CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, juli 05, 2011

Sommerens handleliste!

Det nærmer seg ferie, og siden vi skal utenlands blir det også litt taxfreeshopping. To parfymer står på listen, samt påfyll av både ansiktspeeling og ansiktsmaske, ny neglelakk og ny klokke. Forbruksvarer som pudder og mascara havner nok også i kurven.
Nå gleder jeg meg til å reise bort. Sol, varme, strand og late dager i nesten fire uker er ikke å forakte. Vi skal også ha bil den siste uken, så da blir det nok litt turer i området rundt Barcelona og Lloret de Mar.

mandag, juli 04, 2011

TV-slave

Vi har en liten mops som liker å være med på det som skjer. Når vi spiser middag, spiser han middag, når vi gåt ut på terrassen, går han ut, når vi slapper av, slapper han av. Igår skulle han absolutt opp i stolen, for å se Thor Hushovd ta gul ledertrøye i Tour de France sammen med oss. Lykke!

lørdag, juli 02, 2011

En dag nærmere ferie

Etter en lang uke, og 56 timer med jobb, var det deilig med en hjemmekveld idag.
Sommerens sydenferie nærmer seg, og slitne føtter har fått fotpleie, nytt lag med neglelakk og deilig massasje. Dette skal gjentas om en uke, og jeg gleder meg.
Ellers har jeg ikke noe nytt å melde, dagene går jo stort sett til jobb. Været er så som så, og da er det egentlig ganske greit å kunne være inne, å tjene penger. Tror stemningen hadde vært litt annerledes om det hadde vært strålende sol fra morgen til kveld.
Heldigvis betyr mye jobbing mye penger. Handlelisten er lang. Denne uken som kommer har jeg bare to vakter på Kitch'n, så da får jeg endelig tid til litt sommershopping.
Imorgen skal familien Aareskjold samles på Hummeren Hotel for å feire farfars bursdag. Må si jeg gleder meg til deilig middag, og påfølgende dessert.
Føler egentlig ikke at jeg har noe konstruktivt å komme med.. Ville bare gi en liten lyd fra meg. Har dere forresten forslag til hva jeg kan blogge om, er det bare å skrike ut!
Ha en fortsatt nydelig kveld! -Det skal iallefall jeg! Hihi!