CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag, april 28, 2011

En måned til vi flytter!

Puh! Flytting er slitsomt!
Det er bare en måned til vi skal flytte, og pakkingen har begynt for alvor. Planen er klar for hva som skjer fremover, så nå er det bare å bruke all ledig tid til nøye organisering av ting og tang. I tillegg vil jeg at alt skal være rent og pent når det pakkes ned, da vi ikke vet hvor lenge det skal lagres. For øyeblikket står både lysestaker og blomsterpotter i oppvaskmaskinen. Hehe! Resten av leiligheten er mildt sagt kaos!

Jeg vet ikke om jeg er glad for, eller angrer på at vi har tatt vare på så og si alle esker til ting vi har kjøpt...?

Vel, jeg kan ikke sitte her hele kvelden. Ser på bildet at tulipanene har takket for seg.. Å kaste de blir vel neste post på programmet, mens jeg venter på at ting og tang kan tørke for å pakkes ned.. Kanskje på tide å pakke ned påskepynten også..? Hehe!

Planlegger ny tur hjem!

Forrige gang jeg var hjemme var det veldig impulst, neste gang blir litt mer planlagt. Jeg er nemlig invitert i farmor og farfar's diamantbryllup 22 mai. Jeg gleder meg veldig, og billettene hjem er i boks. Det vil si, jeg skal kjøre den ene veien (fra Oslo til Sandnes).
Mange blir sikkert litt stresset nå, siden jeg hater å kjøre. Men slapp av. Pappa flyr til Oslo fredags morgen, og kjører med meg hjem! Det blir koselig med selskap i bilen. Pappa og jeg har et utrolig godt forhold, og vi snakker sammen om alt. Sommerens spaniatur er bestillt, så jeg tenker det blir litt planlegging rundt den! Jeg gleder meg hvertfall, både til Sandnesbesøk, diamantbryllup og spaniatur!

mandag, april 25, 2011

Grilling ved Hurdalsjøen

Jeg glemte kameraet mitt hjemme når vi skulle besøke Cecilie i Hurdal. Men nå er saken løst. Cecilie hadde selvfølgelig kamera, og nå har hun blogget om dagen selv. Jeg tillot meg å "låne" bildene hennes!

 Mamma og lille Cecilie!
 Cecilie, og stippen Ingrid.
Pappa og meg.

søndag, april 24, 2011

Påskegodt!

På tirsdag dro Bjørnar til Risør for å være der i påsken. Jeg brukte dagen til å vaske og ordne, og jobbet på kvelden. Jeg jobbet også dagvakt på onsdag, og når jeg var ferdig på jobb møtte jeg mamma og pappa. De kom kjørende fra Sandnes for å være sammen med meg noen dager siden jeg ikke hadde mulighet til å dra bort selv. Vi gikk oss en runde på Storosenteret. Mamma shoppet (som vanlig..!). Vi kjøpte også med oss masse god mat hjem. Kvelden ble brukt til avslapping og diskusjon av fremtidsplaner, både for meg, og for de. Mye spennende kommer til å skje fremover. Jeg var sliten etter en lang dag på jobb, og mamma og pappa etter en lang dag i bilen, så vi tok kvelden etter hele familiens favorittprogram, Criminal Minds.

Jeg fikk nydelige påsketulipaner av mamma!
 På torsdag sto vi tidlig opp, koste oss med lang påskefrokost, før vi satte oss i bilen å kjørte til Cecilie i Hurdal. Her skulle vi få være med på hennes gjøremål i løpet av en dag som elev på ridelinja. For min del er jeg både allergisk og redd for dyr, men det var gøy å se hvordan hun hadde det på skolen. Et uforglemmelig syn var også å se pappa ri på en tykk "øl-hest", som han så fint kalte den.
Vi grillet til lunsj på en flott strand  ved Hurdalsjøen, og kvelden ble avsluttet på Egon på Jessheim.
Derfra dro Cecilie tilbake til skolen, og vi tilbake til Oslo.
På fredag var vi igjen tidlig oppe, denne gangen for å være harry å dra til Sverige. Vi var litt skeptiske med tanke på alle medieoppslagene i forbindelse med skjærtorsdag i Strømstad, men langfredag var betraktelig roligere. Vi fikk shoppet både klær, øl og matvarer, og alle var fornøyde når vi passerte tollen uten å bli stoppet.
Til middag gjorde vi det igjen enkelt, denne gangen med Egon på Storo.
Lørdags morgen dro mamma og pappa hjem, og jeg var på jobb. Når jeg kom hjem var jeg helt skutt, så jeg sovnet på sofaen, og der ble jeg liggende til jeg gikk å la meg. Hehe!
Nå er det tid for påskekos, og en episode av Sex&Singelliv!

mandag, april 18, 2011

Bademopsen!

Når jeg var hjemme forrige helg var det på tide å gi Diesel en dusj. Pappa vasket, og jeg fotograferte. Jeg synes nemlig at han er så fantastisk skjønn der han står ganske så lubben og kjemper mot vannstrålen.

 Små mopsegutter må også bade!

søndag, april 17, 2011

Palmesøndag

Det var deilig å ta et tidlig fly tilbake til Oslo idag. Vi var tilbake i leiligheten rundt klokken 14, og har brukt dagen til å slappe av, vaske klær, og vi (jeg) har selvfølgelig funnet frem påskepynten!

Når vi var hjemme hadde en liten påskeharesøster lagt et nydelig egg i kofferten min. Jeg har allerede tittet oppi det, og der var det mye godt! Nå gleder jeg meg til påsken begynner ordentlig, så jeg kan kose meg med alt "kina-snopet" (Hun kom hjem fra Kina for en ukes tid siden).

Disse to herlighetene kjøpte jeg i Danmark i påsken i fjor. De er laget av stål, så de var like fine i år! De skal selvfølgelig fylles med masse godt!

 Siden jeg ble så forelsket i eggene jeg kjøpte i fjor, har jeg kjøpt et nytt til "samlingen" i år.

Ellers har vi ikke mye påskepynt. Det eneste vi har er disse påskeharene, som dere sikkert så på bloggen både i fjor og året før. Jeg skal også kjøpe noen påskeliljer å pynte opp med.

Kjære Mormor

Mandag 11 april sovnet min kjære mormor stille inn, nøyaktig to måneder etter at vi tok farvel med morfar.. Derfor ble bloggen satt på vent, igjen. Jeg hadde vært hjemme i Sandnes fra torsdag til mandag, og fikk den triste beskjeden rett etter at jeg kom tilbake til Oslo. Jeg bestillte billetter tilbake til Sandnes umiddelbart, og var hjemme igjen samme kveld. Det er godt å være sammen i slike stunder. Minnene om morfar kom også sterkt tilbake. Mormor må ha hatt en enorm kjærlighetssorg, men etter å ha vært sammen i nesten 60 år er det forståelig. Nå er de sammen, de to. Mormor og morfar. Evig kjærlighet!

Jeg savner dere!

lørdag, april 09, 2011

Lille luringen!

Rett før jeg skulle på jobb på torsdag kom jeg på at jeg hadde hele helgen fri. Etter en kjapp tur inne på SAS sine nettsider, var plutselig billetter ordnet hjem til Sandnes. Så jeg pakket det aller mest nødvendige, kom meg på jobb, og fløy så overraskende videre avgårde til venner og familie! Nå skal jeg kose meg!

onsdag, april 06, 2011

Nytt servise

Bildet er lånt fra google.no
Jeg har begynt å samle på nytt servise! Det heter New Wave, og kommer fra Villeroy&Boch. Jeg er helt betatt, men har bestemt meg for å la det ligge nedpakket frem til jeg flytter. Jeg kjenner at det klør i fingrene, jeg vil begynne å bruke det med en gang! Foreløpig har jeg frokostasjetter, middagsasjetter, dessertskåler og litt forskjellige serveringsskåler. Tanken var å bruke det til hverdags, men også til fint frem til jeg får et eget finservise. Her har jeg også tankene klare for hva jeg ønsker, så det er vel bare å begynne å spare på det også etterhvert!

søndag, april 03, 2011

Post

Liker å åpne postkassen når pappa har sendt meg favoritt-interiørbladet!
Liker å ligge på sofaen mens sykkelrittet Flandern rundt surrer og går i bakgrunnen!
Liker å sitte med føttene i herlig fotbad etter en lang uke!
Liker at jentene fra jobb skal samles til et forsinket julebord ikveld!