CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, september 30, 2008

God start på dagen!

Til en forandring sto jeg opp lenge før skolen begynte idag, og tok meg tid til å sjekke mailen min. Der lå det en epost fra sjefen min, som ba meg sjekke ut vinnerene av Kitch'ns interne septemberkonkurranse. Og joda, jeg var en av de fem vinnerene! Så etter skolen skal jeg opp på Kitch'n, å finne meg varer for 1000kr :)
Kuliiiiii!

søndag, september 28, 2008

MarioKart -En sikker vinner!

Denne helgen har det skjedd mye!
På fredag kom Randi og Stig på besøk, og vi var som sagt en tur på IKEA. Til en forandring kjøpte jeg nesten ingenting der! Der var rett og slett ingenting som fristet! Det er helt utrolig, og helt sant! Jeg vet ikke om det er fordi jeg er fornøyd med sånn vi har det hjemme, eller om det er fordi IKEA rett og slett ikke har noe fint lengre.. Jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg. Hehe!
Når vi kom hjem laget Bjørnar herlig biff stroganoff, og vi hadde laget gelé, som vi hadde til dessert. Jeg hadde nesten glemt hvor godt det var, men heldigvis hadde vi laget nok, så jeg fikk gelé både igår og idag også. Hehe!

Igår ble Bjørnar 21 år, og vi startet dagen med bursdagsfrokost hjemme i leiligheten. På bordet var det mye godt å velge mellom, telysene var tent, og vi hadde det veldig koselig! Bjørnar var selvfølgelig mest opptatt av gavene sine. Han fikk et nytt spill til Nintendo Wii (MarioKart Wii med rattkontroll), penger, to par sko, en sort strikkegenser, og en sort Bergans dunjakke. Så nå matcher vi hverandre! Hehe!



Dagen tilbragte vi i byen, og ettermiddagen ble brukt til å spille nintendo, og sjekke lotto/tipping og V75. Bjørnar og Randi tok helt av på MarioKart, og Stig og jeg bare satt å lo! De ble helt revet med! Det er noe med det der at eple ikke faller langt fra stammen.. Hehe! Ellers vant Bjørnar 600 kr på V75! Så det var jo en liten ekstra bursdagsgave!
Vi var også ute å spiste om kvelden. Vi tok først et par øl på Olivia på Aker Brygge, før vi skulle spise på Jensens biffhus, men der var det fult, så vi gikk opp på Egon på Karl Johan istedet. Etterpå var vi en tur på Tre Brødre, før Randi og bursdagsbarnet insisterte på å dra hjem å spille nintendo igjen!

Idag skal vi bare rydde, vaske og slappe av. Det tar jammen på å ha besøk!
Håper at alle har hatt en like fin helg som oss!

Bjørnar takker forresten for alle bursdagshilsener, og gaver!

Kos og klem fra studentene!

lørdag, september 27, 2008

Bursdagsbarn!


Gratulerer med dagen gutten min!
Jeg er utrolig glad i deg!

Kyss fra jenta di!

fredag, september 26, 2008

Ny vinterjakke!


Da var det fredag igjen da, og nok en uke har fløyet forbi, uten at jeg har fått tid til å tenke over, og reflektert noe mer over det.

Idag etter skolen tok jeg meg en shoppingrunde, og jeg endte opp med ny vinterjakke. Det ble en sort Bergans dunjakke, og jeg må si at nå gleder jeg meg til kulda kommer!

Men jeg må løpe, for nå står svigers på utsiden, og vi skal på ikea!

tirsdag, september 23, 2008

Gave! Jeg liker gaver!

Idag fikk jeg en utrolig hyggelig SMS fra sjefen min, Solveig. Hun skrev det at hvis jeg hadde tid iløpet av dagen, kunne jeg komme opp i butikken, å få en liten overraskelse. Det gjorde jeg selvfølgelig, og jeg skal si dere, overraskelsen var ikke akkurat liten!

Hun ga meg en Kitch'n pose, og den var fyllt med varer fra Iittala.
Jeg ble kjempeglad! Jeg fikk 7 frokostskåler, 6 litt mindre skåler og 5 krus i serien Origo. Nå har jeg hatt de i oppvaskmaskinen, og lurer på om vi skal ha suppe til middag. Hehe!



Om en halvtime skal jeg opp på Storo igjen. Tora, hun som jobber kveld idag, følte seg ikke helt i form, så jeg skal jobbe for henne fra 19.00 til 21.00. Ganske greit egentlig, for da kommer jeg hjem til ferdig middag! Det blir nok ikke suppe. Bjørnar skal være med meg opp på Storo, å kjøpe kylling. Så da blir det godt!

Nå må jeg nesten gå å stelle meg litt!
Ha en fin kveld alle sammen!

Klem

søndag, september 21, 2008

Perfekt søndag!

Idag sov vi jammen meg lenge! Jeg bråvåknet klokken 12, og nærmest spente Bjørnar ut av sengen! Han skulle jo begynne på jobb klokken ett! Merket at jeg ble litt stresset da, ja. Hehe! Vi fikk stelt oss, og når Bjørnar gikk på jobb, møtte jeg Therese. Vi gikk en tur i Vigelandsparken, før vi dro ned på Aker Brygge. Rundturen vår avsluttet vi på Bølgen&Moi med vin og verdens beste brownie!
Koselig søndag med jenta mi!

Nå skal jeg lese litt jus, sånn at jeg er forberedt til morgendagens forelesning!

fredag, september 19, 2008

Fredag igjen!

Ukene går så altfor fort, føler nettopp at det var helg, og nå er det jammen meg helg igjen!
Igår hadde jeg middagsbesøk av Emily og Pernille. Vi laget herlige ovnsbakte poteter med provencekrydder, biffkjøtt med stekt paprika og fløtesaus, og salat. Vi hadde en utrolig fin kveld, med god vin, og søte drinker.
Bjørnar var på finanscafé, og etterpå dro de på vors i Holmenkollen. Når han var hjemme, det aner jeg ikke, for da sov jeg som en stein!
Var på jusseminar klokken 8 idag tidlig, og har egentlig vært ganske effektiv resten av dagen også. Jeg har rydder i klesskapet mitt, vasket klær, handlet middag, og vært på Storo. Jeg har kjøpt meg Peugeot vinåpner, en julegave, og flere strømpebukser. Hehe! Eneste jeg sliter med nå, er å finne ut hva jeg skal kjøpte i bursdagsgave til Bjørnar, som har bursdag om 8 dager!

Nå er jeg hjemme igjen, og er egentlig ganske sliten. Bjørnar er på jobb han, og når han kommer hjem venter det hjemmelaget biff stroganoff med potetmos a-la-susanne på ham. Hehe!



Dette bildet er fra påskeferien, når vi var på Tenerife. Tenk at det er et halvt år siden!

torsdag, september 18, 2008

Min fremtidige hund!



Dette er min fremtidige hund, Gucci. Han står høyt på ønskelisten, men vi har bestemt oss for å vente, siden både Bjørnar og jeg er mye borte. Et annet hinder med å ha hund er at man ikke bare kan reise bort når man ønsker det. Man er avhengig av å ha noen til å passe den, eller plassere den bort på kennel, noe jeg har hørt at ikke er så veldig lett her i Oslo. Hadde vi bodd i Riøsr eller Sandnes hadde det nok vært mye lettere å plassert den bort, men nå gjør vi ikke det.. Derfor må han vente! (jeg må forresten også begynne å like dyr før vi kan få den.. Hehe!)

tirsdag, september 16, 2008

Kjærestedag!

Idag når vi var ferdige på skolen dro Bjørnar og jeg til byen. Vi shoppet og koset oss, og jeg fikk kjøpt litt bursdagsgave til ham. Jeg hater å kjøpe bursdagsgaver til folk, om jeg ikke på forhånd vet hva jeg skal kjøpe.. Etter noen timer i byen endte vi opp på Dolly, og for første gang på lenge var det helt okey service.. Utrolig!

Nå har vi kommet hjem, og skal kose oss med Greys Anatomy. Er ikke så mye vi ser til hverandre for tiden, så den tiden vi faktisk ha må utnyttes godt!

søndag, september 14, 2008

Søndagsmodus!

Idag er jeg i ordentlig søndagshumør. Har jobbet både torsdag, fredag og lørdag, og skal jobbe imorgen også. Er egentlig ikke i humør til det.. Hehe! Sliten og har nok å gjøre på skolen..

Etter frokost fant vi ut at vi skulle gå en tur på plantasjen. Der kjøpte vi lecakuler, blomsterjord, og blomster, så nå har Bjørnar plantet kjempefint ute i den tomme potten på terrassen. Det gjorde seg med litt farger der, nå som det er så trist vær ute!



Nå skal vi se reprisen av Jakten på Kjærligheten, jeg synes det er så koselig!
Etterpå skal vi lage middag, biff, sursøt saus og ris. Namminam!
Ellers håper jeg at alle har hatt en fin helg:)

Klem fra blomsterBjørnar og Susanne!

lørdag, september 13, 2008

Russ 2007

Nå som Iselin er russ, har jeg begynt å tenke litt tilbake på russetiden min. Å, som jeg savner den! Vi hadde det utrolig gøy, både med forberedelser, og i selve russetiden, med morsomme sprell, og ikkeminst Kongeparken, som er en av mine beste opplevelser så langt!




Dette bilde er av Therese, da vi betalte for å sitte en time på hver vår perkeringsplass. Hehe!



Petter, meg og Therese da vi gikk på ski fra Pol til Pol.




Eilen, Therese og meg i Kongeparken!

onsdag, september 10, 2008

Brunetta!

tirsdag, september 09, 2008

Besøk i Norsk Høyesterett!

Idag var seminargruppen min på besøk i høyesterett. Vi fikk full omvisning, i rettssalene, i biblioteket, og i høyesterettsadvokatenes te-rom. Det var utrolig gøy!
Etterpå gikk Emily og jeg en tur i byen. Spiste lunsj, og shoppet litt.

Når jeg kom hjem ryddet jeg litt, så fikk jeg besøk av Pernille. Vi laget deilig god middag, før vi gikk opp på Storo, og shoppet litt mer:) Kjøpte en herlig ullkjole, og et par herlige strømpebukser. Resten av kvelden tilbragte vi på Bølgen og Moi.
Kjempekoselig!

Ellers vil jeg ønske farmor og farfar god tur til Hardanger!
Kos&Klem

søndag, september 07, 2008

Emily&Susanne goes brown!

Da var det noen dager siden sist jeg skrev her, og MYE har skjedd siden da! På fredag farget Emily og jeg håret brunt. Vi var jo begge superblonde fra før, så etter 6 timer hos frisøren var vi totalt forandret på håret, både frisyremessig, og fargemessig! Men det ble bra da, det er vi enige om.




Jeg rakk akkurat å komme hjem fra frisøren, før mamma, pappa og Cecilie kom, og vi hadde en hyggelig kveld med herlig biff stroganoff. Det var koselig å endelig se de igjen!

På lørdag var det igjen klart for harrytur, og vi dro tiidlig, for å kose oss i Strømstad, men når vi kom frem pøsregnet det, så vi var bare en kjapp tur innom systembolaget før vi dro opp til Svinesund. Hehe! Familien Aareskjold på sitt beste!
På vei tilbake til Oslo var vi en tur innom Lysthuset i Moss, hvor vi spiste lunsj.

Kvelden tilbragte vi på Hard Rock. Igjen serverte de herlig mat, og stemningen var god! Jeg elsker å spise ute!

Søndag morgen dro de hjem, og jeg ryddet litt, før jeg dro ned til Emily, sammen med Pernille. Der jobbet vi med en innleveringsoppgave i jus, og var på PastaBasta hvor vi spiste lunsj. Nå er jeg hjemme igjen, og er egentlig ganske sliten.
Ikveld skal Bjørnar og jeg se Mannen som elsket Yngve, siden den har fått så bra kritikk. Men først av alt, skal jeg hvile litt!


onsdag, september 03, 2008

Mamma, Pappa & Cecilie

På fredag får jeg besøk hjemmefra! Gleeeder meg! Har ikke sett dem siden første helga i august:( *lengesiden*

Nå skal jeg snart på skolen, årsregnskap og skatt, frem til klokken er 17.15.
Igår måtte jeg også jobbe, Tonje var syk. Ellers så Bjørnar og jeg på tur til Budapest. Synes det vil være en fin måte å feire 2års dagen vår på :)

Nå må jeg forte meg på skolen!

Kos og klem!

mandag, september 01, 2008

Vinglass!

Jeg har begynt å samle på vinglass. Valget falt på Riedel, Vinum-serien, og jeg må si at jeg er fornøyd! Var veldig i tvil om jeg skulle gå for Otteren sine, eller Riedel sine, men tror ikke jeg kommer til å angre på det endelige valget:)

Ellers har jeg vært på jobb idag, helt kaos med den nye septemberkatalogen, og tiden bare flyr avgårde! Jeg storkoser meg på Kitch'n!