institusjon med andre depresive mennesker! Vi er liksom kommet til 4.mai (Gratulerer med dagen svigermor Randi) og det skal ikke snø vannrett på en dag som idag! Og stakkars Miriam, hun måtte nærmest kjøre i kolonne når hun skulle på skolen idag! Ikke hadde hun på piggdekk heller. Hvor blir det liksom av den globale oppvarmingen? (Har hørt rykter om at den fortiden befinner seg i Sandnes-men det hjelper ikke meg stort!) Nå er jeg virkelig glad for at jeg har tre uker i spania å se frem til!
Ellers har jeg hatt en finfin dag. Om en stund skal Therese og jeg på trening. Det blir digg!
Ønsker alle en fiiiin dag videre! Nå skal vi ut å lage snømann!

mandag, mai 03, 2010

Det er de små tingene som betyr noe!

Idag når jeg kom på jobb fikk jeg en hyggelig beskjed. Jeg hadde vunnet vervingen av medlemmer til kundeklubben vår i april. Premien jeg fikk var noe jeg faktisk hadde ønsket meg/tenkt til å kjøpe! Anbefaler alle Microplanes produkter på det sterkeste!

Vår i luften!

Etter å ha sittet med strategi i hele går, fant vi ut at vi skulle plante noe nytt i blomsterpotten vi har på verandaen. Siden Plantasjen stengte klokken 18, og vi fant dette ut ca kvart på, løp vi bort og røsket med oss noe som så brukendes ut. Og resultatet ble ikke så aller verst! Nå gleder vi oss til varmen kommer, så vi får nyte lange sommerkvelder og en flaske iskald hvitvin!

Idag forbereder bjørnar forhandlinger til engelsk muntlig eksamen på onsdag. Jeg skal jobbe. Så dersom du trenger noe nytt til kjøkkenet, er det bare å komme innom på Kitch'n.

søndag, mai 02, 2010

Lloret de Mar

Første kvelden etter at vi kom.


En tur inne i nabobyen Blanes for å se på VM i fyrverkeri.

Klare for herlig middag på restauranten The Orient Express (innredet som toget)

Da var endelig flybillettene til årets sydentur i boks! Nå må bare eksamenstiden gjøres unna, så kan vi dra till mitt favoritt feriested! Lloret de Mar heter byen, og ligger ca en time nord for Barcelona. Dette blir tredje gangen Bjørnar og jeg drar dit sammen. Vi drar også sammen med mamma og pappa. Jeg synes det er utrolig koselig å være med de på ferie. Etter at jeg flyttet til Oslo er det jo begrenset hvor mye jeg ser de, så da er sommerferien en grei måte å få vært litt sammen på. Og vi sier jo ikke nei takk til å bli litt sponset heller! Hihi!

Bildene over er fra første gang Bjørnar og jeg var der sammen, i 2007. Late dager på stranden, herlige middager ute på restaurant, shopping, og ikkeminst dagsturer inn til Barcelona. Vi blir borte i tre uker, så vi får nok av tid til å kose oss på.
Ååå! Trenger jeg å si at jeg gleder meg? :D

lørdag, mai 01, 2010

En regnfull 1.mai

At dagen idag var fridag kom litt brått på meg, som hadde planer om å jobbe idag. Hehe! Vi har derfor ingen planer for dagen. Det pøsregner ute, og eksamenstiden er igang for fult. Vi har derfor holdt oss inne så langt idag, med lang frokost og masse kos. Skriver prosjektoppgave i strategi, som skal leveres om snaue 14 dager. Sånn sett kom fridagen godt med.
For pappa er det slettes ingen fridag. Han er igang med sesongens tredje sykkelritt. Bilde over er fra fjorårets Kongeritt. Litt regn stopper ikke denne mannen! Jeg er stolt av deg gamlefar!

Ønsker dere alle en fortsatt flott 1.mai!