CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag, august 15, 2008

Oppdatering fra EmilySusanneDagen!

Det var superkoselig å møte Emily igjen:)Vi tuslet ned Bogstadveien, og enset ikke en eneste butikk, for vi hadde så mye å prate om. Det endte med at vi satte oss ned på Pasta Basta, uten å egentlig tenke over at vi ikke var noe særlig sultne. Derfor tok vi bare noe å drikke, og satt å sladret i en hel evighet!

Når vi endelig hadde fått snakket fra oss fant vi ut at vi skulle gå ned på Aker Brygge. Der endte vi opp på Lekter'n, hvor vi storkoste oss med reker, blåskjell og hvitvin. Det var rett og slett helt fantastisk!

Som avslutning på den perfekte dagen shoppet vi litt, og dro hjem til Emily, og bare slappet av på soffa'n:P Hehe! Nå må vi vel kunne si at vi er klare til skolestart, eller hva?:)

Idag har jeg bare vært på jobb, mye å gjøre, så timene fløy! Bjørnar er på noe faddergreier, er visst rebusløp idag. Så han har det nok kjempemoro! Har ikke fått pratet med han så mye de siste dagene, vi har vært opptatt med hvert vårt, og det er egentlig ganske deilig! Hehe! Hadde aldri trodd at jeg skulle si noe sånt, men sånn er det faktisk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska sei, spiste du blåskjell, Susanne???

Susanne sa...

neinei, emily spiste blåskjell:P