CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, august 31, 2008

Solastranden <3



Fant dette bilde på den gamle mobilen. Tok det en sommerkveld ifjor, da Therese, Maria, Merete og jeg var ute å koste oss med is og solnedgang:) Sånne øyeblikk savner jeg virkelig!

Koselig helgebesøk!

På fredag måtte jeg jobbe et par timer. Det var helt kaos på jobb, flere paller med varer til september-kampanjen var kommet. Som takk for hjelpen fikk jeg i tillegg til lønn, tre fine Menu skåler, som kan brukes til godteri og potetgull, og andre småting:) Senere på kvelden kom Maren, Caroline og Stig. Bjørnar lagt herlig biff, og fløtegratinerte poteter. Jeg fikk brukt det fine bestikket mitt, og alt var helt topp! På lørdag spiste vi herlig frokost, før Stig dro tilbake til Risør. Dessverre måtte både Bjørnar og jeg jobbe, men jentene skulle møte noen de ble kjent med på Malta, så det var ikke så farlig. På jobb var det helt "texas", og jeg var alene..
Hun jeg egentlig skulle jobbe sammen med, måtte gå, for hun skulle besøke bestemoren, og rakk da et tidligere tog. Utrolig teit å gå fra jobb av den grunn, spesielt når det er så mye å gjøre.. Menmen..

Når jeg endelig var ferdig på jobb, dro vi til byen, møtte Emily, og spiste på Dolly, før vi endelig skulle få se Mamma Mia! Helt fantastisk film, og nå spilles filmmusikken for fullt på IY'en! Jeg er hekta!- Ny favorittfilm ja:)

Bjørnar skal snart på personalmøte, og jeg tenkte at jeg skulle bake boller:)

Ha en fin søndagskveld!
-Susi <3

torsdag, august 28, 2008

Jentekveld!

Igår startet dagen tidlig. Klokken 08.00 var det personalmøte på Kitch'n. Det var godt å komme seg opp, for på onsdager begynner jeg ikke på skolen før 14.30, og da er det lett å sove litt for lenge om morgenen. Men igår fikk jeg både lest, spist herlig frokost, og ryddet litt.

Etter forelesning dro Emily, Pernille, Tina og jeg til byen. Vi gikk en runde på House of Oslo, før vi gikk ned på SjakkMatt for å spise. Der var det helt fult, og vi var veldig sultne, så vi måtte nøye oss med Fridays. Vi hadde det utrolig koselig, og tiden bare fløy avsted!

Imorgen kommer Maren og Caroline. Det gleder jeg meg til! Synd at både Bjørnar og jeg skal jobbe på lørdag, men da skal jentene være sammen med noen de var på språkskole med i sommer. På lørdags kveld satser vi på å få sett Mamma Mia:)
Klem

mandag, august 25, 2008

HAHA!

Nå har Bjørnar bestilt lik den mye mobilen min!

lørdag, august 23, 2008

Ny mobil!


Når jeg kom hjem fra jobb idag ventet det en ny mobil på meg! Jippi, og tusen takk!
Jeg elsker min nye HTC Touch Diamond! Nå ligger den til lading, og jeg gleder meg til å kunne bruke den:)

fredag, august 22, 2008

Sliiiiten!

Den første uken på skolen har vært hard! Er jammen glad for at jeg ikke har jobbet noe denne uken, da tror jeg ikke at jeg hadde overlevd! Hehe!
Det begynner å bli noen dager siden sist jeg oppdaterte. På onsdag var jeg kjempefling, vasket vinduene ute, og bakte firkløverkake. Den ble kjempegod! Igår skjedde det ikke noe spesielt, annet enn at Bjørnar og jeg hadde vært sammen i ett år og 10 måneder, det er nesten to år det! Hehe! Jeg fikk fiine roser, som det kommer bilde av etterhvert, men Bjørnar har med seg kameraet på Charterfeberfesten ikveld. Jeg skal på jobb klokken 9 imorgen tidlig, så jeg tror jeg holder meg hjemme bare. Ligge på sofaen, sløve, og bare kooose meg! -Og imorgen, når jeg kommer hjem fra jobb, venter det en overraskelse på meg!!

Can't wait!


Fiine roser:)


Sier bare ett ord; Charter!

tirsdag, august 19, 2008

Oppdatering før jeg kryper til køys :)

Dagene går virkelig fort for tiden, imorgen er det allerede onsdag!
Idag begynte jeg ikke på skolen før kvart over elleve, så jeg sov helt til klokken ni. Er deilig å kunne bruke lang tid om morgenen, spise ordentlig frokost, og ikke haste med sminke og klær. Etter skolen ble Emily med meg hjem, og vi gikk en tur på Storo. ER så irriterende med alt byggearbeidet der oppe, men det blir veldig bra når det blir ferdig! Vi handlet ikke noe særlig, men så tilfeldig vis idet vi skulle til å gå hjem at det var 40% på alle produkter fra Lilleborg på Ica. Så da fikk jeg kjøpt meg Jif vindusystem, og litt andre ting til Jif gulvmoppen min.

Det ble veldig tungt å bære hjem, så vi fant ut at vi skulle belønne oss med smoothie fra SmootheXchange. Namminam! Det er seriøst verdens beste smoothie!
Vi tok de med hjem, og spilte litt Nintendo Wii, og laget noen gode drinker. Og gjett om jeg slo Emily i bowling? ;)

I 5-tiden begynte det å rumle i magen til Emily, så da måtte vi ut å få oss noe mat. Vi endte opp på Bølgen&Moi, og spiste deilige nordsjøreker! Kvelden avsluttet vi hjemme hos meg, med en film som jeg ikke skal nevne tittelen på. Hehe!

Det var alt for idag, god natt!

mandag, august 18, 2008

Tilbake til hverdagen

Da var det helt slutt på sommerferien, og tilbake på skolebenken for meg også. Det var egentlig ganske greit å komme tilbake, inn i rutiner og sånne ting. Mandagens timeplan ser ganske grei ut. Jussundervisning fra kl. 08.00 til 10.45. Herlig å begynne tidlig, og å være ferdig tidlig. Da får man mer ut av dagen, og man sover den ikke bort. Hehe! Bjørnar begynner også klokken 08.00 på mandager, så er mye lettere å stå opp, når ikke han blir liggende igjen å sove.

Idag er han på seilregatta med BI, og etterpå er det after sail party. Hehe! Tror han har det kjempegøy nå i fadderukene, og at han har blitt kjent med mye nye folk på skolen.

Jeg skal en tur til Emily idag, men nå først skal jeg opp på Storo, så må nesten løpe, for å ikke bli altfor sein ned til Emme!

Det var det, over og ut!
Klemma

søndag, august 17, 2008

Barnevakt på Haneborg

Fra igår til idag har Bjørnar og jeg vært på Haneborg, hvor vi har vært barnevakt for Jasper og Leander. Koselig var det, og ungene var utrolig snille! To små engler!
Bjørnar og Leander


Bjørnar og Leander


Jasper

fredag, august 15, 2008

Oppdatering fra EmilySusanneDagen!

Det var superkoselig å møte Emily igjen:)Vi tuslet ned Bogstadveien, og enset ikke en eneste butikk, for vi hadde så mye å prate om. Det endte med at vi satte oss ned på Pasta Basta, uten å egentlig tenke over at vi ikke var noe særlig sultne. Derfor tok vi bare noe å drikke, og satt å sladret i en hel evighet!

Når vi endelig hadde fått snakket fra oss fant vi ut at vi skulle gå ned på Aker Brygge. Der endte vi opp på Lekter'n, hvor vi storkoste oss med reker, blåskjell og hvitvin. Det var rett og slett helt fantastisk!

Som avslutning på den perfekte dagen shoppet vi litt, og dro hjem til Emily, og bare slappet av på soffa'n:P Hehe! Nå må vi vel kunne si at vi er klare til skolestart, eller hva?:)

Idag har jeg bare vært på jobb, mye å gjøre, så timene fløy! Bjørnar er på noe faddergreier, er visst rebusløp idag. Så han har det nok kjempemoro! Har ikke fått pratet med han så mye de siste dagene, vi har vært opptatt med hvert vårt, og det er egentlig ganske deilig! Hehe! Hadde aldri trodd at jeg skulle si noe sånt, men sånn er det faktisk!

torsdag, august 14, 2008

EmilySusanneDag!

Idag skal Emily og jeg på shopping, og heldig vis er det opphold! Igår pøsregnet det hele dagen, men håper at det bedrer seg litt fremover. Bjørnar skal på konsert med Postgirobygget, på Ingierstrand ikveld, så jeg blir sammen med Emily. Det blir koooselig! Er lengesiden jeg har sett henne nå:) Vi skal lage god mat, og spise is, og selvfølgelig sladre en hel deg, akkurat sånn som vi pleier når vi er sammen. Hehe!

Nå skal jeg gå å stelle meg, skal snart møte Bjørnar på butikken.
Tuddelu!

onsdag, august 13, 2008

5 dager igjen!


Nedtellingen har startet, det er bare 5 dager igjen til Hotel Cæsar kommer på TV igjen! Gjett om jeg gleder meg, Cæsar-slave som jeg er! Deter også bare 5 dager igjen til skolen begynner. Nytt semester, nye muligheter. Bjørnar begynte idag han, og fadderukene er i full gang. På programmet står blant annet Lene Alexandra & Bjørn Rosenstrøm, Postgirobygget, DDE, og sist men ikke minst, Svein fra Charterfeber. Hehe!

Vi ser begge frem til en fantastisk høst, begge med nye jobber, og å gå på samme skole. Dette blir bra!


Kos & klem fra Susanne!

mandag, august 11, 2008

Nydalen Athletica

Da har vi endelig fått meldt oss inn på Nydalen Athletica. Utrolig greit å ha treningsstudio på skolen, og så nær leiligheten. Kom akkurat hjem fra trening nå, og det kjennes i armene! Hehe!
Ellers har vi bare vært i byen idag, spiste lunsj på Fridays, og lette etter nye sko til Bjørnar, treningsbag til meg, og skolesekk til Bjørnar. Men, vi fant ingen av delene! Faktisk kjøpte vi ingenting!

Nå skal vi kose oss med taco, jeg skal jobbe tidlig imorgen, og Bjørnar seint. Derfor skal vi kose oss litt ekstra idag!

Det var alt jeg hadde på hjerte idag, ha en fin kveld!

lørdag, august 09, 2008

Regn og sol - om hverandre!

Idag har det pøsregnet, og solen har skint - om hverandre. Inne på Kitch'n har vi ikke vindu, så jeg blir liksom litt "værblind" når jeg er på jobb. Litt forvirrende, når noen kommer i shorts og tskjorte, mens andre har på anorakk og store paraplyer. Hehe!

Etter jeg var ferdig på jobb vasket jeg hele leiligheten, mens jeg spilte musikk fra det nye vidunderet! ILoveYou IY! Nå ligger vi på hver vår side av sofaen. Skal vel snart begynne å lage noe mat. Ikveld skal vi ha biff og bakte poteter. Nam!

Håper at alle får en fin lørdagshelg, og nyt den, for nå er det snart skolestart!

torsdag, august 07, 2008

IYIYIY på vei!

Endelig er Tivoli IYIYIY ipod høytalerne mine på vei! Håper at de kommer iløpet av morgendagen, eller på lørdag, for jeg savner virkelig musikk i stua. Nå har vi bare et stooort stereoanlegg på soverommet, så ser frem til den lille IY'en som er lett å flytte mellom rommene!



Ellers har jeg vært på jobb idag. Tidlig vakt, det passet fint, for Bjørnar har jobbet tidlig hele denne uken. Etter at vi kom hjem, har vi skrudd sammen resten av hyllene nede i boden, så nå er det bare å kvitte seg med tøreketrommelen, så blir det perfekt!

Nå sitter Bjørnar å spiller Nintendo Wii, han er helt hekta! Hehe. Jeg skal gå i dusjen nå, så skal vi se Haisommer, fordi Bjørnar mobber meg for at jeg er den eneste i verden som ikke har sett de filmene..! Hehe! (han tar igjen for at jeg mobber ham for at han ikke har sett Flåklypa.. Hehe!)

Imorgen skal jeg jobbe leeenge.. 13-21.. Det blir heldigvis penger av det:)

Som sagt, nå hopper jeg i dusjen!
Adios Amigos!

tirsdag, august 05, 2008

Mamma Mia!


Igår etter jobb dro vi til byen for å gå på kino. Vi hadde sjekket på forhånd at det var mange ledige plasser på Mamma Mia på Saga kino, men siden vi ikke var sikre på om vi rakk forestillingen bestilte vi ikke på forhånd. Når vi kom ned var det selvfølgelig utsolgt, og helt kaos i billettkøen. Vi dro derfor hjem og koste oss på sofaen med en film vi hadde liggende.

Ellers er det utrolig deilig å være hjemme igjen! Har jo nesten ikke sovet i vår egen seng siden vi dro til Spania 7.juli. Nå håper jeg at det blir stille fremover. Vil prøve å holde meg i Oslo til oktober. Jobb og skole tar mye tid!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og ordne litt her hjemme før jeg skal på jobb.

Ha en fin dag!

søndag, august 03, 2008

Sommerferieslutt!

Da var Trebåtfestivalen slutt for denne gang, og det er forsåvidt sommerferien også. Denne uken skal både Bjørnar og jeg jobbe hver dag, så håper at det snart er slutt på fin-været! Hehe!

Ellers har Bjørnar fått svar på skolesøknadene, og han har takket ja til finans på BI, som forøvrig var førstevalget hans.

Nå står lasagnen i ovnen, og jeg er sliten, så dette er egentlig bare en kjapp liten beskjed om at vi er tilbake i Oslo, og at jeg endelig har fått mobil igjen! Jippi!

Nå skal jeg slappe av på sofaen til maten er klar!

Ciao!