CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, juni 28, 2009

Pakketips til sydenferie!

Begynn alltid å pakke god tid før avreise. Dette fordi man ofte må vaske klær i forveien, og for at man skal unngå å bruke klær man skal ha med, i tiden før man drar. Det er også mer oversiktelig om man legger frem det man skal ha med før det pakkes. Det er lettere å sammenligne farger, og danne seg et bilde av antrekk som går sammen. Dersom det er noe som må fornyes eller kjøpes inn før avreise, har man også rikelig med tid til å få gjort det på!

Til henne:
Solbriller
Det er alltid kjekt å bytte på to par solbriller, men la gjerne det ene paret være en billig utgave - som du kan ha med deg i vesken på byen.

Romerske sandaler
Disse sandalene er perfekte til både skjørt, kjole, shorts og tights. Har du et par romerske sandaler, trenger du nesten ikke ha med andre sko.

Joggesko
Hvis du vil være aktiv på ferien, kan det være en idé å ta med joggesko. Skal du derimot på partytur til Kos, kan du bare droppe det. Skoene vil ta unødvendig mye plass og vil ikke bli brukt.

Sokker
Sokker bruker du kun i joggesko, ellers dropper du det.

Strandsandaler
Det er deilig å kjenne sanden mellom tærne, og sandalene kan i verste fall også brukes i vannet.

Kjoler
Ferietid er kjoletid. Pynt deg i korte eller lange kjoler hver eneste dag - det er lekkert til en solbrun hud - og spesielt deilig dersom du er litt solbrent.

Shorts
Shorts til og fra stranden er deilig. I tillegg er det digg å ha på en baggy shorts før du tar på penkjolen før kvelden.

Skjørt
Skjørt er behagelig å gå med - både på dagtid og om kvelden.

Hvite og fargerike singleter
Singleter får du aldri nok av. Ta gjerne med en til hver dag. Singleten du har brukt på byen en kveld, kan fint brukes til stranden neste dag.

Strandhåndkle
Ikke regn med at hotellet gir deg lov til å ta med håndkle på stranden. Ha alltid et fargerikt badehåndkle med deg i kofferten.

Solkrem
Regelen er: Smør deg alltid med solkrem. Heller for høy enn for lav solfaktor.

Toalettsaker
Dette er selvfølgelig alltid et must på tur.

Body butter
Body butter er perfekt til en solbrent hud. Body Shops body butter med kokos lukter fantastisk av sommer.

Bikini
Ta alltid med deg minst to stk. - så har du noe å bytte på.

Solhatt?
For deg som ikke vil ha for mye sol i ansiktet er det perfekt med en solhatt.
Kardigan til kjølige kvelder
Det kan bli kaldt om kvelden så et par tynne bomullsgensere er en idé å ha i kofferten. det er mulig du ikke får bruk for de, men det er fantastisk å ha om du skulle bli kald.

Veske
Ha alltid en veske med deg på stranden, og en annen du bruker på restaurant og bar. Regn med å ta vare på mannens verdisaker også, om du er på parferie. Aldri legg fra deg vesken!

Til ham:
Solbriller
Beskyttelse mot solen er et must, i tillegg får du ofte en kulere look med et par solbriller. Jo større briller, jo mer glam.

Joggesko
Klar for en aktiv ferie? Da bør du ta med et par joggesko. Dette er spesielt viktig om du skal reise mer enn en uke - du blir fort lei av å ligge på stranden.

Sokker
Kun nødvendig dersom du har med joggesko.
Baggy shorts med glidelåslommer
Dette er et must for alle gutter som er klar for en trendy og behagelig ferie. En glidelås passer også på verdisakene dine.

Badeshorts
Ikke bruk samme shorts på restauranten og stranden. Ha en du bruker bare til bading.

T-skjorter
Alle gutter elsker T-skjorter og har ofte skapet fullt. Glem heller ikke å ha med deg en bunke på ferie. Velg gjerne et par helt nøytrale i hvitt eller sort, og noe med et kult motiv.

Solkrem
Gutta er ofte litt forsiktige med å smøre seg inn med solkrem - men rådet følger; Bruk solkrem!

After sun-lotion
Ok, vi forstår at det ikke er så fristende å smøre seg inn med bodylotion... Men om du bruker litt after sun etter dusjen, så varer jo faktisk brunfargen lenger også. Og - du slipper kanskje å flasse.

Toalettsaker
Et must på alle ferier og hotellturer.

Strandhåndkle
Ikke regn med at hotellet gir deg lov til å ta med håndkle på stranden. Ha alltid et fargerikt badehåndkle med deg i kofferten.

Skjorter

Jeans
Det er faktisk ikke så kult å gå med fotballshorts på bar. Et laidback antrekk med jeans, et par sandaler og en t-skjorte, gjerne med litt utringning, er perfekt til en kveld på byen. Jentene vil falle som fluer.

Linbukse?
En linbukse er både behagelig og sexy.

Caps
En caps er digg å ha på stranden og perfekt til en bad hair day.

Sandaler
Sandaler er skikkelig hipt - og like kult til en linbukse eller jeans, som til badeshortsen. Spesielt om du går for et par fra Havaianas eller Birkenstock.

Til begge
Underholdning
Ipod (musikk) er et must! Både på flyet, på stranden, og i dockingstasjon på hotellet.
Ellers kan alt av kortstokker, baller og annen strandunderholdning kjøpes på feriestedet.

Kamera
Ikke glem kamera!

De tre P'ene
Penger, Pass og Pillett (billett), kommer ingen vei uten!

Da er det bare å nyte ferien!
God tur alle sammen!

0 kommentarer: