CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag, oktober 29, 2008

Emme&Sanne-dag!

I forelesningen idag fant Emily og jeg ut at vi skulle dra hjem til meg etter skolen, og lage taco, og se på film. Det passet bra, for Bjørnar jobber jo på onsdager. Vi koset oss veldig, lo og skravla, men noe film ble det ikke. Vi fikk istedet sett Luksusfellen, og er enige om at vi kommer til å ende opp i det programmet om noen år. Hehe! Typisk oss. Jeg som er i minus på konto, men likevel kjøper hjemmekinoanlegg, og Emily som handler matvarer på kreditt. Huff og huff!

Vi har iallefall hatt det koselig, og Emily&Susanne-dager har begynt å bli en fast rutine. Jeg setter utrolig stor pris på at jeg har fått en så god og nær venn her i Oslo, med tanke på at vi bare har kjent hverandre i et år!

Jeg er glad i deg jenta mi, og jeg liker jentekveldene våre!

>

Det snør, det snør! Tiddelibom!

I år synes jeg snøen kom tidlig, og ikkeminst brått på! Men jammen er det ikke koselig også! Jeg følte at jeg kom litt i julestemning da jeg sank ned i sofakroken med frokosten, og God Morgen Norge på TV'skjermen. Det eneste som mangler nå er julepynten! I år gleder jeg meg ekstra mye til å pynte til jul. I fjor hadde vi nesten ingen julepynt, siden hverken Bjørnar eller jeg hadde bodd for oss selv før. Jeg fikk heldigvis kjøpt litt da jeg var hjemme i romjulen. En nydelig julestjerne fra Herstal, og engler og nisser på Embla. Jeg har også et gullfarget juletre med glitter på, som skal erstatte det vanlige juletreet. Det er jo ikke vits at vi har juletre i leiligheten, når vi ikke skal være her mellom 21 desember, og 4 januar. Hehe!



Igår fikk vi oss forresten Get Boks. Det betyr at nå kan vi ta opp de tv'programmene vi ikke får sett! Hvor genialt er ikke det?? vi har også bestillt hjemmekinoanlegg, og forhåpentlig vis kommer det iløpet av uken, hvis ikke postbilen får problemer på grunn av snøen da.

tirsdag, oktober 28, 2008

Lillebror<3

Som dere kanskje allerede vet, så har familien Aareskjold fått seg et nytt lite familiemedlem. Det er den herlige lille mopsegutten Diesel. Han er rett og slett helskjønn! Vil gjerne benytte anledningen her på bloggen til å legge ut noen bilder av stoltheten vår, sånn at alle andre kan nyte ham like mye som oss!





mandag, oktober 27, 2008

Kongen befaler!

I dette tilfellet er kongen Stian- og han befaler at jeg skal skrive mer om halloween-festen:)

På lørdag blir det som sagt halloween-fest her i Nydalen Allé, og kleskoden er selvfølgelig kostyme. Bjørnar og jeg var i byen idag, og fikk fikset resten av pynten, og kostymet, og jeg har såvidt begynt å pynte:)




Flere bilder, og oppdateringer kommer selvfølgelig etter festen, vet liksom ikke hva mer det er å skrive her nå, annet enn at jeg gleeeeeeder meg!!

Risør-helg!

På fredag ble alle mine forelesninger avlyst, og Bjørnar hadde fri, så da gikk turen ned til Risør. Vi kom oss på en buss, som gikk fra Oslo klokken 10, så vi fikk utnyttet hele dagen!
Vi var fremme rundt lunsjtid, og etter lunsj dro vi til byen. Der møtte Maren og jeg Odd-Andreas, Linn og lille Jonas, mens Bjørnar gikk til frisøren. Jeg fikk shoppet litt. Blant annet en toalettveske som er lik sminkepungen min! Jeg ble så glad når jeg fant den! Og i tilleg var den satt ned med 20% fordi butikken hadde åpningsfest!
Jeg fant også en gave til min lille søte Cecilie, som kommer på besøk til meg om to uker! Gleder meg:)

På lørdag var vi også en tur i byen. Bjørnar kjøpte Tivoli-radio til meg, så nå kan jeg synge i dusjen for full hals! Har savnet musikk på badet!



Senere på dagen dro vi opp til Bjørnars bestemor, Mimmi, hvor Odd-Andreas og Linn bor når de er på besøk i Risør. Jeg fikk dullet masse med lille Jonas, som ikke er så liten lengre! Hehe! Men han er utrolig søt!

Videre tok vi turen til Pål og Sissel(Pål er Bjørnars søskenbarn). Der var jentene i hundre, og jeg fikk være med å perle. Hehe! Det var faktisk veldig gøy, men litt hektisk!
Kvelden ble derfor rolig, vi spilte kort, og så på film. Vi la oss ganske tidlig, og jeg sovnet omtrent på badet.. Hehe!

Søndag var jeg ferdig uthvilt, og vi pakket fort. Fikk forresten brukt den nye trillekofferten min! :)
Før vi dro kom Aleksander og Janniche innom en liten tur, og vi ble servert hjemmelagede kjøttkaker. Nam! Det var en god oppladning til turen inn til Oslo:)

Vel, det var en kortversjon av helgen min! Håper dere alle har hatt det like fint:)
Klem

torsdag, oktober 23, 2008

Skattejakten!

Det har vært noe feil med bloggsiden min, så et av innleggene jeg har skrevet, "Hurra for oss", skrev jeg den 21.10.08. Likevel viser det som publisert den 17.10.08. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få endret på det, men nå ser det hvertfall ut som at jeg får blogget igjen som normalt.

Jeg vil gjerne fortelle litt om den fantastiske 2årsdagen vår!
Etter høstfrokosten på Café Opus var jeg sammen med Emily. Vi gjorde først litt mikroøkonomi, før vi gikk en tur i byen. Jeg fikk handlet litt pynt til halloweenfesten, og litt andre småting.

Når jeg kom hjem var Bjørnar fortsatt på skolen, så jeg ryddet og vasket litt i leiligheten. Det gikk ikke så lang tid før han kom hjem, siden vi hadde avtalt å ha dagen sammen. Når han kom, hadde han med seg en nydelig bukett med roser, og når jeg åpnet de, fant jeg et lite kort. I kortet sto det at jeg måtte gjøre meg fortjent til en liten gave, og at jeg derfor måtte på skattejakt. Jakten begynte i postkassen. Der lå det en lapp, som sa at jeg måtte ned i boden.

Jeg løp ned så fort jeg kunne, og i boden sto kofferten jeg har ønsket meg!
Det er en går Samsonite koffert som man kan ha med seg inn på flyet. Jeg ble så glad!



På kofferten var det festet en ny lapp, og der sto det at for å kunne åpne kofferten, måtte jeg ha en kode! Det første tallet var 2. Videre skulle jeg gå opp i leiligheten, å vaske skjortene til Bjørnar. Inne i vaskemaskinen lå det en ny ledetråd, hvor han mente at jeg måtte være sliten etter all jakten, så jeg måtte gå å legge meg litt på sengen. Under hodeputen min lå det en eske med sjokoladehjerter, og en ny lapp, som sendte meg ut på kjøkkenet, for å finne en flaske vin vi kunne dele. Her fikk jeg også et nytt hint. Jeg måtte finne ut antall dager vi hadde vært sammen og dele på 731. Da fikk jeg tallet 1.
Nå begynte jeg egentlig å bli litt lei av denne leken, men jeg hadde fortsatt et tall igjen å finne før jeg knne åpne kofferten. Etter litt leting, og mas, fant jeg omsider ut hvor den siste lappen var. Der var det selvfølgelig en ny oppgave, jeg måtte ta kvadratroten av 2*2*2*2*2*2 og dele med roten av 2*2*2*2. Da fikk jeg det siste tallet, som var 2.

Jeg kastet meg over kofferten, og skrev inn koden. Og oppi lå det tre nye gaver!
Det var blant annet tredje sesong av Frustrerte Fruer (favorittserien min), en flaske champagne, og sist, men ikkeminst, et smykke i hvitt gull!



Jeg ble jo selvfølgelig kjempelei meg for at jeg ikke hadde funnet noen gave til Bjørnar, men vi er blitt enige om å finne noe sammen. Ser ut til at det blir hjemmekinoanlegg, noe vi trenger, for lyden på TV'en vår er ikke så bra.

Kvelden tilbragte vi som nevnt på Bølgen&Moi. Bjørnar hadde kamskjell til forrett, mens jeg hadde løksuppe. Til middag hadde Bjørnar baccalao, mens jeg hadde ytrefilet av okse. Til dessert delte vi en stoooor tallerken med kanelis, og sjokoladefondant, og en slags krem, med en suppe, som jeg ikke husker helt i farten hva het. Hehe!

Som dere skjønner, så hadde vi en helt fantastisk, og uforglemmelig dag!
Kos og Klem fra Susanne!

lørdag, oktober 18, 2008

Idag er det Iselin sin dag!


Gratulerer med dagen, favorittkusina mi!
Tenk at du har blitt 18 år! Det innebærer at du kan kjøpe bil, stemme, gå på polet(...), og å kjøpe ting på kreditt. Er det ikke fantastisk?!

Uansett, jeg håper at du får en utrolig kul kveld, (flaks at det er lørdag!), også håper jeg at du snart kommer å ser til at fisken din har det bra!

Glad i deg Snupp!

Klem fra kusina!

fredag, oktober 17, 2008

Hurra for oss!


Idag har Bjørnar og jeg vært sammen i 2 år, og det skal selvfølgelig feires.
Bjørnar har ordnet bord, og en treretters middag på Bølgen&Moi til klokken 20.00.

Dagen idag startet kjempebra. Forelesningsfri, og høstfrokost på Café Opus med jobben. Deretter dro jeg ned til Emily. Vi gjorde litt mikroøkonomi, før vi dro til byen for å shoppe. Jeg fikk kjøpt mye morsom pynt til Halloweenfesten, så nå gleder jeg meg skikkelig! Men noen gave til Bjørnar har jeg enda ikke klart å finne, enda jeg lette på spreng både igår og idag. Jeg har bokstavlig talt pløyet hele byen for gaver.. Jeg finner alt mulig annet å kjøpe, men ikke noe til han stakkars.. Men slapp av, jeg har en idé!

Nå skal jeg gå å ordne idéen, og stelle meg, alt må være perfekt ikveld!
Ønsker alle andre også en fin kveld!

Kos og klem fra en superglad, og veldig heldig jente!

Jobbhelg

Da var det nok engang fredag, og jeg holder på å gjøre meg klar til å gå på jobb. Både Bjørnar og jeg skal jobbe denne helgen, så blir ikke tid til så mye annet sammen. Idag, etter vi kom hjem fra skolen ryddet jeg litt, mens Bjørnar laget hjemmelagede kjøttkaker i brun saus. Det var kjempegodt!! Jeg savner sånn "mamma-mat"! Det blir ikke akkurat så mye hjemmelagede greier her, utenom biff of fløtegratinerte poteter. Hehe! Måtte nyte hvert eneste sekund av middagen:)

På søndag skal jeg være sammen med Emily. Hun skal lage taco til meg, og det gleder jeg meg til!
Ellers prøver vi å planlegge tur til Risør neste helg. Hører noen rykter om at Odd-Andreas, Linn og lille Jonas kommer.

Men nå må jeg stelle meg ferdig, så jeg ikke kommer forsent til jobb!
Ha en nydelig helg alle sammen- håper dere har like fint vær som oss!!

torsdag, oktober 16, 2008

Hipp Hipp Hurra!


Gratulerer med dagen Pernille-apebarnet mitt! Tenk at du blir 21 år idag:)

Håper at du får en kjempefin feiring, og jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får være med ikveld:( Men Emily og jeg vil veldig gjerne ta det igjen en annen gang (om ikke så alt for lenge!)

Glad i deg snuppa!
Kos&Klem

tirsdag, oktober 14, 2008

Halloween!



Har fått litt tilbakemeldinger på at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Det skyldes for det første at jeg har vært veldig opptatt med forskjellige ting, og for det andre så har jeg ikke noe å blogge om akkurat for øyeblikket.

Har nå sittet noen timer med en innleveringsoppgave som skal leveres idag, og trengte en liten pause.
Vil gjerne få fortelle dere alle at den 1. november blir det halloweenparty her i Nydalen Allé 21. Det blir moro. Idag skal Therese og jeg ut å se på kostyme, og på annen pynt til festen.

Hvis noen har noen forslag til pynt eller kostyme, så er det bare å si fra! Er vanskelig å finne på alt alene!



Hva med dette til deg, Emily?:P

torsdag, oktober 09, 2008

Blobb Blobb!

Huff, det var jammen trist å komme hjem fra skolen idag! Det var helt tomt i leiligheten.. Jentene hadde dratt før jeg rakk å komme hjem fra skolen:(
Men så kom jeg på, jeg er jo ikke alene likevel! På kjøkkenbenken står nemlig gullfiskbollen vår! Jentene kom hjem med to små søte gullfisker til oss igår, som skulle hete Cecilie og Iselin. Jeg for min del, kaller de for Longoria og Crus. Hehe! Vi ble ikke helt enige der! Vi ble uansett veldig glade for de, og jeg håper at de lever helt til neste gang dere kommer på besøk.
Det er forresten ikke så lenge til Cecilie kommer på besøk igjen, hun kommer tilbake allerede andre helgen i november, sammen med Linn. Det gleder jeg meg til:)



Nei huff, jeg har egentlig ikke tid til å sitte her å blogge, jeg må rydde, vaske, gjøre litt skolearbeid, og få meg noe mat før jeg skal på jobb klokken 15.
Ha en fin torsdag alle dere lesere!

Klem fra Susanne og gullfiskene!

mandag, oktober 06, 2008

Besøk av Cec&Is!


Jippi! Idag får jeg besøk av Cecilie og Iselin. Det gleder jeg meg til, og håper at jeg får vært masse sammen med dem! Men dere vet, vi BI-elever har ikke høstferie. Buhu!

Oppdaterer sikkert bloggen litt underveis!
Ha en finfin uke alle sammen!
Hilsen Aareskjold-klanen!

søndag, oktober 05, 2008

Baker lunsj!

Visste ikke helt hva jeg skulle spise til lunsj ifag, og siden det pøsregner, orker jeg ikke gå på butikken! Derfor endte det opp med at jeg har begynt å bake rundstykker. De står til heving nå, og for å få tiden til å gå tenkte jeg å skrive et par ord her.

Den nye menyen på Bølgen&Moi er helt fantastisk. Igår ble vi servert potet og purreløksuppe med brød til forrett, til hovedrett hadde vi biff med fjellmandelpoteter og hjemmelaget peppersaus, og om ikke det var toppen på det hele, så fikk vi verdens tøffeste dessert! Det var et stort fat, som var tildekket med en kokkehatt da det ble servert, og under kokkehatten var det alle mulige delikatesser!
Det var blant annet to aldeles nydelige sjokoladefondanter, som "lå på en seng av brownies", vaniljeis var det, bittesmå epleterninger og noe som minnet om plommer i størrelse, men som smakte apelsin. Og selvfølgelig var det hvite fatet pyntet med smeltet sjokolade! PERFEKT!!!!

Takk for maten gutter!


PS. Vi fikk ikke bestikk å spise med, men GUMMIHANSKER! Huff!

lørdag, oktober 04, 2008

Kom over denne..

Kom tilfeldigvis over denne, og følte nesten at jeg måtte svare!

PÅ BADET

Hvordan ser toalettvesken din ut?
Beige/gullfarget med sølvfargede prikker, som jeg fikk til bursdagen av Emily, og en brun Lacoste, og en blå Ralph Lauren..

Hvor mange parfymer har du?
Har ikke tellingen, over 20.

Hva heter favorittparfymen din?
Versace Bright Crystal som jeg fikk av mamma, pappa, Cecilie og Ragnhild da vi kom til Spania i sommer.

Hvilken tannkrem bruker du?
Colgate

Hvordan ser håndkleet ditt ut, det du bruker akkurat nå?
Hvitt og marineblått, Gant.

Hva er det du liker best i toalettvesken din?
Kanebo pudderet mitt (og Chanel rougen)

Har du rettetang?
Ja


I STUA

Har du flatskjerm tv?
Ja

Er stuen stor?
Nææh, akkurat passe for Bjørnar og meg.

Er det teppegulv eller parkett?
Parkett.

Videospiller eller dvdspiller?
Dvdspiller.

Hvilke bilder henger på veggene?
Et turkist maleri, malt av tanten til Bjørnar.

Er det mange planter der?
En, og to orkidéer uten blomster.

Hvor mange dvder har du?
Jeg har to, Bjørnar har sikkert 100!

Tilbringer du mye tid i stua?
Ja

Hva liker du best med stua?
Alt!! Elsker stua mi! <3


PÅ KJØKKENET

Hva er det i kjøleskapet?
Frukt, grønnsaker og drikke

Drikker du mye brus?
Ja, men prøver å begrense det til helgene.

Har du godteri liggende i skapet?
Ja, det er jo helg!

Spiser du middag på kjøkkenet?
Nja, vi har jo stue og kjøkken i ett, men vi spiser ved kjøkkenbordet.

Hvilken farge er det på gardinene ?
Hvite lameller

Har du oppvaskmaskin?
Ja, hadde ikke overlevd uten!


PÅ SOVEROMMET

Hvilket sengetøy har du akkurat nå?
Hvitt fra Høie

Rydder du rommet ditt selv?
Ja, hvem skulle ellers gjøre det? Bor jo ikke hjemme lengre:P

Har du bamser?
Nei, bare en From Me To You bamse på nattbordet, som Bjørnar kjøpte til meg i Vilnius.

Hva er det på plakatene dine?
Har ingen plakater.

Har du mye tøy i skapet?
Ja, altfor mye!

Hva er favoritt genseren din?
En babyblå Burberrygenser.

Har du Bjørn Borg bukse?
Ja, Bjørnar og jeg har like, han har blårutede, og jeg har rosa.

Har du mange bilder av deg selv der?
Et av Cecilie og meg, også har Bjørnar et helt fotoalbum med bilder av meg på nattbordet. (Jeg har tilsvarende av han)

I GANGEN

Hvor mange sko par har du?
Hvertfall nærmere 50;)

Har du vintersko ?
Ja, selvfølgelig! Støvletter og Uggs

Hvor kjøpte du de nyeste skoene dine?
Nike store i Alicante.

Hvordan ser tøflene dine ut?
Rosa=D

Julen kommer tidligere for hvert år!


Igår når jeg var på Rimi, hadde funnet det jeg skulle ha, og kom til kassen fikk jeg øye et rødt, vellkjent pappstativ. Og jammen var det ikke som jeg trodde, julemarsipanen er på plass i butikken! Det er helt sykt! Det er jo nesten tre måneder til julaften! 1. desember hadde vært en passende dato å komme med julemarsipan og pepperkaker på, ikke 3. oktober! Eller hva synes dere?
Jeg klarte selvfølgelig ikke dy meg, så jeg kjøpte en pakke med julemarsipan, men det var BARE fordi det var fredag! Det lover jeg dere!

Ellers igår var jeg på skolen. Jobbet med en innleveringsoppgave i jus, og var sammen med Pernille på kvelden. Idag har jeg bare slappet av sammen med Bjørnar, men nå har han gått på jobb. Litt senere skal jeg være sammen med Therese, og vi skal ut å spise. Bølgen&Moi har endret meny, så den må sjekkes ut!

Ellers ønsker jeg alle sammen en riktig fin lørdagskveld, og husk at det snart er på tide å begynne med julegavene! Haha!

fredag, oktober 03, 2008

Hurra for deg som....




Gratulerer med dagen Pappaen miiin!!!
Ønsker deg en fin dag, og lykke til med feiringen!


onsdag, oktober 01, 2008

God morgen!

Idag sto jeg ikke opp tidlig for å si det sånn! Lå frempå helt til klokken halv 12. Hehe! Og nå har jeg forflyttet meg til sofaen. Bjørnar er på skolen, jeg begynner ikke før halv 3. Har riktig nok tatt med meg avtalerettboka, skal gjøre meg helt ferdig med den idag, for på fredag begynner vi med EØS-rett.

Når jeg kommer hjem fra skolen ikveld engang, (tror det er veiledning i mikroøkonomi etter årsregnsskap og skatt) tenkte jeg at jeg skulle bake horn. Noen med ost og skinke, og noen med vaniljekrem. Nam!
Bjørnar skal jobbe ikveld han, og igår så jeg ham heller ikke. Og imorgen skal jeg jobbe, og han skal jobbe fredag, lørdag og søndag. På mandag kommer Cecilie og Iselin, og de blir til torsdag. Så vi får ikke så mye tid sammen fremover. Hehe! Derfor blir det ekstra koselig med horn ikveld:) Tenkte jeg skulle tenne lys, også skal jeg rydde og ordne litt, så han slipper å tenke på det:)

Mens jeg har sittet å skrevet her nå, fant jeg et gammelt bilde av Therese og meg. Det er fra sommeren 2004, da vi var i Lloret de Mar sammen!