CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag, januar 31, 2011

In my bag

Mulberry veske
LV lommebok
Nøkler
Ipad
Pastiller
Hodepinetabeletter
Mobil
Termokopp
Antibac
Kleenex
Lypsyl
Håndkrem
Mellommåltider
Jeg sender utfordringen videre! Hva har du i vesken? Legg gjerne igjen en kommentar, slik at jeg får sett hva som befinner seg der!

torsdag, januar 27, 2011

Den store kokeboka!

Når jeg var ferdig på jobb på tirsdag, gikk jeg en tur innom Notabene. Her fant jeg en bok som vekket interesse, og den ble med meg hjem som en gave til kjæresten. Nå håper jeg på mye god mat fremover!

Boken er delt inn i kategorier som supper, forretter, hovedretter, fisk, gryteretter, tradisjonelle retter, desserter og drinker. I tillegg til hver rett er det en vinanbefaling.

Et noe fargerikt omslag, og fargene går som en rød tråd gjennom hele boken.

Det er illustrert med flotte bilder til så og si alle rettene, noe som for meg gjør matlaging mye mer inspirerende.

Kan nesten ikke vente med å prøve disse gratinerte potetene!

Eller kanskje prøve å lage den velkjente Moiburgeren hjemme på mitt eget kjøkken?

Oppskriftene er iallefall mange og boken er oversiktelig. Det er akkurat hva jeg ønsker meg av en kokebok! Så nå er det bare å sette i gang. (Nei, Randi og Stig, ikke ha for store forhåpninger til helgemiddagen!)

tirsdag, januar 25, 2011

Jordbærsmoothie

Dette trenger du;
-en blender
-frosne jordbær (kan også bruke ferske, men tilsett da isbiter, så smoothien blir kald)
-appelsin-jordbær-og druejuice
Fyll blenderen med ca 4dl frosne jordbær. Fyll opp med juice så du nesten dekker bærene. Om man ønsker en litt mer flytende smoothie, kan man også tilsette bittelitt vann.

Sett på blenderens isknuse/frosne-bær funksjon til bærene har blitt blandet godt sammen med juicen. Om man ikke har en egen knapp for dette, bruk gjerne pulsfunksjonen i begynnelsen. Sett så over på "full speed" til alle klumpene er borte. La den stå å gå en liten stund, slik at man er helt sikker på at det ikke blir klumper.

Hell over i et stort glass. Nyt!

Akkurat nå...

...På min TV!
Kjæresten er på jobb, jeg har akkurat dusjet, pleiet ansikt og føtter, og nå koser jeg meg med en herlig jordbærsmoothie. Oppskrift kommer etterpå! Lykke!

søndag, januar 23, 2011

Helgene går så alt for fort!

Etter en lang uke med jobb hver dag, inkludert lørdag, var det deilig med dagen idag på sofaen sammen med kjæresten. Vi har laget god mat, og sett koselige filmer. Vi har ladet batteriene, noe som virkelig trengtes etter kvelden igår. Vi var sammen med Sjur, Renate, Andrea og Magnus. Renate har bursdag idag, så vi feiret henne litt på forskudd.
Nå er jeg klar for en ny uke med jobbing hver dag. Neste helg får vi besøk av familien til Bjørnar. Det gleder jeg meg til! Da blir det enda en kosehelg. Og det er jo ingen hemmelighet at jeg liker slike helger! Det er heller ingen hemmelighet at jeg er helt heta på smoothie, så nå skal jeg komme meg opp av sofaen, å lage meg en skikkelig fruktbombe!

tirsdag, januar 18, 2011

Savn!

Ute er det speilblank is. Det er livsfarlig å gå. Vurderer å kjøpe meg brodder. Eller ski. Mamma og pappa er på Kanariøyene. Mamma var i Lisboa sist uke. Cecilie skal til kina om to måneder. Kusine-Iselin har bestillt tur til Egypt. Fetter-Haakon er på treningsleir i Alicante. Jeg bare drømmer. Over.

søndag, januar 16, 2011

Navnesmykke

I høst fikk Therese et nydelig navnesmykke av Siren. Siden jeg så det, har jeg ønsket meg et jeg også. Og jammen hadde Therese snappet opp ønsket mitt, så til jul fikk jeg mitt eget smykke. Jeg har stort sett brukt det hver dag siden. Jeg elsker det! Det er så personlig, og betyr så mye for meg! En perfekt gave. Tusen takk, verdens beste venn!

lørdag, januar 15, 2011

Feelunique.com

Jeg må bare tilstå! Jeg elsker å handle på nettet. Det vil si, jeg elsker å handle hårprodukter på nettet. En ny verden har åpnet seg for meg. På Feelunique er prisene på slike produkter langt under halve prisen av hva norske frisørsalongene tar. Og leveringstiden, ca 5-7 dager.
Husk bare på å ikke handle for mer enn 200kr, da dette er en utenlandsk nettbutikk. Handler man for mer, får man toll og moms i tillegg.
Nå har jeg akkurat bestillt meg to nye Redken shampoo'er, for bare 190kr. Elskbart!

tirsdag, januar 11, 2011

Slike tirsdager liker jeg!

Idag sov jeg lenge, var ikke oppe før nærmere halv 10. Da måtte jeg låse Bjørnar ut. Han skulle nemlig ned til Operaen for å representere Bølgen&Moi Nydalen som offisiell restaurant under ski-VM. Jeg spiste en lang og deilig frokost med meg selv, ryddet litt, og klokken 12.30 begynte jeg på jobb. Jeg skulle bare steppe inn noen timer for Kristina. Klokken 15 var jeg allerede ferdig, og like før jeg skulle gå, kom Emira, som egentlig ikke begynte på jobb før klokken 16.30. Vi gikk derfor en runde på senteret, og tok en kaffe på Kaffebrenneriet. Etterpå møtte jeg Bjørnar. Vi shoppet litt, og snill som han er, kjøpte han nydelige tulipaner til meg! Jeg måtte jo få prøve ut den fine vasen jeg fikk til jul!

Nå sitter jeg med beina på bordet, og nyter synet av tulipanene. Flere kubbelys er tent, og vi skal straks begynne på middagen. For en herlig tirsdag!

mandag, januar 10, 2011

Fin start på uka!

Kjæresten er på jobb, og jeg koser meg med min andre smoothie for dagen. Jeg har virkelig blitt hekta! Hver dag siden jeg kom hjem fra Sandnes har jeg laget minst en smoothie.
Kveldens ingredienser er frosne jordbær, et par bringebær, bittelitt appelsinjuice, enda litt mer druejuice, og et par små isbiter. Min favoritt!

Jeg har også fått ryddet litt i skuffer og skap idag. Etter jul har vi alltid container utenfor leiligheten, så det er godt å få ryddet opp litt, så det blir litt mindre å flytte hjem. Jeg har også bakt brød, sånn at Bjørnar får kveldsmat når han kommer hjem.

Ønsker dere alle en god kveld! Nå skal jeg nyte et stykke varmt brød med brunost!

Når Bjørnen er borte...

...Trykker jeg på Ipaden hans alt jeg kan!

søndag, januar 09, 2011

Middag

Idag hadde vi herlig salat til middag. Vi hadde helt glemt å kjøpe middag, og ute blåste det så mye, at tanken på å gå opp på Joker fristet ikke. Dermed ble det salat av det vi hadde i kjøleskapet.
-Isbergsalat
-Paprika
-Agurk
-Mais
-Pasta
-Egg
-Kyllingfilet
-Ostebiter
-Hvitløksbaguetter

Ikke så ille det! Salatbollen og bestikket er fra Georg Jensen. Det fikk jeg til jul av lillesøster Ceclilie i 2009. Elsker det!

Søndagsmodus!

Jada, jada, lenge leve bloggtørke! Nå har jeg iallefall byttet bort juleheaderen og de røde overskriftene..! Den siste tiden har bare fløyet avsted, og bloggen har helt klart blitt nedprioritert. Men nå er jeg back on track!

Det er allerede en uke siden jeg kom tilbake fra Sandnes. Jeg har jobbet hver dag, utenom på torsdag. Da var vi på hyggelig Bølgen-middag med Sjur og Renate. Ellers har vi bare ryddet og vasket bort julen, prøvd ut forskjellige julegaver, og kost oss sammen.
Vi har også bestillt tur hjem til Sandnes. Vi skal hjemover siste helgen i februar, begge to. Jammen på tide spør du meg. Bjørnar har nemlig ikke vært i Sandnes siden mai 2009!

Nå ligger vi på sofaen å ser på ski. Det er visst veldig spennende idag, ifølge Bjørnar. Han var ute igår, så det er ikke så mye fart i han idag. Hehe! Jeg pleier bare forkjølelsen, som ser ut til å aldri slippe taket.. Noen tips?

torsdag, januar 06, 2011

Reality Check!

Synes det er ganske rart at når vi nå pakker ned julepynten, er det i flytteesker! Vi skal forsåvidt ikke flytte helt enda, men fikk en litt rar følelse når vi holdt på med disse eskene..

Siden vi allerede vet at vi vil flytte i mai/juni, har vi funnet ut at vi kan ta oss god tid med pakkingen. Flytteeskene vil da bli mye mer oversiktelige, og vi slipper å stresse. Planen er om vi begge fåt litt fri i påsken, å kjøre litt flyttelass allerede da!

tirsdag, januar 04, 2011

2010 i bilder!

Januar
Jeg var hjemme i Sandnes.

Bjørnar var på julebord med jobben.


Februar

Vi så på OL med gode venner.

Og spillte OL-spill med Maren.

Vi hadde besøk av Aleksander og Janniche, og var på Raske Menn show.


Mars Vi var på påskeferie i Danmark.

Og hjemme i Sandnes.


April
Jeg var hjemme i Sandnes, og vi hadde familiemiddag på Sola Airport Hotel.

Mai
Nasjonaldagen ble feiret.

Og det ble mye reker og hvitvin.

Vi hadde besøk av Maren, og tittet på slottet.


Juni
Jeg var hjemme i Sandnes.

Bjørnar var i Risør.


Juli
Vi var i Spania.

Og vi så VM-finale i fotball.



August
Vi var på Trebåtfestivalen i Risør.

Bjørnar imponerte pappa med øltønne.

Vi leverte Cecilie på folkehøyskole i Hurdal.

Hele familien tar farvel med lillesøster.

September
Jentetur til fantastiske Dublin!

Shopping og champagne!


Oktober
Bjørnar og jeg feirer fire år sammen, og drar på julegaveshopping til København.

Bjørnar lager gresskar til Halloween.

November
Vi feirer Stigs 50årsdag i Risør.

Bjørnar holder morsom tale til faren.

Desember
Vi feirer jul og nyttår i Risør og i Sandnes.

Takk til alle som har vært med på å gjøre 2010 til et fantastisk år!