CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, november 30, 2008

Nå tenner vi det første lys




Nå tenner vi det første lys,
alene må det stå.
Vi venter på det lille barn
som i en krybbe lå.

Vel hjemme

Da var vi nok en gang hjemme igjen, etter en koselig helg på sørlandet.
Vi dro nedover på fredag. Planen var å ta en buss som gikk 13.15, men når klokken var litt over halv 12 ringte Bjørnar meg, og ba meg forte meg ned til byen, for da kunne vi rekke en buss som gikk 12.15. Jeg stresset avgårde, med sminken på halv åtte, og kofferten på slep. Vel nede i byen, og inne på bussen begynte jeg å stusse veldig over om jeg husket å låse døren da jeg dro. Jeg klarte ikke huske om jeg hadde gjort det! Utrolig ekkel følelse.. Og denne følelsen hadde jeg jo hele helgen.. Tanken på at det lå noen fremmede i sengen vår, at noen bare hadde tatt seg til rette foran TV'en, eller laget mat på mitt kjøkken.. Uff!

Heldig vis klarte jeg å more meg i Elses 75års dag. Mange fine taler, sanger, og vitser. Mye folk var det også, men ingen jeg ikke hadde møtt før. Vi fikk servert herlig spekemat, og rømmegrøt, og det var flere kaker til dessert. Alt i alt en vellykket kveld, noe jeg tror bursdagsbarnet kunne si seg enig i!

Idag har dagen gått til å dra opp til Oslo igjen. Vi låner bilen til Randi, så turen hjem gikk radig, i forhold til med buss. Jeg løp så fort jeg kunne fra p3, og opp i leiligheten, og kjente pulsen steig i takt med at jeg nærmet meg leiligheten. Jeg kastet meg over dørhåndtaket, og til min store lykke, hadde jeg husket å låse! TAKK OG LOV!
Men litt uflaks måtte jeg jo ha når vi kom hjem. Jeg klarte selvfølgelig å knuse en neglelakk på gulvet på badet.. Så da måtte jeg til å vaske. Og det var ikke bare, bare å få bort skal jeg si dere! I tillegg klarte jeg å kutte meg på kneet, så nå sitter jeg her i sofaen med plaster på. Hehe!
Må bare tilføye at julestjerna er hengt opp, og at imorgen skal vi en tur på plantasjen for å kjøpe fuglenek, en busk til å sette lys på ute, og noen juleblomster.

Nå skal jeg gå å lage meg middag. Hjemmelaget potetmos og julepølse. Bjørnar er på julebord med Bølgen&Moi, så jeg får slappet av litt alene ikveld, noe jeg er ganske fornøyd med. Da får jeg ordnet siste rest på julekalenderen hans:)
Hadde tenkt å legge ut bilde av den, men Bjørnar har tatt med kameraet på julebordet, så det får bli en annen dag. Legger heller ut noen bilder fra bursdagen igår.

God kveld alle sammen, og kos dere denne første søndagen i advent:)

Klem


Bjørnar & Lillesøster Maren


Maren, Meg & Janniche


Aleksander (Bjørnars fetter) og hans kjæreste Janniche


Bjørnar i ny grå dress


Randi i midten, og hennes søsken, altså Bjørnars tante og onkler


Bursdagsbarn, barn, barnebarn og oldebarn

fredag, november 28, 2008

75års dag

Da setter vi nesa mot Risør, for å feire Bjørnars mormor, Else. Hun blir nemlig 75 år, og det er stelt istand stor overraskelsesfest for henne!

Dette blir moro!

Det blir nok ikke oppdatert her på bloggen før på søndag, så jeg ønsker derfor alle sammen en super helg;)

Klem

torsdag, november 27, 2008

En liten sak jeg kom over på det store internett

Daisypath Next Aniversary Ticker

Denne figuren teller altså ned til min og Bjørnar's neste aniversary.
Vi ble sammen 21.10.2006, så det er allerede to år siden, og nå har jeg nøyaktig nedtelling til 3årsdagen vår. Hehe! Greit å vite hvor god tid jeg har på å kjøpe gave til han:P Neida!

onsdag, november 26, 2008

Gratulera me dagen Mamma'n min!

Gratulerer med dagen mamma!
Håper at du får en kjempefin dag, og en kjekk helg i London:)

Kos deg på kunstklubben ikveld, håper at du får et fint bilde;)

Bursdagsklem fra Susanne&Bjørnar

tirsdag, november 25, 2008

Pakkekalender

Da var de tre første gavene til Bjørnars pakkekalender kjøpt! Gleder meg til å få i hus fleste resten, tenkte å få kjøpt noen til imorgen. Ser for meg i hodet akkurat hvordan jeg skal "tilberede" kalenderen, og "servere" den til Bjørnar. Hihi!
Detta har jeg trua på!

Ellers idag har vi spist deilig middag på Bølgen&Moi. What a suprise.. Hehe!
Bjørnar hadde Bølgens Spesialburger, mens jeg hadde pasta carbonara, med kylling og pesto. Deilig! Til dessert hadde jeg sjokoladebrownie, mens Bjørnar bare hadde en kopp sitronte.

Nå skal jeg rydde og ordne litt her hjemme, så er det TV-kveld med min kjære.

Kanskje jeg legger ut bilde av kalenderen imorgen, men må nesten se litt an hvor langt jeg kommer!

Ha en finfin kveld, dere!

Goooood Jul!


Lillebror ønsker alle bloggleserne en riktig god jul, og et godt nytt år!

Neida, det var litt i det tidligste laget, det kan selv jeg innrømme. Men jeg syntes at Cecilie har vært så flink å lage julekort (dette er bare en foreløpig kladd sier hun), at jeg ikke klarte å vente med å legge det ut her!!

Stolt av deg lillesøster!<3

OG JA- jeg gleder meg til jul!!!!!!!!!!

mandag, november 24, 2008

Eksamensforberedelser

Eksamensperioden nærmer seg med stormskritt, og jeg merker at både Bjørnar og jeg er i ordentlig lesemodus for tiden, noe som er veldig bra. Hehe!
Likevel valgte vi å ta en liten pause fra lesingen idag. Vi har vært veldig effektive, ryddet i klesskapet hans, og kastet 6 bæreposer med klær. I tillegg har vi vært å bestilt time til hudpleie, på onsdag. Bjørnar skal ha "herre spesial", noe som innebærer rens, analyse, peeling, massasje og ansiktsmaske. Jeg skal ha noe tilsvarende, bare for jenter, med voksing av øyenbryn i tillegg. Så dette blir deilig, og en ekstremt bra oppladning til eksamen!

Bjørnar begynner allerede på torsdag, mens jeg ikke har min første før 5. desember.
Etter at vi hadde ordnet time på hudpleien, gikk vi opp på Storo. Der fikk jeg byttet en stropp til å ha rundt kofferten, som var ødelagt. Utrolig kjipt at den bare holdt en tur, trodde det liksom skulle være ordentlig kvalitet, når man kjøper Samsonite. Heldig vis var det ikke noe problem å få ny, men det er ganske slitsomt å måtte drive å få ny etter hver tur??



Velvel, nå må jeg gjøre litt mikroøkonomi, dagen min har vært ganske slakk skolemessig sålangt:)

søndag, november 23, 2008

Kitch'n Julebord

Igår skjedde det mye.
Først var Bjørnar og jeg i byen, hvor det forøvrig var helt kaos. Det var mennesker overalt! Så nå er julestria helt klart igang. Det har vi forsåvidt begynt å merke på jobb også, hvor det til tider er "helt texas"! Men det er gøy da, det er liksom dette som er begynnelsen på juletiden for meg iallefall!
Ihvertfall, igår fikk Bjørnar kjøpt seg ny dress. Det er en grå, skreddersydd Bruuns Bazar dress, som skal være ferdig til torsdag, for på fredag drar vi nemlig nedover til Risør, for å feire Elses 75årsdag. I tillegg skal han bruke den på Bølgen&Mois julebord på søndag.

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på julebord med Kitch'n igår. Det var utrolig koselig, og en fin måte for oss ansatte (Kitch'n Oslo City, Aker Brygge og Storo) å bli kjent på. Det er jo ikke så mye vi ser til hverandre ellers, iallefall ikke vi deltidsansatte.
Kvelden ble tilbragt på Jacob Aalls på Aker brygge. Vi fikk servert deilig tapas, og sjokoladebrownie til dessert. Som en avrunding på kvelden hadde vi pakkeleken. Det var utrolig morsomt, og alle var veldig ivrige! Det er helt utrolig hvor mye man kan krangle om en liten gave med en verdi på 30kr. Hehe!





Idag har vi tatt det rolig. Jeg har vært sammen med Tora, vi har gått en liten tur rundt Majorstuen og Fagerborg, mens Bjørnar har sittet med et case i bedriftsøkonomi. Litt senere skal jeg møte Emily på skolen, og vi skal jobbe med et case vi har i årsregnskap og skatt. Ellers har Bjørnar lovet å lage hjemmelaget lasagne til meg ikveld, det blir godt!!

Imorgen skal vi forresten bake pepperkaker! Hehe!

torsdag, november 20, 2008

Dilldall til julebordet

På lørdag skal Kitch'n gjengen ha julebord. Det hele finner sted på nyåpnede Jacob All på Aker Brygge. Derfor har jeg idag vært å kjøpt meg en ny sort kjole, som jeg prøvde å finne bilde av på internett, uten å lykkes. Den er iallefall helt enkel, og forhåpentlig vis litt varm, for her i Tigerstaden er det iskaldt!

I tillegg har jeg kjøpt falske negler med fransk manekyr, et hårbånd laget av perler, nytt undertøy, og strømpebukser og sort leggings. I tillegg skal vi ha pakkeleken, så jeg har kjøpt tre morsomme gaver, men de kan jeg selvfølgelig ikke røpe nå, i tilfellet noen av mine fantastiske kollegaer dropper innom bloggen før lørdag! Men jeg skal selvfølgelig love å komme tilbake til hva som skjuler seg bak det røde papiret når julebordet er vel overstått;)






Jepp, dette var dagens update, nå skal jeg se en episode av Sex&Singelliv, før jeg tar med meg mikroøkonomivoken og kryper til køys. -Imorgen tidlig er det nemlig fult kjør med årsregnskap og skatt-case!
Nattinatt alle sammen <<3

onsdag, november 19, 2008

Da var besøket dratt :(

Som jeg skrev på fredag, har jeg hatt masse besøk i helgen. Dessverre fikk jeg nesten ikke sett noen av dem.. På fredag spiste Therese og jeg deilig lunsj på Bølgen&Moi, før vi gikk hjem for å stelle oss. Videre dro vi til byen for å shoppe litt, også møtte vi Maria, Merete og Nina på Fridays for å spise. Det var en koselig kveld, og utrolig gøy se jentene igjen!

Like etter at jeg kom hjem fra byen, kom Cecilie og Linn. De kom ganske sent, så vi fikk ikke noe ut av kvelden. De måtte bare få seg noe mat, så la vi oss.
På lørdagen jobbet jeg, men når jeg kom hjem laget vi taco, og så Mamma Mia. Det var kjempekoselig (og ikke minst deilig) å bare ligge på sofaen hele kvelden! Det var helt kaos på jobb, julegavehandelen er helt klart i gang!

På søndag var jentene på besøk hos tanten og onkelen til Linn, Bjørnar var på personalmøte, og jeg benyttet dagen til å lese litt, og rydde og vaske. Det er utrolig hvor mye rot og støv det blir, når vi er fire stk i leiligheten, selv om vi egentlig ikke er hjemme!

Velvel, mandag gikk med til skole, mens jentene shoppet, likedan var tirsdag. Jentene hadde så lyst til å spise på Bølgen&Moi før de dro, så derfor ble det middag der igår. Det blir mye "utemat" for tiden, men jammen er det deilig å slippe å lage maten selv, og ikkeminst rydde opp etter den!

Men siden jeg slipper å lage mat, får jeg vel gå å sette på en maskin med klær, før jeg skal på skolen!

Ha en fin dag, alle blogglesere!
PS. Bildene "låner" jeg fra Maria sin Facebook!




fredag, november 14, 2008

På tide å blogge litt igjen!

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt det kjempetravelt denne uken!
Det vil si, på mandag slappet jeg av sammen med Bjørnar, for første gang på lenge gjorde vi ingenting! Bare lå på sofaen, og så på film. (En ekte mann). Det var kjempekoselig! Og jeg merket at jeg hadde savnet det veldig! Men vi er jp så opptatt med hvert vårt, skole, jobb og venner. Derfor betyr disse kveldene utrolig mye:)

På tirsdag var jeg på skolen, og rakk så vidt å komme meg hjem, og få i meg litt mat, før jeg skulle på jobb. Men det er jo greit å jobbe lenge, når man først er på jobb. I tillegg er jeg så heldig at når jeg kommer hjem mellom kl 21.15 og 21.30, så står middagen på bordet når jeg kommer! Det er deilig det!! Takk kjære!

Onsdag gikk med til skolearbeid. Var hos Emily, og vi gjorde jus fra klokken 10 til klokken 18! Tiden går jammen fort når man har det gøy! Og, jus er gøy! I tillegg laget Emily god middag til meg! Wok og ris;) Nammi!

Siden jeg ikke har blogget så mye i det siste, har jeg kanskje ikke nevnt at jeg har hatt et lite prosjekt på gang. Jeg har nemlig fått kjøpt en liten øl-samling, som farsdagsgave til pappa! Og nå står den trygt her nede i boden, og bare venter på å bli hentet! Senere onsdags kveld, fikk jeg besøk av Janniche, som er Bjørnar sitt søskenbarn sin samboer (innviklet? JA). Hun skulle nemlig på et kurs her i Oslo, og trengte et sted å overnatte. Så vi spiste deilig kveldsmat, så omtrent alt som var å se på tv, og skravla en hel del! Hun er så koselig atte:)

Hun dro tidlig torsdags morgen, og jeg tilbragte dagen på skolen og på jobb. resten av gårsdagen (er ikke så mye igjen når man har vært på skole og jobb fra kl 09.00 til kl.21.00) kan dere lese om i forrige innlegg. Hehe!

I helgen har jeg også en del på tapetet. Idag kommer Maria, Merete, Cecilie og Linn.
Det vil si, Maria og Merete har allerede kommet. Men siden jeg har vært på skolen frem til nå, har jeg ikke fått hilset på dem enda. Men de klarer seg jo fint;)
Vi skal ut å spise sammen ikveld, Therese, Maria, Nina(?), Merete og jeg. Også kommer Cecilie og Linn ganske seint.

Jaja, nå skal Therese og jeg en tur på Storo, og på Maxi, så jeg må løpe!!

Kos og klem fra Oslo-jenta!! <<3

torsdag, november 13, 2008

Sex and the City

Åh! Idag når jeg kom hjem fra jobb fikk jeg gave av Bjørnar!
Jeg fikk alle sesongene av Sex and the City!!!
Jeg ble så glad! Så nå skal vi kose oss m ed deilig mossaka, og begynne heeelt fra begynnelsen av! (er jo over 100 episoder!)

Så, jeg må løpe!

Kleeem!

onsdag, november 05, 2008

Nye fine gaver!

Igjen har jeg fått gave fra jobb, og denne gangen var det tre produkter fra Alessi.

Jeg fikk en bøtte, som jeg foreløpig bruker som skittentøyskurv, et fruktfat, og et annet kake/fruktfat. Jeg takker og bukker så meget!




tirsdag, november 04, 2008

Filmkveld

Etter en lang da på skolen for både Bjørnar og meg fikk vi endelig testet ut det nye hjemmekinoanlegget vårt. Filmen vi så, var selvfølgelig den mye omtalte Sex & Singelliv filmen! Og den levde opp til alle forventninger! Den var så bra, at jeg faktisk vurderer å gå å kjøpe meg hele serien på dvd! Huff, det er fælt å bli så hekta! Jeg har ikke engang begynt å se tredje sesong av Frustrerte Fruer.. Det er som pappa sier når jeg skryter til han om at vi har fått Get Box som kan ta opp tv-programmer, "Jaja Susanne, du skal jo ha tid til å se det du tar opp da".. Og han har et poeng! Et godt poeng faktisk! Men uansett hvor godt det er, så skal jeg ta opp dagens episode av Hotel Cæsar!

Jeg skal nemlig jobbe idag.. Fra klokken 13.00 til klokken 21.00.. Det blir en lang dag, og jeg gruer meg litt.. Man får liksom ikke tatt noen ordentlige pauser.. Men tror likevel at det blir bedre nå. Har jo fått på plass ventilasjonsanlegget, og jeg merket betraktelig forskjell da jeg var på jobb på lørdag!
Men ihvertfall, for å muntre megselv opp litt til å gå på jobb, unnet jeg meg Fjordland Pinnekjøtt til lunsj. Det er den verste opplevelsen jeg noen gang har hatt!
Kjøttet var så fullt av fett, at det ikke gikk an å spise.. Og jeg synes det er drøyt å betale 93kr for fire bittesmå poteter, og en kvart pølsebit! Så nå skal jeg virkelig konfrontere meg med Fjordland, for dette er ikke holdbart!
-Og jeg som elsker pinnekjøtt:(

Iallefall, et godt tips; styr unna!

Kos og klem fra en skuffet Susanne!

mandag, november 03, 2008

Cecilie har fått seg blogg!!

http://cecilieogdiesel.blogspot.com/

søndag, november 02, 2008

Vel overstått Halloween!

Da var Halloweenaften over for denne gang, og for vår del, ble den feiret med knask og knep i høstmørket. Vi hadde som nevnt en liten Halloweenfeiring her igår, noe som var utrolig morsomt. Alle var utkledd i de skumleste kostymer, Stian hadde bakt kake, og Magne hadde vært over grensen å kjøpt godteri. Jeg fikk også en søt liten gave av Pernille, nemlig en halloweenlykt til telys. Tusen takk alle sammen:)

Ellers har helgen gått med til jobbing. Bjørnar har jobbet både fredag, lørdag, også jobber han idag. Etter jobb skal de på omvisning på Håndbryggeriet i Drammen, det tror jeg han gledet seg til:) Jeg jobbet også igår, mens idag er jeg bare hjemme å rydder etter gårsdagen. Stian, Sandra og Magne overnattet her, så de har hjulpet en del, men det dukker alltid opp litt mer som skal være gjort, i tillegg til å vaske sengetøy:)

Dessverre kom det ingen barn på døren er hos oss i helgen. Eller, egentlig var det like greit. På fredag var jeg jo alene hjemme, og da åpner jeg ikke døren hvis jeg ikke vet hvem det er som ringer på. Synes nemlig at det er litt skummelt. Det kan jo være hvem som helst.. Alt fra innbruddstyver til NRK-lisens-krever-mannen. Huff!

Under har dere forresten en liten smakebit av gårsdagens aften:)