CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag, mai 30, 2008

Slitsomt på harrytur!

Idag fant Bjørnar og jeg ut at vi skulle ta oss en liten svipptur til Sverige. Vi møtte Randi (moren til Bjørnar) på Ikea på Slependen for å låne bilen hennes. (Enda en Ikea-tur på meg denne uken :D )

Bjørnar nektet selvfølgelig å ha med kart/kjørerute, og det endte selvfølgelig med at vi kjørte feil. Etter å ha vært en tur i Ski, Hømbo(??) og nesten i Askim måtte Bjørnar gi seg, og stoppe på en bensinstasjon for å lese kart. Det fikk oss heldig vis på rett kurs igjen.

Siden jeg aldri har vært på harrytur før ville jeg jo "overalt", så vi dro først ned til Strømstad. Der handlet vi litt før vi dro opp til Svinesund. Der var vi på to "kjøpesenter", og fikk kjøpt egentlig alt vi skulle ha. Jeg fikk meg capri-sonne, og Bjørnar fikk seg øl. Hehe! Så nå har vi et øl/capri-sonne/bruslager bak døren inn til stuen. DET er harry det!

Det var slitsomt å være på harrytur, så nå setter jeg kursen mot loppekassen, mens Bjørnar ser ferdig en gammel James Bond-film.

Ps. Linn, jeg har en liten gave til deg/lillegutt!

Nattinatt!





torsdag, mai 29, 2008

4 down, 2 to go!

Da var jeg ferdig med fire av seks eksamner dette semesteret. Deilig å bare ha to igjen, selv om det er de to som krever mest forberedelse med tanke på casene som må gjøres på forhånd. Bjørnar er helt ferdig med eksamen for i år, så nå skal han jobbe mest mulig i juni før vi drar til Torrevieja 7.juli. Det gleder vi oss til! Jeg vet ikke om jeg skal jobbe noe i juni (har forsåvidt ingen jobb) men jeg får se hva som dukker opp, og hvordan formen min er fremover.

Idag pratet jeg leeenge med pappa på telefonen. Jeg har vært litt bekymret med tanke på forsikringene mine når jeg blir 20. Man er jo dekket av foreldrenes forsiking frem til man blir 20. Han sa at han hadde ordnet alt for meg, og det søteste var når han fortalte at han hadde laget en egen forsikring til bunaden min. Hehe!

Imorgen skal Bjørnar og jeg på harrytur til Sverige. Det blir morsomt. Jeg har aldri vært på harrytur før. Hehe! Ellers i helgen skal jeg være sammen med Therese, Emily og Martine. Vi skal for det meste gjøre statistikk og bedriftsøkonomi. Men nå er det bare to uker til sommerferie, og godværet er på vei!

Snakkes imorgen! Kos og klem <3

onsdag, mai 28, 2008

Mattenerd!

Selv om Bjørnar har skrevet idag, har det nesten blitt litt rutine for meg å blogge, så slenger inn noen ord jeg også! Idag har jeg gjort litt matte, har eksamen imorgen. Ellers har jeg sittet litt i solen på terrassen, og hørt musikk fra et eller annet arrangement her i Nydalen. De har spilt masse bra sommermusikk! Nå er det straks Cæsar-tid, det er siste uken før de tar sommerferie!

Tilbake igjen!

Da var jeg tilbake igjen! Lenge siden siste gang jeg skrev noe nå, så jeg tenkte det var på tide.
Er stort sett Susanne som har tatt seg av det i det siste. Er endelig ferdig med alle eksamener nå. Bare to dager med naturfag igjen neste uke av dette skoleåret. Blir deilig med to og en halv måned skolefri:P

I dag blir første dag i ny jobb. Skal ned på ølsmaking og bli-kjent kveld kl. 17. Det blir morsomt og spennende. Synes det høres spesielt lovende ut med ølsmaking. Forhåpentligvis betyr det at vi skal selge noe mer enn bare Ringnes på fat.
Første ordentlige jobbedag blir på lørdag ser det ut til. Da er det første selskapet booket.
Den offisielle åpningen er 4. juni, altså onsdag om en uke. Blir veldig spennende og endelig komme igang. Håper selvfølgelig på masse jobbing nå i juni før vi drar til España.

Det var alt for denne gangen. Nå skal jeg straks ta i bruk alle gourmet ferdighetene mine som kokk og lage middag til Susanne. Grandiosa:P

tirsdag, mai 27, 2008

Baby Yndestad!


Endelig har bildene kommet!
Denne lille gutten er søskenbarnet til Bjørnar. Han har ikke fått noe navn enda, men det kommer etterhvert! Gleder meg utrolig mye til å møte ham i sommer! Er mye som må planlegges, vi må være i Risør samtidig som de. Håper at vi får det til!

Gleder meg sånn til å møte ham!

mandag, mai 26, 2008

Bedøkcase!


På lørdag når vi var på ikea kjøpte jeg meg noen rammer, for å ramme inn noen av bildene jeg har fått fremkalt. Og jeg må si, det ble riktig så bra!

Idag har jeg jobbet med matteoppgaver, og om en halvtime skal jeg møte Therese og Emily for å jobbe med bedøkcaset. Vi kom heldig vis godt igang igår, og er ferdig med både bilag og momenter :)

Ikveld skal Bjørnar og jeg kose oss med taco, og finalen av Ungkaren. det blir koselig! Håper at alle får en like fin dag som meg!

Klemklem

søndag, mai 25, 2008

Rolig helg!

Denne helgen har vi hatt en rolig og deilig helg!
Det ble ingen ikea-tur på fredag, så vi dro igår istedet. På vei hjem ble jeg så utrolig kvalm. Bjørnar og jeg tok bussen hjem, fordi Therese kjøpte sofa, og da ble det ikke plass i bilen. Bak oss på bussen satt verdens ekleste mann. Han hadde på seg en sort skinnkåpe, hadde langt hår, og ustelt skjegg. I tillegg så luktet han vondt, og satt å hostet på oss. Det var så utrolig ekkelt! At ikke folk kan vaske seg! Og holde seg for munnen når de hoster.. Til slutt ble jeg så irritert at vi måtte gå å sette oss i andre enden av bussen. Da måtte vi selvfølgelig sitte bak-frem, og jeg ble kjempekvalm. Når vi kom hjem lå jeg rett ut på sofaen, og der ble jeg liggende resten av dagen:(

Idag er jeg heldig vis bedre. Tenkte at jeg skulle bake boller, som jeg skal overraske Therese med:) Det blir koselig!

fredag, mai 23, 2008

Effektive Susanne!

Igår var bildene ferdig fremkallet, og Therese og jeg rakk akkurat å hente de før Storosenteret stengte. Vi gikk hjem til meg, og laget scrapbook. Eirik og Bjørnar så på TV og pratet om aksjer. (Tror jeg, hehe!)

Til tross for at det ble litt seint igår var jeg tidlig oppe idag. Spiste deilig frokost med Bjørnar, vasket badet, og ryddet i klesskapet. Er så deilig å kaste klær! Litt stress å presse to søppelsekker ned i søppelsjakta, men det gikk greit:P
Har lagt frem sommerklærne, og ryddet bort vinterklærne.

Idag skal vi på ikea, har jo ikke vært der siden mandag.. Hehe! Men idag har vi (Eirik) bil, så da kan jeg kjøpe litt større ting. Er så stress å ha med store ting på ikea-bussen. Jeg må hvertfall ha ny potte til den døde busken på terrassen, og en del bilderammer til bildene jeg har fått fremkallet. Ellers tror jeg at jeg fikk kjøpt det meste jeg hadde lyst på på mandag.

Ønsker alle sammen en riktig god helg!
Klem fra oss i Oslo.


torsdag, mai 22, 2008

Lengesiden sist!

Det har ikke skjedd så mye siden sist jeg blogget. Har blitt sykemeldt videre, og er fortsatt ikke helt i form.. På tirsdag tenkte Therese at vi skulle gjøre noe kjekt. Hun ville få litt liv i meg igjen, så vi så gjennom gamle bilder på pc'ene våre, og plukket ut de beste, og leverte de til fremkalling:P

Vi håper at vi får de imorgen, da skal vi fortsette litt på scrapbooken som vi begynte på for et og et halvt år siden! Det er jammen meg mangen minner i den!
Det er deilig å bryte litt med eksamenslesingen, gjøre noe annet liksom.

Igår var vi på kino og så What happens in Vegas. Jeg sa til Therese at jeg måtte ha masse godteri for å klare å holde meg våken under hele filmen, og jammen tok hun meg på ordet! Hun møtte opp med en hel pose smågodt, em popcorn, en baconechips og hver vår brus. Følte meg som et lite barn der jeg satt, full av forventninger til filmen, og jammen slo den an også! Jeg tror dette må være min nye favorittfilm! Hvem hadde trodd det? At jeg skulle få en ny favorittfilm? Jeg som har sverget til Legally Blonde siden jeg så førpremieren på kino?:P


søndag, mai 18, 2008

Siste innspurt!

Idag har jeg gjort siste innspurt til makroøkonomieksamen imorgen. Huff, samfunnsøkonomi er vanskelig!
Må nok ta bøkene med meg på sengen, å pugge litt formeler før jeg forsvinner inn i drømmeland!

Nå sitter Bjørnar å ser på Die Hard, og jeg ser på bilder.. Fant et bilde Bjørnar tok da vi var i Vilnius i februar. Vi gikk langs en elv, mot byen, plutselig stoppet han og sa; "se Susanne, et hjerte i asfalten, et hjerte til deg!" Jeg glemmer aldri når han sa det, og måtte selvfølgelig ta bilde av det!

lørdag, mai 17, 2008

Hurra for 17.mai!

Da var nasjonaldagen så godt som over. Bunaden ble dessverre ikke tatt ibruk idag, på grunn av sludd og regn. Det har vært kaldt og surt hele dagen! Ellers har vi hatt en stille og rolig dag, vært i byen og sett på barnetoget og russetoget.

Det var rart å ikke være sammen med familien idag, menmen.. Har eksamen i makroøkonomi på mandag, så må bare lese, lese, lese!

Håper at alle andre har hatt en fin feiring:)




Gratulerer!

Først vil jeg gratulere Linn og Odd Andreas med en liten gutt som ble født torsdag 15.mai 2008. Han var helt fantastisk nydelig! Håper at alt står bra med mor, far og sønn:)

Videre vil jeg gratulere Emily med 21.årsdagen idag, 17.mai! Håper at du får en fin bursdagsfeiring og en hyggelig 17.mai:)

Ønsker forresten alle andre en strålende 17.mai også!

Klem fra Susanne & Bjørnar

torsdag, mai 15, 2008

Bjørnar har fått jobb:D

Kommer med en liten oppdatering til idag. Bjørnar har fått jobb, på Bølgen & Moi som åpner her i Nydalen i slutten av mai! Gleder meg utrolig til den åpner! Uterservering, god mat, og stilige lokaler! Stemning!

Muffins<3

Da var det på tide å blogge litt igjen.
Det ser ut som at Bjørnar, mamma, pappa, Cecilie, Ragnhild og jeg ikke skal til Barcelona i sommer likevel. Istedet for skal vi til Alicante. Blir nok bra uansett hvor vi ender opp. Hehe!

Idag hadde jeg lyst til å gjøre noe gøy, så jeg sendte Bjørnar på butikken for å kjøpe muffins som jeg kunne lage. De ble gode! Namnam!


søndag, mai 11, 2008

Langhelg:)

Da var det på tide med en oppdatering. Har ikke skrevet på en stund nå, er så utrolig sliten om dagen. Er faktisk blitt sykemeldt.. Ellers skjer det ikke så mye her.. Vi har endelig fått kjøpt oss utemøbler, så har slappet av en del på terrassen i solen!

Dette får bli alt for idag.. Kjenner jeg blir tung i hodet bare av å skrive litt blogg..


torsdag, mai 08, 2008

Kosekveld med therese:)

Idag har Bjørnar eksamen på bartenderkurset. Det betyr at det er siste kursdag idag! Noe jeg synes er bra, fro det blir lange dager for han med både skole, og kurs. Både idag og igår forsov han seg. Hehe! Stakars:P

Jeg skal være sammen med Therese idag. Vi skal vel gå en tur i det nydelige været, og ikveld skal vi lage kyllingsalat, og kose oss:) Ordentlig jentekveld!

Imorgen skal j eg til legen. Har ikke følt meg helt bra i det siste. Faktisk har jeg vært uvel de siste to månedene. Det tok litt tid før jeg fikk byttet fastlege, men nå har det endelig blitt ordnet, og jeg får sjekket hva det er. Sannsynlig vis ikke noe alvorlig. Hehe!

Nå må jeg ha meg noe mat, før jeg skal på statistikkforelesning.
Ha en fantastisk fin dag alle sammen!

tirsdag, mai 06, 2008

Eksamenslesing

Idag har jeg bare lest, og lest.. kjedelig, når det er så fint vær ute! Etter at Bjørnar dro på bartenderkurset, møtte jeg Therese. Vi gikk en lang og deilig tur opp til Maridalen, og rundt Maridalsvannet. Folk badet, og grillet. Det er rett og slett herlig her om dagene! På lørdag skal vi ha fest her. Vi skal først grille på takterrassen hos Therese og Nina, så ned til oss. Gleder meg veldig:)

Skulle ønske at vennegjengen fra Sandnes også kunne vært der.. Jeg savner dere så utrolig mye! Under ligger et bilde fra nyttår 2005. Husker dere hvor gøy vi hadde det eller?:) Det må være tidenes beste nyttårsfeiring!


mandag, mai 05, 2008

Borte bra, men hjemme best:)

Igår var vi i konfirmasjon til Stina. Vi var heldige med været, og koset oss hele dagen:)

Bussen tilbake til Oslo igår var mye forsinket på grunn av kø. Vi var ikke hjemme før klokken 1- halv 2 inatt.. Kjedelig siden Bjørnar skulle tidlig på skolen idag. Jeg har lest til eksamen i juridiske emner, pakket ut, og vasket klær idag. Bjørnar skal snart på kurs, og jeg skal fortsette å lese, både idag, og imorgen.

Ellers skjer det ikke stort om dagen. Linn, tanten til Bjørnar er høygravid. Hun og Odd Andreas venter sitt første barn 17.mai. Gleder meg sånn til den lille gutten kommer! Ønsker henne lykke til med fødselen, og gleeeder meg til å få bilde av den lille:)



lørdag, mai 03, 2008

Sommervær i risør!

Nå er vi i Risør. Været er kjempebra. Både igår og idag har vi vært i byen. Spist is og sett på båtene og folkene, og ellers bare nøtet været. Igår bare tittet vi, og idag handlet vi litt, og koste oss med lunsj på Mottaket.

Ikveld skal vi ha reker og hvitvin, nam! Egtterpå skal vi kanskje ut, eller spille kort. Alltid når vi er i Risør må vi spille kort. Vi spiller et spill som heter Runners. Utrolig gøy faktisk, selv om at jeg alltid taper:P

Nå skal Bjørnar og jeg ned til byen for å kjøpe jordbær:D
Ha en fortsatt fin lørdag:)




torsdag, mai 01, 2008

Kom mai du skjønne milde

Yes! Nå er det endelig mai, selv om man ikke skulle tro det når man ser ut av vinduet. Det regner.. Derfor sov vi lenge idag! Det var deilig.. Våkne, men ikke stå opp:) Sånn skulle det vært hver dag! Det er heldigvis ikke lenge til sommerferien!

Idag har vi ingen spesielle planer. Se et par episoder av Summerland, og pakke. Imorgen tidlig drar vi til Risør. Skal i konfirmasjon til Stina, kusina til Bjørnar på søndag. Gleder meg:)

"Som vanlig" skal Bjørnar på bartenderkurs idag, og på programmet står flairing. Under ligger det et bilde av gårsdagens flairingtime. Ser ut som om de har hatt det gøy hvertfall:P

Ønsker forresten alle en super 1.mai!