CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag, september 18, 2009

Drømmehuset mitt!

Det er lengesiden jeg fant drømmehuset mitt på finn.no. Det lå først ute til 11.000.000, men nå er det "på tilbud" til bare 9.600.000. Det fantastiske med dette huset, foruten at det har selvrensende vinduer med solfaktor, er at det ligger i hjembyen min, Sandnes.

Huset inneholder følgende;
1. etg.: Stue m/utg. til terrasse, spisestue, kjøkken m/utg. til terrasse, vaskerom m/utg. til terrasse, hall, gang, gjestetoalett m/vask, soverom m/atkomst til garderoberom og bad, bad m/wc, vask i seksjon, dusj og badekar. Sokkeletg.: Stue m/utg. til terrasse og hage, gang, 3 soverom, bad m/wc, vask i seksjon og dusj, oppholdsrom, trimrom, kontor, bod, kjølerom, vinkjeller, teknisk rom. Egen avdeling innenfor carporten er under innredning med bl.a dusjrom og badstu. Tilrettelagt for svømmebasseng og utvendig boblebad under terrassen utenfor kjøkkenet. Dobbel carport.

Husets standard;
Boligen har en høy standard med utsøkte detaljer, og det er benyttet utstyr og armatur av høy kvalitet og design. Gulv: Fliselagte bad. Naturskifer, tepper. Vegger: Fliselagte bad, malte flater. Himling: Malte flater. Kjøkkeninnredning: Hvit innredning, type Gaggenau, med integrerte hvitevarer. Boligen er meget velutstyrt bl.a. med: - Slipt Otta skifer gulv 1.etg. - Slipt betong gulv sokkel etg. -Vola blandebatteri gjennomgående i hele huset. - Kompakte innvendige dører i malt eikefiner. - D-line dørhåndtak og hengsler i rustfritt stål. - Jung stikkontakter og brytere i rustfritt stål. - Biga kjøkken og våtromsinnredning. - Hvit Corian benkeplater kjøkken og våtrom. - Bokhylle i italiensk design. - Akustisk demping i himling stue/kjøkken. - Varmepumpe (jordvarme). - Selvrensende vinduer med solfaktor. - Yttervegger og innvendige vegger i isolert betong. - Slipte betongelementer 1.etg. - Patinert kobber i gesims. - Peis. - Tilrettelagt for gass i peis og kjøkken. - 2 gassuttak på terrasse. - Noralarm innbrudds- og brannalarm (abonnement må tegnes av ny eier). - Utbygd datanett. Installert sentralstøvsuger.











Bildene er hentet fra finn.no

12 kommentarer:

Iselin sa...

Eg og har studert akkurat d huse:b D e nok ein av di litt dyrere designerhusene i sandnes d:p tror gjerna me aareskjoldjentene har litt lige hus i tankene:D

Kine sa...

Ah! ja, det huset e NYDELIG!!! =D

Susanne sa...

føle me lige d samma av alt me iselin;) ska me spleisa, så kan me vertikaldela d?:P

jaa kine! elske møblene<3 Arne Jacobsen *elsk*

HusmorDronninga sa...

Oisann! What to say.. Va det e kveld me sku vinne i lotto? ;)

HusmorDronninga sa...

Svare på kommentaren din her jeg.. så ser du den i alle fall :)

Tror det er litt variabel loppemarked hyppighet her i rogaland... men eg har vert særs dårlig til å få med meg hvor og når.. Det skulle vert obligatorisk å registrere de noe sted.. så kanskje det hadde vert lettere :)

Farfar sa...

Tenkte meg at dette var noe i Aareskjoldjentenes smak. Du vet at det er her i Sandnes de fineste husene ligger, så det er bare å satsa på Lotto! Husker du adressen til denne boligen?

Anonym sa...

Tenkte at me sko kjøba det te deg te eksamensgave !

Susanne sa...

ja, gjør det, mamma??

Anonym sa...

Bare synd at d ikkje e te salgs lenger .. e ein kompis av Erik så eige d :P eller familien :) lov å drømma ;)
Siren

Susanne sa...

d ligge ude på finn.no fremdeles. kånå i huse e venninna te tanten min, å hu sa at de iche stressa me å selga d. men at de hadde kjøpt ei nye tomt så de sko bygga på siden mannen e arkitekt. men at de iche solgte hvis iche de fekk d de ville for d:)

Anonym sa...

Der må det vel være en mann som bor? Det er jo så maskulint og sort alt. Eller er det bare meg?

Susanne sa...

han mannen som bor der er arkitekt, så han har nok mye han skulle ha sagt angående innredningen! men tror han er gift, han har iallefall samboer:)