CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, april 18, 2010

Mr. Gordon Brown said Cash, not Ash!

Bildet er lånt fra vg.no

Det er utrolig hvordan asken fra Island kan påvirke samfunnet vårt. Folk er fortvilet fordi de ikke kommer seg dit de skal som planlagt. For en gangs skyld angår ikke flykaoset meg personlig, men jeg fikk ta og føle på det da Therese skulle dratt hjem på torsdag. Det var ingen god følelse å være budbringeren hennes da det viste seg at flyet hennes var blitt erstattet med buss, og at hun måtte komme seg til Gardermoen fortere enn fort. Heldigvis ordnet det seg på andre måter for henne, så hun rakk hjem i tide.
Men hva om dette askeproblemet blir langvarig? Hva om denne lille vulkanen vekker den store? Hvordan blir det med flyreiser i fremtiden da?
I et intervju med VG sier Avinor-sjef Sverre Quale;

” Vi ser ingen lysning på situasjonen. Det ser ut til at problemene blir langvarige i Sør-Norge og nedover i Europa helt til Middelhavet, samt i Øst-Europa helt til den asiatiske delen av Russland, uttalte Quale under en pressekonferanse lørdag."

Så, hva synes dere om hysteriet rundt vulkanutbruddene? Har dere selv blitt rammet? Hva tror dere om fremtiden, både på kort og lang sikt i forhold til hvordan flytrafikken blir rammet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

det er straffen,og forbannelsen ,som har rammet oss,,,,,,,,,,vi ville ikke hjelpe dem med pæng

Iselin sa...

Off, rart at d kan ramma heile samfunnet ja :S Men me må tenka positivt: d går vekk t me ska på ferie! D bør!