CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, mai 31, 2011

Gratulerer med dagen!

Mine fantastiske foreldre har 25 års bryllupsdag idag! Gratulerer så mye til dere begge to. Gleder meg til å feire dere i ettermiddag!
Klem fra "eldstedatterå"

mandag, mai 30, 2011

Et siste bilde fra Nydalen

På lørdag hadde jeg min siste vakt på Kitch'n. Det føltes både vemodig og rart.. Men sånn er livet. Når jeg kom hjem fra jobb hadde pappa kommet fra Sandnes. Vi var alle sammen sultne, og siden alt var pakket og vasket, gikk vi ned på Bølgen for å spise, for siste gang. Vi hadde en hyggelig kveld, som vi avsluttet på SAS-hotellet i Nydalen, med fotballkamp og øl. På søndag sto vi tidlig opp. Siste rest ble pakket ut i bilene, og vi vasket over gulv og bad. Det var trist å se leiligheten så tom, uten alle tingene våre.. Men men, de skal få plass et nytt sted.

Som mange av dere allerede har skjønt, har jeg flyttet til Sandnes, og Bjørnar hjem til Risør. Dette er ikke noe jeg vil gå mer inn på her på bloggen, men det kommer selvfølgelig til å bli en del forandringer her den neste tiden.
Vi kom oss iallefall trygt hjem begge to, og jeg har allerede kommet i orden hjemme hos mamma og pappa, hvor jeg skal bo fremover. Men det har vært travle timer siden jeg kom fra Oslo.
Jeg har pakket ut, ryddet inn i skuffer og skap, vært sosial, og vært oppe i huset til mormor og morfar for å vaske ut.. Det er så trist å være i huset uten dem, og det minnet meg hele tiden om den tomme leiligheten i Oslo, som jeg virkelig kommer til å savne.
Men nå skal jeg fokusere på mye annet fremover, og bare nyte å være sammen med familien min igjen!

fredag, mai 27, 2011

På gulvet

 Jepp, alle de store møblene er borte, og jeg sitter på gulvet å blogger. Bjørnar og Sjur dro akkurat avgårde, og en real vaskerunde venter på meg. Idag er det lister, gulv og tak som står for tur. Jeg har lenge folt et tomrom i leiligheten, men nå er det mye verre! Jeg har virkelig blandede følelser inni meg. Jeg elsker jo Oslo, og alle mulighetene her. På den andre siden er det ingenting jeg vil mer enn å flytte hjem til venner og familie!
Jeg klarte å overtale Bjørnar til å la TV-en stå igjen, slik at jeg får sett finalen av norske talenter idag. Tenkte jeg skulle sette opp en reiseseng som sofa etter jeg har vasket. Hehe!
Knoll og Tott, Tom og Jerry, Sjur og Bjørnar, her i kjent stil. Bjørnar jobber, sjur ser på. Neida!

torsdag, mai 26, 2011

Usminket sannhet


Vi rydder, vasker, pakker, ordner, planlegger, skriver bacheloroppgave, drikker smoothie, stresser og hører på god musikk!

onsdag, mai 25, 2011

Apebarnet!

Denne lille apen står høyt på min ønskeliste!

tirsdag, mai 24, 2011

En dag nærmere flytting

Dagene går fort, og for hver dag som går, blir leiligheten mer og mer tom. Det er rart å se på, samtidig som det føles godt. Et nytt kapittel kan begynne.

På fredag har Bjørnar leid stor bil, og skal med hjelp av Sjur flytte møbler. Planen er at jeg skal vaske ut av leiligheten mens de er borte. Skuffer, skap, lister, tak, vindu, you name it.
På lørdag skal jeg ha min siste vakt på Kitch'n. Også det blir rart.. Heldigvis kommer pappa til Oslo lørdags kveld, så da kan han trøste meg!
Så godt som alt av småting er pakket bort. Kun det aller mest nødvendige står igjen. Bildene ble litt mørke, for vi har faktisk sol idag (og myyyye vind).
Nå venter jeg på at Bjørnar skal komme hjem, så vi kan gå å handle. Vi har satt opp meny for hele uken, slik at vi får brukt opp mest mulig av det vi har igjen av pasta, ris, mel osv. Kanskje dette blir min siste tur på Rimi i Nydalen? Det dukker opp mange slike tanker i hodet mitt om dagen. Ikke at det kommer til å bli noe savn å ha Rimi som nærmeste butikk, men. Nå hører jeg Bjørnar låse opp døra, så jeg får vel publisere innlegget, å komme meg på butikken!

mandag, mai 23, 2011

Sandneshelg

På fredag hentet jeg pappa på Gardermoen. Vi var en liten tur innom Nydalen for å ordne noen ting i leiligheten, før vi kjørte hjemover til Sandnes. Turen gikk fint, lite trafikk og ingen problemer. Vi var hjemme i 6-tiden, så det var deilig å få noe ut av kvelden.
På lørdag møtte jeg Kine. Vi ruslet rundt i byen (elsker at hun har samme interesse av interiør som meg!), og spiste deilig lunsj på Emanuels Plass.
Kvelden brukte jeg til å pakke ut klær og toalettsaker, og jeg hadde godt selskap av Diesel som lå å sov oppå noen gamle puter. Tror han nærmest var i himmelen da, så mange koselyder som han laget. Hihi!

På søndag var hele familien Aareskjold på Kronen Gaard, hvor vi feiret at farmor og farfars diamantbryllup. Maten var herlig, til forrett hadde vi laksefarse og reker i sprø pose, servert med hjertesalat som er tilsmakt med epler, lime og rømme. Til hovedrett ble det servert andebryst med sellerirotkrem, rødløkskompott, glaserte aspargesbønner, portvinsaus og småpoteter fra Jæren. Til dessert fikk vi marinert frukt og bær toppet med sabayonne, som var gratinert. Dessverre ble jeg dårlig, og måtte dra hjem før de andre. Jeg gikk også glipp av kakene! Håper det blir spart noe til jeg kommer hjem igjen om en liten uke..!
Turen tilbake til Oslo gikk fint. Ingen forsinkelser, eller askesky som laget trøbbel.
Nå skal jeg snart legge meg. Dagene fremover med pakking og flytting kommer til å bli lange. Derfor var det ekstra koselig med personalmøte etter jobb idag, hvor alle de fine kollegaene mine var samlet. Jeg kommer til å savne de alle sammen.. En god start på uka!

lørdag, mai 21, 2011

10 par sko på ønskelisten, eller mer!

Gucci ballerinasko

Christian Louboutin

Friis&Company

Friis&Company

Gant Seilsko

Guess Sandaler

MiuMiu Ballerinasko

Nelly Ballerinasko

Nike Shox

Rules By Mary

Tommy Hilfiger Slipers

fredag, mai 20, 2011

10 Vesker jeg ønsker meg



Mulberry Alexa
Bally

Burberry

Chanel 255

Hermes Birkin

DSquared Strandveske

Louis Vuitton

Mulberry Picadilly Weekendbag

Versace
Marc Jacobs Q Key Pouch

onsdag, mai 18, 2011

10 Sminkeønsker


Når det gjelder sminke har jeg egentlig ingen konkrete ønsker. Jeg elsker sminke som går i brune, beige og lyserosa toner. Og som jenter flest får jeg aldri nok sminke!

 Disse øyenskyggene fra Dior synes jeg er helt nydelige!




 
 For å få en fin glød i ansikte nå når det går mot sommer er må dette pudderet fra Dior være tingen!


Som sagt, alt som går i lysebrune og rosa farger står på ønskelisten, enten det er neglelakk, lipgloss eller øyenskygger.
Hårprodukter med UV-beskyttelse er et must nå som det går mot sommer. Bading og sterke solstråler skader håret, og selv ønsker jeg å beskytte det så mye som mulig!

Også denne serien fra Wella SP for stresset hodebunn står på ønskelisten. Den siste tiden har jeg merket at jeg har hatt vondt hårfestet, og lurer på om disse kan hjelpe. De er nok snart på vei i posten tenker jeg!

Lagerutsalg

 Idag har jeg vært på jobb. På mandag kommer det ny Kitch'n katalog, og det er mye som skal ordnes til da. Jeg har smugtittet i den nye katalogen, og kan love dere at det kommer mye bra. Jeg gleder meg!

Etter jobb møtte jeg Bjørnar og Sjur, som snekrer utebar til Bølgen&Moi Nydalen. De var klare for en liten pause, så vi gikk bort på Fiskars, hvor det var lagerutsalg. De hadde åpnet dørene kl 14, vi var der to timer senere, og de fleste godbitene var nok borte. Likevel endte jeg opp med åtte espressokopper designet av Filippa K for Rörstrand. Disse var såpass store, at de var perfekte til Nespressos forhåndsinnstillte Lungo-størrelse.
I tillegg kjøpte jeg to Iittala espressokopper som jeg tenkte jeg skulle legge sammen med julepynten. De kostet bare 20kr pr stk, så jeg følte nesten at jeg var på loppemarked! Jeg fikk også kjøpt noen deler av Iittala Origo, som jeg har vært uheldig å knuse. Jeg må egentlig si meg veldig fornøyd, til tross for dårlig utvalg!

17. Mai

17. Mai startet rolig, med deilig frokost. Vi hadde alt fra eggerøre, roastbiff og spekeskinke, til reker, oppskåret frukt og forskjellige oster. Mye godt å velge mellom. Etterhvert gikk vi en tur ut, da solen begynte å komme frem fra skyene. Det var mange fine bunader å se på, glade barn, is og ballonger. Vi hadde trodd at det skulle skje litt her i Nydalen, da det i fjor var mange aktiviteter, og kongebesøk. Slik var det ikke i år.

Da vi var på vei hjemover igjen, ringte de fra Bølgen&Moi, om at det brant, så vi bestemte oss for å gå ned dit å se hva som skjedde. Der var det helt kaos, og mens vi sto på utsiden å ventet, åpnet himmelen seg, og det begynte å pøsregne. Typisk! Hele ettermiddagen ble vi værende der nede for å rydde opp. Det var heldigivs bare en pipebrann, og pipen var på utsiden av bygget, så det var lite innvendige skader. Likevel var det mye å rydde. Etter en lang ettermiddag, spratt vi et par flasker champagne, og feiret fortjent 17. Mai!

Pavlova

Pavlova er en flott festkake som er enkel å lage. Marengs, krem og friske bær er alt som skal til.

Marengsbunn
6 stk eggehvite
2 ts hvitvinseddik
4 dl sukker
1 ts maismel
1 ts vaniljesukker

Fyll
5 dl kremfløte
5 dl ferdig vaniljekrem
300 g friske bær

Fremgangsmåte
Stekeovn: Forvarmes til 250 °C, senkes til 100 °C stekes i ca 1 time.

Tegn opp sirkel på 26 cm i diameter på et bakeparir. Visp eggehvitene til hard skum i en
helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper. Tilsett sukker, maisenamel og vaniljesukker litt
etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Når massen er blank og smidig har du den på bakepapiret, innenfor sirkelen. Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader. Stek bunnen.

Marengesen er sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles og flytt den forsiktig over på fat.
Rett før servering vispes fløten tilsatt sukker til krem og blandes med vaniljekrem. Pynt med rikelig med bær.

10 Møbler på min ønskeliste

Glassbord fra Living

 Et stilig konsollbord til å ha i gangen, for eksempel

En stor skjenk i hvit høyglans

 Som jeg har nevnt før, lampen Kongle står høyt oppe på ønskelista...

Det gjør også lampen Oslo

 Og stolen Barcelona
 Tenk så herlig å slenge seg ned på liggestolen Le Corbusier

 Jeg ønsker meg også et stilig spisebord, med Syverstolen til, gjerne i sort skinn
Og under spisebordet vil jeg ha et stort kuskinn!

Til slutt ønsker jeg meg en stor sofa i rotting, til å ha i hagen jeg ikke har! Hihi!