CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, mars 29, 2011

I Believe!♥

søndag, mars 27, 2011

Herlig!

På fredag var vi tidlig oppe. Randi og Stig skulle til Praha, så Maren kjørte derfor sammen med de innover til Oslo. I halv 8tiden ringte hun å sa at hun var her, så da var det bare for oss å hoppe i klærne. Hun var egentlig bare kjapt innom med tingene sine, før hun dro videre ned til byen for å møte Odd Andreas, Linn og Jonas. Bjørnar måtte en tur på skolen, så vi dro nedover når han var ferdig i 11-tiden. Vi ruslet litt rundt alle sammen, kikket i butikker, tok en utepils (varm sjokolade for min del), og bare koset oss i det nydelige været. Vi var også en tur innom Fridays, hvor vi spiste lunsj. Når vi kom ut fra de varme lokalene var det brått blitt veldig kaldt ute, så vi fant ut at det var bedre å dra opp på Storo så vi kunne fortsette shoppingen innendørs.

Etter å ha gått litt rundt på Storo, gikk vi hjem til oss for å lage vafler. Det falt i god smak hos Jonas, selv om jeg ikke tror de var like gode som de farmoren hans lager. Hehe!

 Jonas var flink å hjalp til med stekingen!

Og vaflene ble herlige! Jeg liker den offisielle vaffeldagen!

Når den lille familien hadde dratt hjem igjen, var det ingen av oss som orket å lage mat, så etterhvert gikk vi ned på Bølgen&Moi. Etter en lang dag er det deilig å bli servert mat, og ikkeminst slippe å vaske opp etter seg!

fredag, mars 25, 2011

Vaffeldagen!

Idag er det den offisielle vaffeldagen. Jeg stiller i min herlige Moodsgenser, med oppskriften på vaffelrøre printet i nakken!

torsdag, mars 24, 2011

Handel i grenseland

Igår var vi en kjapp tur over grensen for å fylle opp kjøleskapet. Som vanlig ble det en del handel, og skuffer og skap er godt fylt opp. Brått har våren kommet, og i går var det 15 grader på teassen. Dette måtte Bjørnar selvsagt feire med en utepils.
Solen skinner over østlandet, og jeg håper været holder seg. Vi får nemlig en del besøk i helgen. Bjørnars tante, onkel og lille fetter kommer fra Bergen, og Maren kommer fra Risør. Vi skal nok finne på noe gøy sammen i løpet av helgen!

onsdag, mars 23, 2011

Liten hund, stor personlighet



Jeg ler så jeg griner! Akkurat som å se Diesel! Han har til og med nesten lik genser!

søndag, mars 20, 2011

De små tingene i livet

På fredag når jeg kom hjem fra jobb fant jeg en konvolutt med navnet mitt på i postkassen. Jeg pleier vanligvis ikke få post, utenom når jeg har bestilt noe på internett, så jeg skjønte ikke helt hva det var. Jeg kjente selvfølgelig igjen håndskriften, og når jeg åpnet var det herlige påskeegg fra lillesøster Cecilie! Jeg ble så glad når jeg leste lappen hun hadde lagt ved, og jeg må innrømme at det kom en liten tåre i øyenkroken. Det er de små tingene i livet som virkelig betyr noe! Søte, snille, lille!

torsdag, mars 17, 2011

OPI

Etter å ha surfet litt rundt på nettet og lest litt på blogger, fant jeg en side som selger OPI neglelakk til under 6 dollar pr.stk. Det er ca 35 kroner. Fargeutvalget er helt sinnsykt, og jeg satt i en evighet for å finne de fineste fargene. Jeg var helt i himmelen. Jeg endte opp med fem forskjellige. Haka med det hele var når jeg skulle betale for herligheten. Frakten kostet mer enn alle neglelakkene. Jeg måtte le, trykket meg pent ut fra nettsiden, og lar neglelakkene bli med fantasien. Jeg trenger de jo tross alt ikke..! (Eventuelt er det nesten like greit å bare gå å kjøpe de i butikk her i Norge)

Nurse Susanne

Stakkars Bjørnar våknet med feber idag. Han har derfor ligget strekk ut på sofaen, mens jeg har vartet ham opp med mat og drikke så godt jeg kunne. Når jeg skulle på butikken for å handle, spurte jeg om det var noe han hadde lyst på. "Melk, sjokolade og cola" var svaret jeg fikk. Hehe, moroklumpen. Hvor syk han er vet nå ikke jeg. Det viktigste er iallefall at han har fått i seg litt å spise iløpet av dagen.
Nå står fløtegratinerte poteter i ovnen, og salmalaksen skal straks stekes.
Kommer tilbake senere med et innlegg om neglelakk. (Ja, du leste riktig, neglelakk!) Hehe!

-Nurse Susanne

Etter fire år i Oslo

For snart fire år siden flyttet jeg hjemmefra. Det var sommeren 2007, sommeren jeg ble 19 år. Det at jeg flyttet sammen med Bjørnar gjorde det hele litt lettere for meg. Jeg hadde alltid noen rundt meg, noen å snakke med. Alt var nytt, mye større enn i Sandnes, og jeg hadde ingen familie her. Heldigvis flyttet også min bestevenninne Therese til Oslo samtidig som meg. Henne har jeg også hatt mye støtte i.

Jeg føler at jeg har forandrtet meg mye disse fire årene jeg har bodd i Oslo. Jeg har blitt mye mer selvstendig. Jeg må ordne alt som skal ordnes på egenhånd. Jeg måtte finne ny tannlege og ny fastlege. Jeg begynte på nye skole med helt nye systemer. Eksamener og innleveringer i alle fag, men ingen til å passe på at dette ble gjort. Alt dette har heldigvis gått fint.
At jeg har hatt en jobb jeg har trivdes i har også vært viktig for meg. Her har jeg lært utrolig mye mer enn hva jeg hadde trodd jeg skulle. Ikke bare har jeg lært om produkter og leverandører, jeg har også lært om produktplassering, markedsføring og hvordan butikken drives.
Jeg føler meg heldig som til en hver tid har hatt Bjørnar rundt meg. Jeg har veldig dårlig stedssans (det er ingen hemmelighet), så han har ofte følgt meg om jeg skulle til et ukjent sted. På veien har han også vist meg rundt i Oslos gater.

Nå nærmer oppholdet i Oslo seg slutten. Jeg er klar til å flytte hjem, til det trygge og kjente. Jeg teller uker og dager til vi skal være ute av leiligheten. Det skal bli godt å komme hjem til gamle venner, bekjente og familie!

onsdag, mars 16, 2011

tirsdag, mars 15, 2011

Jeg føler presset!

Huff, jeg har så dårlig samvittighet! Selv om det ikke blir noe blogging, så er jeg jo innom bloggen hver dag.. Jeg ser at tallene på besøkstelleren er høyere enn aldri før, og jeg føler at jeg svikter alle dere som kommer inn, uten at det er noe nytt innlegg.
Jeg har jo tidligere sagt at jeg ikke vil blogge om jeg ikke har noe bilde å legge med.. Jeg føler meg tom for inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Siden forrige innlegg har jeg jobbet hver dag bortsett fra onsdag og søndag, og dermed blir det lite aktiviteter å blogge om.
Dersom noen har forslag til hva jeg kan skrive om, let me know!

Bildet over er fra VM-campen, tatt av Bjørnar. Synes faklene ser ut som hjerter!

mandag, mars 07, 2011

Krise i leiren..

...VM er over!
Det var en sliten, men lykkelig gutt jeg fikk hjem igår kveld. Som han så fint sa det selv, er dette en opplevelse han kommer til å leve lenge på. Nå sitter han forøvrig å leser alle statistikker over folketall i løypa, på medaljesermoniene, medaljer og det som er. Han har til og med fått med seg at det er ønsker om at Norge skal arrangere VM hvert 10ende år, og at det skal arrangeres i Sverige om 4 år. I dette øyeblikk hører jeg en fanfare fra pcen hans, lurer på hva det kan være.. Hehe!

Men altså, ingen grunn til å ikke være fornøyd når Kristin Størmer Steira tar turen innom lavvoen.

Dette var visstnok lørdagsfrokosten. Legg merke til at ølboksen allerede har kommet på bordet..

Her ser dere tribunen de har bygget bakfra. God utsikt mot løypa har de iallefall!

Tribunen sett forfra. Hørte rykter om at de nesten følte seg litt kongelige der de sto!

Dårlig bilde, men god stemning! Her i loungen ved bålplassen.

Tre trøtte typer på vei hjem etter en lang helg!

søndag, mars 06, 2011

Bollesøndag!

Jeg hadde planer om å ta en tur opp i Holmenkollen idag. Men på grunn av manglende utstyr (nei, jeg er ingen fjellgeit) fant jeg ut at det var like greit å se 5-mila på TV hjemme.
Idag er det bollesøndag, så jeg har heller disket opp med boller og krem. Nå venter jeg på at "villmannen" skal komme hjem, så jeg kan få høre hvordan han har hatt det.

Neste gang jeg baker, skal jeg sørge for å ha bakepapir i hus!

Jeg trodde egentlig at jeg ikke likte krem, men hallo, det er jo faaarlig godt!

lørdag, mars 05, 2011

Et bilde av meg tatt idag, og tre fine ting som har skjedd i løpet av 30 dager

Vel, dette er siste punktet på lista over de 30 utfordringene. Siden alle Kitch'n t-skjortene mine er til vask, fant jeg ut at den perfekte genseren idag måtte være VM-genseren fra Moodskolleksjonen. Denne fikk jeg til jul av Diesel, og jeg elsker den! Den er utrolig god og myk, og veldig søt.
Ute skinner solen fra skyfri himmel, så de fleste er nok i Kollen idag. Får likevel håpe at noen finner veien til butikken vår på Storo! Jeg er iallefall klar til innsats!
Ønsker alle en fortsatt fin lørdag i det nydelige været!

Til slutt; Tre fine ting som har skjedd iløpet av 30 dager:
- Bjørnar, Cecilie og jeg har vært to turer hjemme i Sandnes (Selv om den ene turen var i en trist anledning).
- Cecilie har vært masse på besøk hos oss i Oslo! Vi har shoppet, spist masse god mat og hatt det fantastisk sammen!
- VM i Holmenkollen! Hvordan Bjørnar har engasjert seg, og kost seg. God stemning i byen og medaljer. Det er herlig å være norsk!

fredag, mars 04, 2011

Evig lykke:


3 dl omsorg
500 g kjærlighet
1 ss humor
1 håndfull forståelse
2-3 klyper flaks
1 stk deg

Bjørnar er i Holmenkollen. Han dro igår, og kommer tilbake på søndag. Jeg jobber denne helga, så det blir ikke mye VM-titting på meg. Men planen er å dra opp en tur på søndag. Må jo se mesterverket til gutta. Siste nytt er at de har tatt med seg et helt dyr (sau?) som de skal grille på åpent bål.

Det blir jo litt stille her hjemme, men jeg må si det er deilig også. Ingen som roter, ingen som beslaglegger fjernkontrollen, ingen å ta hensyn til. Jeg kan sove midt i sengen, lage akkurat hva jeg vil til middag, høre på den musikken jeg vil. Vel, jeg må vel innrømme at jeg liker rot og kjedelige TV-programmer bedre.. Og jeg vil heller bli laget middag til, enn å velge hva som skal lages! Faktisk! 

onsdag, mars 02, 2011

Et bilde av håndskriften min

Vi rydder i bokhyllen! Alle skolenotater er satt i permer, og skal pakkes ned til vi flytter. Herlig!

tirsdag, mars 01, 2011

Det er deilig å være norsk i Holmenkollen!

Bjørnar dro rett opp til lavvoen når vi kom hjem fra Sandnes igår. Jeg skulle jobbe igår ettermiddag, og på dagen idag, så det passet veldig fint. Jeg har forstått at han har kost seg veldig, og trives med all oppmerksomheten de får.

 Kevin venter spent på de norske gutta som skal passere campen på dagens 15 kilometer.

Sølvvinner Eldar Rønning suser forbi.

Når deltakerene hadde passert var moroa i løypa over. Da var det flaks at gutta i naboteltet hadde TV for videre titting!

VM-Camp'n

Mens vi var hjemme i Sandnes i helgen, har de andre gutta i lavvoen laget en ordentlig camp. Bjørnar dro rett opp når vi kom fra Gardermoen igår. Han hadde fått "skattekart" av Sindre, med leirens forskjellige funksjoner.

Er det dette som kalles nasjonalromantisk? 

Sittegrupper, eller lounge som de sier. I tillegg har de laget tribune ned mot skiløypa. 

Pulken har selvfølgelig fått sin egen garasje! 

Og enhver camp med respekt for seg selv har selvfølgelig et kjøleskap! 

Siste nytt er at de har sprayet det norske flagget ut mot løypa. Dette har fått mye oppmerksomhet. Før Bjørnar dro ned fra campen idag, ble han intervjuet av Dagsavisen, som hadde hørt rykter om den flotte campen!

Innholdet i kjøleskapet, MTV Cribs style

Vel, her er det ikke mye spennende! Vi har jo vært i Sandnes hele helgen og i går var vi på jobb, så det har ikke blitt fylt opp på nesten en uke! Som dere sikkert ser, drikker vi mye vann. Hehe! Ellers er vel innholdet som i kjøleskap flest, pålegg og melk, og litt frukt og grønt.