CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, juli 27, 2010

Playa d'Aro

Vi har ofte pleid å reise til Lloret de Mar sammen med min tante, onkel, fetter og kusine. I år ville de prøve noe nytt, og bestemte seg for heller å dra til Playa d'Aro, ca 45 minutters kjøretur nord for oss. Vi benyttet selvfølgelig sjansen til å besøke de. Vi leide en bitteliten bil, og kjørte langs Costa Brava kysten opp til Playa d'Aro. På turen kjørte vi også gjennom Tossa, og siden veien var så svingete, måtte vi ha minst hundre stopp. Vi fikk derfor tatt bilde utover Tossa, og den gamle borgen.

Tossa de Mar

I Playa d'Aro var vi på stranden, shoppet, og var på kinesisk rastaurant. Der møtte vi også tanten til mamma. Det var veldig morsomt å se hvor lik hun var mormor!

1 kommentarer:

Iselin sa...

Hei Susi:D Godt å ha deg tbage igjen, håpe på daglige oppdateringer nå. Har savna å lesa bloggen din vettu:) Såg ud så en knallkjekke ferie:) Såg dokke hadde leid bil og, d va sikkert kjekt å gjør någe annerledes. Fyrverkeriet såg jo bare såå magisk ud, håbe eg får oppleva någe liknende eingang. Håbe du hadde en kjempefin ferie og at du e knallbrune nå:D kati komme du hjem t her? :)