CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, mars 27, 2011

Herlig!

På fredag var vi tidlig oppe. Randi og Stig skulle til Praha, så Maren kjørte derfor sammen med de innover til Oslo. I halv 8tiden ringte hun å sa at hun var her, så da var det bare for oss å hoppe i klærne. Hun var egentlig bare kjapt innom med tingene sine, før hun dro videre ned til byen for å møte Odd Andreas, Linn og Jonas. Bjørnar måtte en tur på skolen, så vi dro nedover når han var ferdig i 11-tiden. Vi ruslet litt rundt alle sammen, kikket i butikker, tok en utepils (varm sjokolade for min del), og bare koset oss i det nydelige været. Vi var også en tur innom Fridays, hvor vi spiste lunsj. Når vi kom ut fra de varme lokalene var det brått blitt veldig kaldt ute, så vi fant ut at det var bedre å dra opp på Storo så vi kunne fortsette shoppingen innendørs.

Etter å ha gått litt rundt på Storo, gikk vi hjem til oss for å lage vafler. Det falt i god smak hos Jonas, selv om jeg ikke tror de var like gode som de farmoren hans lager. Hehe!

 Jonas var flink å hjalp til med stekingen!

Og vaflene ble herlige! Jeg liker den offisielle vaffeldagen!

Når den lille familien hadde dratt hjem igjen, var det ingen av oss som orket å lage mat, så etterhvert gikk vi ned på Bølgen&Moi. Etter en lang dag er det deilig å bli servert mat, og ikkeminst slippe å vaske opp etter seg!

0 kommentarer: