CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag, april 30, 2008

På tide å skrive litt igjen da.. Akkurat kommet hjem fra noen kjedelige timer med norskundervisning, og skal snart avgårde på bartenderkurs igjen:P
I dag skal vi ha flairing, så det kan jo bli spennende.. Se hvor mye vi klarer å knuse i løpet av 6 timer:P På mandag var vi på bransjefest på Johns, med alt i baren til 30 kroner (Med unntak av champagne og det var kanskje like greit:P). Det var kjempegøy, er veldig god stemning mellom oss kursdeltakere:P Er jo snart bare en uke med kursing igjen nå, så er det ut i arbeidslivet igjen.. Blir spennende å se hvor jeg ender opp..
Men nå må jeg nesten gjøre meg klar til å gå.. Skal være med Susanne nedenom jobb en rask tur før kurset;) Snakkes!






tirsdag, april 29, 2008

Bedre sent enn aldri!

Idag hadde jeg siste forelesning dette semesteret. Det var et kalkulatorkurs. Egentlig burde vi hatt dette kurset før vi i det hele tatt begynte å bruke kalkulatoren, ikke etter at vi er ferdige med den.. Hehe! Men men, det er jo bedre sent enn aldri:)

Om en uke begynner jeg med eksamen. Først på lista står juridiske emner. Siste eksamen har jeg i juni, så det blir en måned med intens lesing fremover! Hehe!

Idag skal jeg til Emily. Vi skal gjøre bedriftsøkonomi og organisasjonspsykologi. Etterpå skal vi se Frustrerte Fruer, jeg gleder meg!
Bjørnar er på bartenderkurs, som vanlig. Igår var de på bransjefest. Tror de hadde det gøy. Det virket hvertfall sånn når han kom hjem. Ikke vanskelig å merke at alt i baren kostet 30kr:P Hehe!

Nå skal jeg vaske litt tøy, og se gårsdagens episode av Hotel Cæsar.

Ønsker alle sammen en fortsatt fin dag!

mandag, april 28, 2008

Oppdatering fra helgen!

Æsj, i helgen har jeg vært syk. Ordentlig syk.. Har vært en del slapp og sliten i det siste, og på torsdag gikk jeg nok på en smell. Det er ikke ofte jeg er syk, så når jeg først blir det, blir jeg veldig syk. Så denne gangen har jeg spydd som bare det.. Utrolig kjipt.. Hele helgen ble jo ødelagt.. Og man blir faktisk ganske sliten av å være syk! Ihvertfall jeg. Selv om jeg ikke er helt frisk enda, er jeg mye bedre idag hvertfall:)

Siden jeg ikke har vært i form til å gjøre noe som helst i helgen, har det jo blitt mye TV'titting. Har begynt å se en serie som heter Summerland, og synes den er helt utrolig bra! Den handler om surfing, og livet på playa Linda i California. Et lite bilde av hovedpersonene kommer under:)



tirsdag, april 22, 2008

Blogging på senga:P

Nå ligger jeg i sengen og skal egentlig sove, men tenkte at det var lenge siden jeg hadde skrevet noe.. Har vært på kurs i dag også, så det blir ganske lange dager for tiden. Men det er jo bare gøy da:P Lært mange nye og morsomme drinker:P Hehe, blir gøy å praktisere litt i sommer..

Susanne har jo da vært alene hjemme i kveld også.. Tror hun nyter det litt:P
Nå skal jeg heldigvis ikke på skolen igjen på noen dager, så da kan jeg ta igjen litt søvn.. Sove lenge mens Susanne må opp tiiidlig:P:P

Men nå må jeg nesten sove litt, så det blir fortere morgen. Skal blant annet ha Fernet Branca på kurset imorgen, og det er så godt:P hehe.. Natta!

mandag, april 21, 2008

Alene igjen!

Da var jentene dratt for denne gang. Det var faktisk litt kjedelig å komme hjem fra skolen idag, uten at de vimset rundt mellom stua og badet. Hehe! Ellers har jeg ikke gjort noe spennende idag. Bare ryddet og vasket, og vært en kjapp tur i byen. Elsker det fine være! Må nyte det mens vi kan! Er sikker på at hvis jeg går å kjøper meg utemøbler til å ha på terrassen, så blir det dårlig vær igjen! Derfor venter jeg til litt nærmere sommeren med å gjøre det. Hehe!

Tja, det var egentlig alt jeg hadde å rapportere om idag:P
Nå skal jeg ut å nyte kveldssolen langs Akerselva! Wee!




søndag, april 20, 2008

Deilig søndag!



Idag sov vi lenge. Når vi endelig kom oss opp, fikk spist frokost, og stelt oss, dro vi til byen. Jentene ville opp å se på slottet, og ned på operaen. Etter vi var ferdige der, dro bjørnar og jeg hjem, mens jentene tok en tur i Vigelandsparken. Når de kom hjem grillet vi på verandaen. Deilig! Nå baker jentene boller.

Ellers har det vært en nydelig helg! Været har vært på topp, og jentene er helt fantastiske:) Håper at de kommer tilbake snart!

lørdag, april 19, 2008

Den nye operaen





Nok en shoppingdag med Cecilie og Linn er overstått. Jeg fikk kjøpt meg en sommerkjole, og Cec og Linn gikk amok inne på Gina Tricot. Hehe!

Jentene ble igjen i byen, mens Bjørnar og jeg gikk ned for å ta en titt på det nye operahuset. Jeg må si at jeg ble imponert! Det var helt fantastisk å gå opp på taket, nyte utsikten ut mot havet, eller inn mot byen.

Nå sitter vi på verandaen med hver vår drink, og ikveld er det biff og fløtegratinerte poteter som står på menyen. Deilig!

fredag, april 18, 2008

Shoppingdag i solskinnet!

Idag hadde jeg forelesning klokken 0800. Tidlig altså! Men det er utrolig deilig å være ferdig klokken 11 da. Når jeg kom hjem fra skolen dro vi til byen for å handle. Været er perfekt, og det er mye liv i gatene. Deilig! Lunsj spiste vi på Firday's, før vi handlet videre, og spiste is. Bjørnar og jeg dro hjem i seks-tiden. Når Cecilie og Linn kommer, vet vi ikke. Hehe! De koser seg nok!

Ikveld blir det taco til middag. Enkelt og greit. Nam!

torsdag, april 17, 2008

What a wonderful day!


Det er jammen meg meldt bra vær i 10 dager fremover! Bare den kalde vinden gir seg, blir det kjempebra! Idag var Bjørnar og jeg en tur på Storo før han gikk på kurs. Jeg gikk da hjem for å vaske leiligheten. Ikveld kommer Cecilie og Linn. Det blir gøy. De får nok bedre vær enn det Tante Jani hadde da hun var på besøk. Menmen, det er ikke noe man kan gjøre med været!

Imorgen har jeg ekstraforelesning i makroøkonomi.. Den begynner klokken 0800, og er ferdig kvart på 11. Så det gjør egentlig ikke noe:P Etterpå er det vel shopping med Cec og Linn. De snakket om at de ville en tur i Vigelandsparken, så satser vel på å gjøre det på søndag. Det kommer nok til å være mye folk der da, om været holder seg!

Nå skal jeg lage meg noe mat, se cæsar, og dra til byen. Blir spennende å se og jentene kommer seg av toget. hehe!

God helg!

tirsdag, april 15, 2008

Søte, søte Cilibabii!!


Jeg savner deg så utrolig mye!! Hadde aldri trodd det når jeg flyttet hjemmefra.. Smilet ditt, latteren din, rotet ditt.. De utrolig gode kakene du baker, klærne jeg kunne låne av deg.. De gode rådene du ga meg, kranglingen.. Alt.. Ååh! Gleder meg sånn til du kommer til meg i helgen!

Jeg er evig glad i deg lille Cilibebii<3>

mandag, april 14, 2008

Nye naboer

Jaja, så er det mandag igjen. Helgen har som vanlig gått kjempefort. Faktisk så oppdaget jeg idag at det iløpet av helgen har flyttet inn folk i den siste blokken her i Solsiden. Og det stuevinduet jeg ser på når jeg sitter i sofaen og ser ut av vinduet vårt, har de styggeste gardinene jeg har sett i hele mitt liv. De er så stygge! Eller, det vil si at de ikke passer inn sammen med alle de andre leilighetenes gardiner. Hehe! Ellers blir det bra når byggearbeidet er over. Såvidt jeg vet er det bare uteområdene som gjenstår. Håper virkelig at de er helt ferdige til sommeren!

Nå skal jeg snart til Emily. Vi skal gjøre bedriftsøkonomi, og se på Ungkaren 20 vs. 40. Draaaama! hehe! Bjørnar begynner på bartenderkurset idag. Tror han gleder seg, men han vil ikke innrømme det:P

Nå må jeg gå å ordne meg. Skal være hos Em om en time:)

Hade en fortsatt fin dag!

torsdag, april 10, 2008

Snaaart fredag!

Er det ikke onsdag som kalles lille fredag?
Idag har vi gått en deilig tur langs Akerselva. Litt kaldt, men deilig å komme hjem, og ta en lang varm dusj. Ellers har både Bjørnar og jeg hatt fri fra skolen idag, men har vært flinke studenter, og jobbet hjemme. Jeg har gjort matte, og Bjørnar har gjort... Ehm... fotballspill på data'n.. hehe!

Om en uke kommer søster'n på besøk<3 Gleder meg til å se den lille bebisen min igjen! Har ikke sett henne siden hun hadde vinterferie på skolen.. :( Det er alltid gøy å ha henne på besøk. Finner på mange sprell sammen:P

Dette får være nok for idag:)
Nattinatt allesammen!

mandag, april 07, 2008

Blåmandag!

Da var det mandag igjen, og jeg er sliiiten! Ikke bra, med tanke på at man burde være opplagt etter helgen. Hehe!

Tenkte jeg kunne blogge litt mens jeg venter på Hotel Cæsar, og Bjørnar ser på fotballkamp.
Emily og jeg har forresten meldt oss som blodgivere. Så får vi se hvordan det går. Har hørt at man blir ganske sliten av det, og det er jo ikke noe bra, når jeg er sliten fra før. Hehe!Har jo ikke tatt de nødvendige testene enda da, så.

Imorgen blir det kosekveld hos Emily. God mat, TV, slappe av. Blir deilig!

Nå må jeg løpe til Cæsar!

Klemma

søndag, april 06, 2008

Søndag igjen!

Da var snart nok en helg overstått.. Var litt redusert i går, så fikk ikke skrevet noe da:P
Fredagen ble vellykket, selv om Gabler må være det mest tragiske utestedet Oslo har å by på..
Tror nok vi velger noe annet om to uker:P

I dag har Susanne vært på jobb, mens jeg har sløvet her hjemme.. Leser og pugger barbøker for å forberede meg på kurset som begynner neste mandag:D Gleder meg!

Full skoleuke for begge to igjen denne uken her.. Tror vi gleder oss litt begge to til at eksamener er overstått og sommeren begynner! Ikke det at været i dag minner så mye om sommer men.. Får håpe på litt ordentlig vårvær i morgen:P Det hadde ikke gjort noe!

fredag, april 04, 2008

Party!

Ikveld blir det fest/vors hos oss. Det blir gøy!
Har tatt vare på nabovarselen som therese laget forrige gang, og den må garantert henges opp idag også:P men det skal mye til for å overgå lydnivået fra jentevoset vår i høst.. hehe!


Igår når vi var på polet (ikke at det behøvdes, da bjørnars interesse for alkohol er så stor at vi må ha sprit og øl i boden) så jeg verdens søteste Champagne, som jeg bare måtte ha! Er den ikke søt vel? Finnes også i blå, og skal drikkes iskald, med sugerør:)
Ha en fin fredagskveld alle sammen! Det skal ihvertdall vi!!

onsdag, april 02, 2008

Fridag!

Det er deilig med en dag fri innimellom, selv om det fortsatt er nok å gjøre:) Jeg kom meg ikke opp før klokken var halv 12 da. Og da var det rett ned i postkassen for å se om det var kommet brev til bjørnar fra H. Butlers bartenderskole. Det var det, og han hadde fått plass:) Så ikke nok med at jeg har min egen kokk, nå får jeg jammen meg en egen bartender også:P

Ellers har jeg meldt meg inn i en ny gruppe på Facebook. Den heter så mye som "For oss som fascineres av bildene på Finn.no". Og jeg må si, det er jammen meg mye rart å se der! Anbefaler dere alle til å ta en titt. Hehe!