CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag, september 28, 2010

Jentetur!

Selv om at vi ikke dro før på søndagen, begynte den lille mini-ferien vår allerede på lørdag. Therese kom til meg etter jobb. Vi handlet litt, pakket og så litt på TV. Therese hadde vært oppe siden 7, så vi var enige om å legge oss etter Skal Vi Danse. Vi var i seng før klokken 23, for å klare å komme oss opp klokken 03. Vel, når klokken var to, lå vi fortsatt å pratet, så da var det bare å stå opp. Vi laget blomkålsuppe, dusjet og stelte oss. Klokken 04 gikk vi opp til Storo for å ta flybussen. Det var kaldt, litt yr, og sur vind.

Vi landet i Dublin rundt klokken 9 lokal tid. Fra flyplassen dro vi rett til hotellet, som lå midt i handlegaten for å sette fra oss bagasjen. Etter å ha fått i oss litt frokost ble det shopping. Men etter en lang natt, var også behovet for koffein enormt!

Starbucks slår aldri feil! Fulle av ny energi ble det enda mer shopping. Energien forsvant imidlertid ganske fort igjen, så etter mye trasking var det nødvendig med en liten powernap.

Kvelden kom fort, og det var tid for å gå ut. Middag, dessert og drinker ble inntatt på HardRock Cafe. Også denne kvelden ble sen, noe som selvfølgelig resulterte i at vi forsom oss kraftig dagen etter! Men vi våknet til knallblå himmel og mild luft. Det var bare å hoppe i klærne, å komme seg ut!

Postkontoret i O'Connell Street, en nydelig bygning!

Elven som deler byen i to.

....Enda mer kultur?

Vår daglige kaffe, og lunsj ble inntatt på Starbucks. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har det her hjemme!

Etter en lang dag i byen var vi innom hotellets skjønnhetssalong, og fikk en 50 minutters ansiktsbehandling hver. Helt fantastisk etter slike lange dager med mye shopping og lite søvn!

For å toppe hele dagen avsluttet vi med herlig middag, og en runde i simulator! Fantastisk morsomt! Fikk hoppet i fallskjerm og det hele..! Hehe!
Vel, nå ligger mesteparten av det jeg handlet på spisebordet. Bjørnar er i butikken å handler middag, så jeg burde kanskje komme meg opp av sofaen?!

2 kommentarer:

Janniche sa...

Hei!!!
Høres ut som du har hatt en fin tur:) Du hadde helt klart likt N.Y også:) Super shopping her, til en mye hyggeligere pris enn hjemme!
klem fra N.Y.C

Anonym sa...

Du må vise _ALT_ du har kjøpt:D Kjempe nysgjerrig!