Her er oppskriften vi brukte til cupcakes'ene vi lagte til Siren forrige helg! Absolutt å anbefale!
300 g mel
1 ts natron
220 g usaltet smør (romtemperert)
200 g sukker
2,5 dl hardpakket, brunt sukker
4 store egg
2,5 dl melk
2-3 ts vaniljesukker
noen dråper med vaniljeessens
1 ts natron
220 g usaltet smør (romtemperert)
200 g sukker
2,5 dl hardpakket, brunt sukker
4 store egg
2,5 dl melk
2-3 ts vaniljesukker
noen dråper med vaniljeessens
Sett ovnen på 180 grader. Bland mel og natron i en bolle. Ha smøret i en stor bolle og bland med miksmasteren til det er kremete og jevnt. Ha i sukkeret og bland godt i ca 3 minutter. Ha i eggene ett og ett. Ha så i de tørre ingrediensene i tre deler, ha i melken og det tørre annen hver gang. Bland det godt, men ikke så luften går ut. Ha røren i store muffinsformer og fyll formene trekvarts fulle. Stekes i ca 20-25 min.
Vaniljesmørkrem-frosting:
150 g usaltet smør
10-15 dl melis
0,5 dl melk
3 ts vaniljesukker
Evt konditorfarge
Vaniljesmørkrem-frosting:
150 g usaltet smør
10-15 dl melis
0,5 dl melk
3 ts vaniljesukker
Evt konditorfarge
Ha smøret i en stor bolle, bland inn litt over halvparten av melisen, alt vaniljesukkeret og melken. Bland med miksmaster på medium styrke til det er glatt og kremete (omtrent 3-5 min). Gradvis har du i resten av melisen og blander godt etter hver gang, til glasuren er god og tykk. Bland så inn konditorfarge.
Denne oppskriften gir mellom 10 og 15 store amerikanse cupcakes.
Denne oppskriften gir mellom 10 og 15 store amerikanse cupcakes.
3 kommentarer:
Det er bra Susanne og kjøpe de beste produktene,den viste isskje
har vi hatt glede av i flere år. Ha en fortsatt fin dag.
Farmor og farfar
Glasuren anbefales på det sterkeste:D
anonym du liksom! busted!!!
Legg inn en kommentar