CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, oktober 31, 2010

Happy Halloween!

Idag blir det litt mindre julesnakk, og litt mer halloween! Disse søte(?) gresskarene sto foran peisen på Bølgen igår å laget god stemning. Jeg vet at mange mener at halloween er oppskrytt, men personlig synes jeg det er morsomt! Siden jeg flyttet til Oslo har halloweenfeiring blitt en tradisjon. Skumle kostymer, blod og masse annet gørr hører med.
Jeg håper vi kan "adoptere" mange flere amerikanske feiringer!

Nå lager Bjørnar frokost til oss. Vi sov lenge idag, og det hjalp virkelig på samvittigheten at vi kunne skru klokka en time tilbake når vi våknet! Hehe.
Ellers skinner sola i Nydalen, og vi har planer om en tur på Plantasjen iallefall.
Ønsker alle mine skumle lesere en flott halloween!
GRRR!

lørdag, oktober 30, 2010

Karen Blixen

Jeg vet det er tidlig, men jeg begynner faktisk å få julefølelse allerede! Flere andre bloggere har begynt med julepynt-innlegg, så jeg er langt ifra den første. Men igår bestillte jeg flybilletter hjem til jul, og først da slo det meg hvor mye jeg gleder meg! Julen har betydd så utrolig mye for meg, spesielt etter at jeg flyttet til Oslo.

Jeg har forøvrig forelsket meg helt i Karen Blixens julepynt. Tenk å kunne pynte et helt juletre med de flotte figurene hennes! De finnes i flere forskjellige motiver, både i gull og i sølv. De fås kjøpt på Kitch'n, og koster fra kr 129,- og oppover.

torsdag, oktober 28, 2010

Julegavetips

Hurra! Bjørnar fikk fri fra jobb, og turen til København er bestillt!
Men tilbake til overskriften. Selv sliter jeg alltid med å finne de perfekte julegavene til de jeg er glad i. De fleste har jo det meste, og ingen har noen særlige ønsker. Jeg lurte derfor litt på om jeg fra november og frem til jul skulle ha et lite innlegg med "ukas julegavetips"? Det kommer primært til å være produkter fra Kitch'n, da dette er produkter jeg selv kjenner godt til.
Hva synes dere? Er dette noe dere kunne tenke dere å lese om? Eller?

onsdag, oktober 27, 2010

Førjulstur til København!

Om Bjørnar får fri fra jobb 8-9 november, ser det ut til at det blir en liten tur til København! Jeg gleder meg allerede til julestemning, shopping og kjærestekos! Nå er det bare å krysse fingrene!

mandag, oktober 25, 2010

Et godt tips!

Jeg har alt for mange pynteting, men alt for liten plass å sette tingene på i stua. Siden vi ikke har vinduskarm går veldig mye plass bort der, og da sitter jeg igjen med TV-benk, stuebord og spisebord til å ha pynt på. Det er jo begrenset hvor mye pynt man kan ha på bordene, her synes jeg at blomster og lysestaker, samt fruktboller er det som passer best.
Til enhver tid står mye av tingene våre bortgjemt i skap, i påvente av å bli byttet ut med en annen ting, som da igjen blir satt inn i skapet igjen. Dette har vært tilfelle med min kjære Smiley skål.

Men forleden dag luftet jeg dette for sjefen min, Kristina, og hun hadde et godt tips! Selv hadde hun skålen på nattbordet! Så nå har min fått kommet ut i dagslys, fyllt opp med kremer og smykker, og alt som ellers ligger å slenger på nattbordet! Kjempesmart!

søndag, oktober 24, 2010

Winter Wonderland!

Vinteren kommer alltid brått på, og på torsdag nådde den hovedstaden. Jeg gikk på jobb kl.14, i strålende høstsol, men når jeg var ferdig klokken 21 snødde det. Store, fine snøkrystaller. På 4 årsdagen til Bjørnar og meg. Romantisk!

På fredag jobbet jeg også, men da hadde jeg dagvakt. Men når klokken var 15 måtte jeg kaste inn årene. Da hadde jeg så vondt i tåa, at jeg knapt klarte stå. Heldigvis har jeg fantastiske kollegaer som stiller opp, så jeg fikk gått hjem.

Ellers i helgen har vi hatt besøk av foreldrene til Bjørnar. På fredag tok vi det rolig, laget middag, spilte kort og så på X-Factor. På lørdag ble det en liten tur på Storo Storsenter. Litt shopping ble det, og jeg fikk blant annet kjøpt meg et deksel til Iphonen. Jeg klarte å knuse skjermen for en stund siden, og da lærte jeg at det er greit med litt beskyttelse!
På kvelden gikk vi ned på Bølgen, hvor vi møtte et vennepar av Randi og Stig. Vi ble servert deilig treretters middag med torsk til forrett, hjort til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Det kunne ikke passet meg bedre! Himmelsk!

Idag sov vi lenge, spiste deilig frokost, og spilte litt kort før Randi og Stig dro hjemover igjen. Nå har jeg ryddet litt, mens Bjørnar har laget hjemmelaget pizza som vi skal kose oss med, mens vi ser opptak av Hellstrøm Rydder Opp.

torsdag, oktober 21, 2010

Roser

Heldige meg fikk nydelige roser av Bjørnar idag! Sukk!

Just The Way You Are

Idag er det fire år siden Bjørnar og jeg ble sammen! Hvor i all verden har tiden blitt av?! Dere kjenner sikkert følelsen av at "det virker som vi møttes for første gang igår". Sånn føler jeg det. Vi har gjort utrolig mye gøy sammen på disse fire årene, og jeg ville ikke vært foruten noe av det!

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile

tirsdag, oktober 19, 2010

Godt å ha ham tilbake!

Endelig er Bjørnar hjemme igjen! Han kom hjem sent igår kveld, og hadde hatt en fin tur. Det hadde for det meste gått i øl, dart og fotball. Likevel hadde han tenkt på meg, og ga meg et nydelig smykke fra Swarovski, og en bodylotion fra Biotherm. Etter å ha hatt tidenes verste helg, var det godt å få gave, men enda bedre å ha Bjørnar tilbake!

fredag, oktober 15, 2010

Savn!

Av og til er det godt å være borte fra hverandre, godt å savne.. Men nå som jeg ligger her, og ikke helt hva jeg skal finne på, må jeg innrømme at jeg savner Bjørnar som er på guttetur til England litt ekstra mye! Gleder meg til mandag, for da kommer han hjem!

Mine to gode venner

Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten mine to gode venner Ibux og fjernkontrollen.. Jeg føler jeg gror fast til sofaen, og at det er et heftig liggesår på vei. Hehe, neida, så ille er det kasnkje ikke, men kjedelig er det! Og hvor typisk er det ikke at jeg lå på sofaen hele dagen igår, brukte null energi, og var selvfølgelig ikke trøtt når jeg skulle legge meg.. (Helt sant er det ikke, for jeg brukte mye energi på å komme meg ned på Rimi, men det var faktisk vondere å gå ned dit, enn å ligge på sofaen å nærmest brekke meg av sult!)

Vel, her ligger jeg da! Solen skinner, og jeg vil UT!

torsdag, oktober 14, 2010

Shopping i Sandnes!

Det ble selvfølgelig en liten handlerunde når jeg var hjemme i Sandnes. Tidligere når jeg har vært hjemme (reiser bare med håndbagasje når jeg bare er hjemme en helg) har jeg shoppet så mye at jeg ikke har fått med meg halvparten tilbake til Oslo igjen. Men denne gangen! Jeg har lært! Det eneste jeg kjøpte til meg selv var en søt strikkejakke fra Gina. På bildet ser dere ryggen på den. I tillegg kjøpte jeg et pelsskjerf. Det er deilig nå såm det begynner å bli veldig kaldt. Pulsklokke ble det også på meg. Den stjal jeg av mamma..! Hihi! Men selvfølgelig, nå som jeg endelig har fått meg pulsklokke, tror dere ikke jeg har klart å forstue storetåa??! Nå hinker jeg bare rundt i leiligheten, og lurer på hvem som skal handle for meg, siden Bjørnar er i Newcastle... Perfect timing må jeg si! Vel, tåa er mye bedre idag enn igår, så jeg klager ikke! Men som Therese sa; "Susanne, ka e d me deg og den uflaksen din?"
Kanskje litt ekkelt bilde å legge ut på bloggen...?

tirsdag, oktober 12, 2010

Litt flau...

...Over at disse to bildene av lille Diesel er de to eneste bildene jeg tok når jeg var hjemme i Sandnes i helgen. Jeg hadde en kjempefin tur hjem. Nydelig vær, masse god mat, familiekos, venner, shopping og lite søvn.

Nå har jeg endelig fått ny Iphone, så nå harj eg litt jobb å gjøre med å legge inn diverse saker og ting. Jeg er avhengig av hjelp fra Bjørnar, derfor må dette skje idag, for imorgen drar han på guttetur til Newcastle! Så, siden jeg ikke er så tekninsk, er det vel bare å sette i gang, og ta tiden til hjelp.

torsdag, oktober 07, 2010

Mama, I'm Coming Home!

Imorgen skal jeg hjem til Sandnes. Gleder meg utrolig til å se venner og familie igjen! -Og ikkeminst den lille mopsegutten vår!
Jeg har ingen spesielle planer når jeg er hjemme, annet enn å feire bursdagen til pappa, besøke mine nærmeste (de som fortsatt bor hjemme i Sandnes), og kose meg sammen med mamma, pappa og lillesøster Cecilie. Det blir herlig!

KAKE!

Tre blir til en igjen!

Jeg tror Bjørnar har lest bloggen! Når jeg kom hjem fra jobb igår hadde han nemlig kjøpt og installert ny fjernkontroll! Jeg ble faktisk ganske glad. Det er utrolig hvor lite som skal til. Nå slipper jeg å irritere meg over de tre andre som lå å slang på hver sin plass i stua til enhver tid. Nå har jeg bare et problem igjen, å det er å vende meg til den nye.. Stikkord; avansert......

tirsdag, oktober 05, 2010

The Story

mandag, oktober 04, 2010

Om fjernkontroller og sånt..

Er dere klar over hvor avhengig man blir av en fjernkontroll? Og da mener jeg bokstavlig talt én fjernkontroll. Vi hadde tidligere en universalfjernkontroll, hvilket betydde at man kunne bruke den til alt. TV, DVD, GET-boks, Playstation, Nintendo, radio, ja, ALT. Denne har nå tatt kvelden, og jeg irriterer meg grønn over alle kontrollene som nå ligger å slenger rundt forbi. Det er rart hvordan man savner ting man ikke vet å sette pris på før de er borte.. For ja, jeg mislikte virkelig universalkontrollen også..! Hehe!

søndag, oktober 03, 2010

Nokas

Helgen har nok en gang gått med til å jobbe, både for Bjørnar og for meg. Han jobber jo alltid lengre enn meg, så når jeg var ferdig klokken 19 igår møtte jeg Therese. Vi gikk ned på Bølgen, hvor vi spiste god middag og dessert, med god vin til. Etter mye skravling der gikk vi hjem til kjæresten hennes, Eirik. Der fortsatte skravlingen med potetgull og godteri. En skikkelig jentekveld.
Bjørnar og jeg var hjemme samtidig, rundt klokken 1. Det var akkurat i tide til å se sykkel-VM fra Australia. Bjørnar har altså sovet på sofaen inatt.. Hehe!
Nå skal vi bare slappe av, lage god middag, og kose oss hele dagen. Ikveld skal vi på kino med Therese og Eirik. Vi skal selvfølgelig se Nokas. Og jeg gleder meg!

Ellers vil jeg gratulere min kjære pappa som har bursdag idag! HippHippHurra!