CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, august 31, 2010

Jeg bare elsker denne sangen!

T.I - Whatever You like

I tillegg spilles følgende sanger om og om igjen på min Spotify, til Bjørnars store fortvilelse;
Broken Door - Angel,
B.o.B Ft. Hayley Williams - Airplanes,
Eminem Ft. Rihanna - Love The Way You Lie,
Eskobar Ft. Heather Nova - Someone New,
Glee Cast - Don't Stop Believin',
Hugh Grant & Haley Bennett - Way Back Into Love,
Jason Castro - Let's Just Fall In Love Again,
Owl City - Vanilla Twilight,
Rihanna - Te Amo,
Robyn - Dancing On My Own,
Sugababes Ft. Sean Kingston - Miss Everything, og
Travie McCoy Ft. Bruno Mars - Billionaire.

søndag, august 29, 2010

Hvis dere ikke liker det, hold dere unna!

Noen mennesker blir aldri fornøyde! Er det ikke det ene som er galt, så er det det andre. Noen mennesker finner alltid noe å pirke på. Sånt irriterer meg. Kan de ikke bare holde seg unna?! Hvis man blir så brydd av å lese en blogg, kjøpe et produkt, dra et sted eller være sammen med noen, hvorfor gjør man det da? Da er det jo best for alle parter om man bare lar være.

Vel, dette var dagens lille utbrudd fra min side. Det er ikke helt min dag idag! Nå gleder jeg meg bare til Bjørnar kommer hjem fra jobb, og vi skal lage deilig pizza!

lørdag, august 28, 2010

Endelig kan jeg senke skuldrene, og ta helg. For å si det mildt, var det helt texas på jobb idag. Fikk faktisk litt julefølelse av alle de handlegale folkene. Når jeg var ferdig klokken tre, møtte jeg Kathrine, for å gå en runde. Det krelte med mennesker, overalt! Sikkert mye på grunn av været, det har nemlig regnet konstant idag. Vi ble ikke lenge på Storo, så etter å ha tatt en kaffe, gikk vi hjem til meg. Nå har hun akkurat dratt, og jeg har funnet ut at jeg blir hjemme ikveld. Jeg orker nemlig ikke å gå ut i dette været!

Ellers vil jeg sende en hilsen hjem, til tante og onkel, som feirer dobbel 50års dag idag! Skulle ønske at vi fikk til å komme, men sånn ble det ikke! Ha en flott kveld, og kos dere masse!

fredag, august 27, 2010

Hjem-Hjem-Hjem!

Når jeg går hjem fra jobb imorgen, kan jeg ta helg med god samvittighet! Jeg har tjent masse penger, jeg har vasket leiligheten, jeg har handlet inn til helgen, jeg har fikset en del ting til skolen, og jeg har ordnet tur til Dublin med Therese.

Og som jeg nevnte i et tidligere innlegg, er det mye som skjer denne høsten. Nå har jeg akkurat booket fly hjem til Sandnes 8-11 oktober. Da blir det venner og familiebesøk, shopping i alle butikkene som bare finnes hjemme, være sammen med lillesøster som har begynt på folkehøyskole og mye annet gøy! Jeg gleder meg virkelig!
Pappa har også bursdag like før jeg kommer hjem, så hvis jeg er heldig, blir det nok et aldri så lite kakeselskap også! Huff, nå fikk jeg vann i munnen! Kan ikke huske sist jeg spiste kake!

KakeKakeKake!

Da er det jammen meg helg igjen!

Det er allerede en uke siden mamma, pappa og Cecilie kom på besøk til oss. En uke siden vi leverte Cecilie på vakre Hurdal Verk Folkehøgskole. Denne uken har jammen meg gått utrolig fort. Jeg har jobbet 10-17 hver dag, og ikke vært hjemme før nærmere halv seks. Hver dag har Bjørnar hatt herlig middag klar til meg. Heldige meg! Idag føler jeg egentlig at jeg har fri, men det har jeg ikke. Halv fem skal jeg opp på jobb å gjøre siste innsats til katalogstart på mandag. Gled dere til alle de gode tilbudene som kommer!

Nå skal jeg rydde og vaske litt her hjemme, for imorgen jobber jeg også, og etter jobb skal jeg være sammen med Kathrine. Vi skal bare kose oss på nye Storo, og gå på café. Det blir en deilig lørdag. Bjørnar jobber, så jeg får se hva jeg finner på utover kvelden. På søndag skal jeg være sammen med Therese. Vi skal (selvfølgelig) planlegge Dublin-turen, sladre og kose oss! Vel dette er min helg, håper dere også får en fin helg!

onsdag, august 25, 2010

Dublin!

26-28 september skal Therese og jeg på jentetur til Dublin. Shopping og Champagne! Hotellet vi skal bo på, ligger midt i handlegaten, så det er perfekt i forhold til shoppingen. Vi gleder oss veldig! Har noen av dere lesere vært i Dublin før? Noen tips om hva annet vi kan gjøre?

tirsdag, august 24, 2010

Da er det vel slutt på sommeren da!

Det er rart hvordan folk snakker om været. Når jeg snakker i telefonen med pappa, spør han alltid, "ja, hvordan er været i Oslo da, Susanne?". Når vi kom hjem fra Spania, lurte alle på om vi hadde hatt fint vær, og det første jeg tenker på når jeg våkner om morgenen, er hvordan været er.
Vel, nå kan det virke som om at sommeren er over for i år. Jeg må si at jeg faktisk gleder meg til høsten! For det første, det skjer kjempemye rundt meg. Og for det andre, hva er vel bedre enn en lang kveld, med pøsreggen, stearinlys, god mat og godt selskap? Eller å kle på seg den deilige dunjakken, å dra ned til byen og bare nyte synet av fargerike trær, og en flott høstsol?

Denne uken her har det vært skolestart for Bjørnar. Jeg jobber fulltid, og er i gang med å forberede butikken til ny tilbudskatalog. Jeg føler meg heldig, som har fått så mye ansvar, og håper at jeg klarer å komme i mål med det store lille prosjektet mitt. Hele butikken skal gjøres om på, og det kommer inn flere paller med nye varer hver dag. Jeg føler egentlig at jeg er på ganske dypt vann, men mine to herlige kollegaer som jobber kveldstid gjør en super innsats de også!

Om litt begynner Hotel Cæsar. Jeg er helt i himmelen nå som det har begynt igjen, og etter lange dager på jobb, er det deilig å bare slappe av med litt TV. Gode tv-program hører jo også høsten med!

PS! Idag er det bare fire måneder igjen til juleaften! Hihi!

søndag, august 22, 2010

Koselig helgebesøk!

På fredag begynte Bjørnar og jeg dagen med en herlig frokost, etterfulgt av en tur på Storo Storsenter. Det er så gøy å gå der nå, etter at det er pusset opp, og blitt dobbelt så stort. Vi handlet ikke stort, annet enn at Bjørnar kjøpte seg et nytt spill til Playstation3, og dermed måtte kjøpe The Sims3 til meg, for at ikke jeg skal kjede meg i hjel mens han spiller. I halv 6 tiden kom mamma, pappa og Cecilie. De hadde kjørt fra Sandnes, for å levere Cecilie på Hurdal Verk Folkehøgskole på lørdagen. Etter å ha pakket litt ut av bilen, slappet av litt, og stelt oss, dro vi en tur til byen for å spise. Etter Cecilies ønske ble det Fridays på Klingenberg. Etterpå gikk vi en tur innom baren Dr. Jekyll, som ligger like ved før vi tok trikken hjem. Kvelden avsluttet vi med litt godteri, og et par runder med Buzz.

På lørdagen måtte vi opp tidlig. Vi spiste koselig frokost sammen alle fem, før vi satte kursen mot Hurdal, for å "levere" Cecilie. Skolen var kjempefin, og det var et lite opplegg for familie og foresatte med lunsj, presentasjon av skolen, elevene, lærerne og linjene i gymsalen, og til slutt kaffe og kaker. Vi ble værende til klokken var godt over fem, før vi råkjørte tilbake til Oslo, for at mamma skulle rekke en runde på Storo. Men mamma og jeg shopper skjeldent under press, så den eneste som endte opp med å kjøpe noe var pappa. Tror han ble ganske fornøyd med ny Nudie jeans, og Tiger belte. Siden det begynte å bli ganske sent, gikk vi rett ned på Bølgen&Moi for å spise etter å ha vært på Storo. Alle var superfornøyde med både forrett, hovedrett og tilhørende drikke. Fantastisk!

Familien Aareskjold foran hurdal Verk Folkehøgskole!

Vi har fått levert fra oss Cecilie, som skal gå på hestelinjen.

Monolitten!

Vi har hatt fantastisk vær hele helgen, så idag tok vi oss en tur i Vigelandsparken før mamma og pappa dro hjem til Sandnes. For min egen del, blir jeg like fascinert hver gang jeg er der. Skulpturene, symmetrien, ja alt sammen! I tillegg vekker parken gode minner fra tidligere besøk!

torsdag, august 19, 2010

Da var det straks helg igjen gitt!

Etter en morsom tur på Storo Storsenter med Therese idag, er det jammen meg på tide å ta helgevasken. Idag må den gjøres ekstra nøye, for imorgen kommer mamma, pappa og Cecilie på besøk. Cecilie skal nemlig gå et år på folkehøyskole i Hurdal, så de bruker oss i Oslo som base for å få levert henne på skolen. Vi skal alle sammen på en liten velkomstfest på skolen på lørdag. Blir koselig å se hvordan hun skal ha det det neste året! Hun skal forøvrig gå på en egen hestelinje, så jeg håper ikke vi må hilse på hestene på lørdag! (Les; jeg er kjemperedd for hester, og veldig allergisk!)


Siden lillesøster ikke kommer til å befinne seg så langt unna Oslo det kommende året, håper jeg at vi får mange anledninger til å finne på mye gøy sammen!
Vel, nå hører jeg vaskebøttene rope på meg!
God helg!

søndag, august 15, 2010

Verdt å leve for!

Noen av mine gleder:
1. Puter, store myke puter!
2. Å høre favorittsangene mine på Spotify.
3. Blå himmel, stekende sol, og sval bris.
4. Solbrun hud.
5. Sommerfugler, både ekte, og i magen!
6. Noe nytt til leiligheten.
7. Rent, hvitt sengtøy!
8. Verdens beste kjæreste.
9. Reise, spesielt Barcelona.
10. Risør og Sandnes.
11. Familie og venner.
12. DIESEL!
13. Andres blogger.
14. Min elskede Iphone (hadde aldri trodd at jeg skulle bli så hekta!)
15. Hjemmelaget pizza. Må ha det, bare må ha det!
16. Frisk smoothie!
17. Melkesjokolade.
18. Shopping!
19. Gode minner.
20. Fremtiden!

Hva er dine gleder i livet?

onsdag, august 11, 2010

Oslo Grand Prix

Igår fikk Bjørnar oppleve noe han har hatt lyst til lenge (helt siden ifjor), nemlig Oslo Grand Prix. Han var helt i ekstase etter å ha sett ryttere som Hushovd, Boasson-Hagen, Schleck-brødrene, Nordhaug, og Hegreberg. Men det største av alt var vel at Boasson vant! Jeg måtte jobbe (Storo Storsenter hadde nyåpning av senteret, som er blitt omtrent dobbelt så stort), så jeg fikk ikke vært med. Men jeg innrømmer gladelig at jeg gjerne skulle sett Boasson på nært hold!

mandag, august 09, 2010

Trebåtfestivalen 2010!

Vi er vel hjemme etter en nydelig helg i Risør! Det som ikke var like nydelig, var at igår når vi kom hjem, oppdaget vi at døren til fryseboksen hadde stått åpen siden tirsdag.. Og vet dere, det er kjeeedelig å tine fryseboks! Heldigvis gikk det litt fortere når jeg fant frem hårføneren! Hehe!

Vel, på onsdag hentet Bjørnar meg rett etter jobb. Da hadde jeg jobbet stort sett i ett sett siden vi kom hjem fra Spania, så det var en etterlengtet frihelg jeg hadde i vente. Vi kjørte om Sverige hjem, og vi rakk også å stoppe et lite kvarter på Norwegian Outlet som har åpnet i Vestby. I Sverige var vi innom Nordbysenteret i kjappe ti minutter, før vi kjørte nedover til båten. Da kom jeg selvfølgelig på at jeg hadde glemt all sminken min i Oslo, så takk gud for taxfree-shopping på båten!

På torsdag hadde vi en rolig dag. Vi var på åpningen av Trebåtfestivalen, spiste herlig lunsj på Mottaket, og tok en tur på byen utpå kvelden.
På fredag kom mamma, pappa og Cecilie. Da ble det grilling hjemme hos Randi og Stig (foreldrene til Bjørnar), hvor også Aleksander, Janniche og Grete kom.

Bjørnar frister pappa med spennende øltønne som vi kjøpte på båten!

Pappa ble fornøyd med både øl og glass!

Vi var heldige med været, så grillmaten ble selvfølgelig spist ute på terrassen!

På lørdagen ruslet vi alle sammen til byen for å se på båtene. Hele familien Aareskjold stiller seg her opp til familiebilde!

Vi gikk over Risørflekken når vi skulle på byen. Herfra så vi også dagens seilas. For en utsikt!

Cecilie og pappa med utsikt inn mot byen.

Etter å ha trasket i byen hele dagen prøvde vi å finne et sted for å spise lunsj. Det var bare å glemme, så da ble det grillrester fra dagen før! Herlig!

Ingen sommer uten reker! Både min og Bjørnars familie elsker reker, så det var selvsagt på menyen lørdags kveld.

Etter det herlige rekemåltidet gikk vi nedover til byen igjen, for å høre konsert med Jan Teigen. For en stemning! Han sang alle de kjente sangene, og la selvfølgelig opp til at publikum skulle synge med!

Været var nydelig. Både solen og båtene skinte, og byen viste seg fra sin beste side! Vi kunne ikke hatt en bedre helg!

Inn mot torget i Risør.

Lørdagens seilas!

Enda flere gaver!

Bursdagsgavene vil ingen ende ta!

Når vi kom ned til Risør fikk jeg tre nydelige Ralph Lauren putetrekk av Randi, Stig og Maren. To av de var beige med blå striper på, det tredje var beige med rosetrykk på. De passet perfekt i sofaen! I tillegg fikk jeg penger, som jeg brukte på nye sko. Jeg liker å bruke penger jeg får på noe fornuftig! Det er så lett at de forsvinner i "det store hullet", så jeg er iallefall veldig konsekvent når det gjelder pengegaver.

På fredag kom mamma, pappa og Cecilie til Risør. Av mamma og pappa har jeg fått gave, og jeg trodde Cecilie var med på den. Men neida, jammen fikk jeg et par lekre sorte støveletter (som desverre var litt små, så de er på vei til å byttes), to kule topper, og et par øredobber! Skal få lagt ut bilder av alt sammen når jeg har byttet og tatt det i bruk! Tusen millioner takk! :)

Putetrekkene fra Ralph Lauren

Hvite sommersko fra Noodles

tirsdag, august 03, 2010

Enda en bursdagsgave!

Det beste med å ha bursdag i sommerferien, er at man får gavene fordelt over lang tid, istedenfor å få alle på en gang! Idag kom vakre Therese innom med noe jeg ble kjempeglad for! Tunika og smykke fra VeroModa. Som dere ser på fargen på tunikaen, er den perfekt nå som det går mot høst! Smykket har jeg vært forelsket i helt siden Therese kjøpte seg det i København i juni, så hva passet vel bedre enn å få mitt eget?! Tusen takk!

Nå skal jeg pakke til morgendagens Risørtur! (Og tunikaen blir selvfølgelig med!)

Endelig litt utevær!

Igår etter jobb hadde jeg en liten date med Minken. Hun hadde med seg to kompiser, Marius og Henrik. Det var såpass deilig temperatur at vi satt ute hele kvelden. Vi koste oss med vin, cava, og herlig strawberry daiqiry som Minken laget til oss. Vi spilte kort ("fingen" som mamma lærte meg i spania, hehe), pratet og lo hele kvelden.

Nå har jeg ryddet litt etter gårsdagen. Videre skal jeg bare slappe av, og pakke, før jeg skal på jobb klokken fire. Imorgen drar vi til Risør rett etter jobb!

Minken og Marius

Henrik

Meg, men ikke spør hva jeg driver med.. Hehe!

søndag, august 01, 2010

Bloggtørke!

Kjære vene, etter tre uker med "bloggfri" skulle man tro at man hadde nok å blogge om. Men neida. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive om. Jeg har ikke noe nytt å komme med, og føler at det blir samme greiene om og om igjen. Kanskje jeg bare skal stikke hodet under vingene en liten stund? Eller kanskje dere kan hjelpe meg med å komme på noe spennende?

Uansett, dagene går som normalt. Bjørnar er fortsatt i Risør, jeg jobber. Igår dro jeg til Lillestrøm etter jobb, hvor jeg var sammen med Jasper og Leander, i foreldrenes bryllup. Etterpå dro jeg hjem å la guttene. De sovnet på et blunk. De var nok ufattelig slitne etter en lang dag i foreldrenes bryllup. Når de hadde sovnet kom Stian å holdt meg med selskap. Vi så Villmark, og den var mildt sagt ekkel. En film jeg definitivt aldri skal se igjen! Han kjørte meg hjem når brudeparet kom hjem, og jeg må si, jeg fikk selvfølgelig mareritt fra filmen! Æsj!

Idag slapper jeg bare av. Vasker klær, og ordner litt til å dra til Risør på onsdag. Bjørnar kommer å henter meg rett etter jobb, så kjører vi gjennom Sverige, og tar båten over til Sandefjord. På fredag kommer også mamma, pappa og Cecilie til Risør. Så det blir nok en koselig helg, som jeg gleder meg veldig til!

Imorgen skal jeg være sammen med Minken etter jobb. Det blir koselig! Har ikke sett henne siden før vi dro til Spania, så jeg savner henne en smule, kan man si! Vi krysser fingrene for bra vær, så det kan bli vin på terrassen! Ja!