CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag, juni 30, 2008

Pakkeliste

Jeg klarte ikke vente helt til jeg la meg med å lage pakkeliste, så her er det foreløpige utkastet:

<3 Sooolkrem!
<3 Burberry bikini, Tommy Hilfiger bikini, Badeshortsene til Bjørnar
<3 Solbriller
<3 Det hvite og det rosa Dolce&Gabbana badehåndkleet
<3 Ipodene våre + lader
<3 Pass + reisedokumenter
<3 Kamera + lader
<3 Joggeskoene til Bjørnar (han skal jogge med pappa før soloppgang) HAHA
<3 Antibac våtserviettene mine (jeg er livredd for bakterier(!!))
<3 De nye sommerkjolen mine! -og alle de andre sommerklærne jeg ikke har fått brukt enda!
<3 Hvit bukse til både Bjørnar og meg
<3 Shortser til oss begge
<3 Topper og t-skjorter
<3 Taxfree-handlelisten til Bjørnar, jeg har byttet bort kvoten min mot en parfyme (Bjørnar bare vet det ikke enda..!)

Det var det jeg har kommet på så langt, listen er langt ifra komplett!

Sommerfølelse -igjen <3

Sommer er det beste som finnes! Late dager i solen, slippe å tenke på skole og andre forpliktelser, det finnes ikke noe bedre!

Idag var det Therese-Susanne dag, og vi har vært på shopping. Vi surret litt rundt på Steen&Strøm, kjøpte hver vår bukse, Therese kjøpte et Gant belte, og jeg en Gant tskjorte. Fikk ikke kjøpt sko til Bjørnar, som jeg i utgangspunktet egentlig dro til byen for. Når vi kom hjem laget vi deilig taco, favorittmiddagen min!

Litt utpå kvelden gikk vi oss en tur. Skulle på Ica Maxi, men de stengte selvfølgelig akkurat når vi kom, så vi gikk hjemover igjen. På hjemveien gikk vi innom på Bølgen&Moi, og fikk oss litt kake og drikke. Var koselig å være der når det ikke var så mye folk:)

Siden det bare er en uke til vi drar til Spania, og siden Bjørnar jobber hver dag denne uken, og jeg skal jobbe onsdag, torsdag og fredag, må jeg nesten begynne å pakke litt allerede idag. Eller, det vil si, jeg må begynne å tenke litt på hva jeg skal ha med meg idag. Når jeg legger meg skal jeg lage en fiiinfin KORT liste:) For i år skal jeg ikke pakke med så mye som jeg pleier! (det sier jeg alltid, og ender alltid opp med overvekt på kofferten på bortreisen) -Men ikke denne gangen nei!







Disse bildene er fra når Bjørnar og jeg var i Vilnius i februar. Bjørnar er litt oppgitt over hvor mye jeg har pakket med for bare to netter.. Hehe!
Ps. Kofferten rommer 120 liter.. Hehe!

søndag, juni 29, 2008

Besøk på slottet!

Igår hadde jeg besøk av Therese, Siren, Martine og Ylva. Vi koset oss hele kvelden, med godteri, vin og latter.


Bjørnar begynte på jobb tidlig idag, og siden Siern er på besøk, fant vi ut at vi skulle finne på noe gøy, selv om det er søndag. Therese fant derfor ut at vi skulle gå en tur på slottet. Etter å ha sittet ute i solen i Karl Johan, spaserte vi oppover. Vi fikk sett både vaktskifte utenfor slottet, og de fineste, og mest kjente rommene inne på slottet. Jeg lærte mer kongelig historie på de 50 minuttene omvisningen varte enn jeg har gjort etter 13 år på skole! Hehe!

Nå sitter jeg å slapper av, har blitt lite søvn de siste ukene, og jeg har blitt forkjølet i tillegg. Når Bjørnar kommer hjem fra jobb skal vi ha kyllingpizza fra Bølgen&Moi, og forhåpentlig vis tar han med verdens beste brownies til meg også!






lørdag, juni 28, 2008

Mystisk pakke i posten!

På onsdag ringte pappa meg, med beskjed om at det var kommet en myk pakke til meg i posten. Siden jeg ikke ventet noen pakke, hvertfall ikke hjem til Sandnes ble jeg helt gal av nysgjerrighet! Jeg klarte virkelig ikke finne ut hvem det var som hadde sendt den, eller hva den kunne inneholde. Pappa videresendte den til Oslo med en gang, og nå har den endelig kommet! Og gjett hva det var?? Verdens søteste bursdagsgave, fra Emily! Jeg fikk tårer i øynene da jeg åpnet opp gavepapiret, og så sminkepungen jeg så lenge har siklet etter! I tillegg fikk jeg den kuleste neglefilen jeg noen gang har sett, og et søtt matchende speil!




På torsdag fikk vi besøk av Tante Jani, eller rettere sagt, jeg fikk besøk av henne (Bjørnar har jobbet siden hun kom, så han har ikke vært så mye sammen med oss..)
Vi spiste deilig middag på Mama Rosa, og gikk en tur ned på Aker Brygge. Der koset vi oss med softis og så på alle folkene. Deilig sommerkveld!

Igår var det shoppingdag! Jeg fikk kjøpt meg serveringsbestikk, og enda en kakespade til bestikket jeg samler på, et par Gant sokker, enda et Gant håndkle, en Ilse Jacobsen tskjorte, en Gant tskjorte og et Gant belte. Tante Jani fikk også handlet seg nye klær. Hun hadde litt problemer med å lukke kofferten sin når hun skulle pakke idag! Hehe! Nå har hun dratt avgårde, og Bjørnar og jeg skal slappe av litt, til han skal på jobb kl 16. Jeg får besøk av Therese, Martine og en venninne av Martine idag, så det blir kos!

Har forresten fått de siste stolene til spisebordet også, så nå er det blitt bra!

torsdag, juni 26, 2008

Deilig dag!

Idag sov vi leeenge! Og når vi sto opp var det rett ut på sofaen. Der lå vi en god time og koset oss med High School Musical. Etterpå laget vi lasagne, og gikk en tur opp på Storo. Akkurat når vi hadde kommet opp fikk Bjørnar melding om han kunne komme på jobb, så det ble ikke lange turen der oppe.. Menmen. Det passet egentlig fint, for på veien hjem ringte Kristina for å høre om vi skulle finne på noe.

Siden jeg var alene hjemme kom hun opp til meg. Vi spilte Wii, og mimret om gamledager, før vi fant ut at vi skulle ta en tur opp på Storo. Da fikk jeg endelig kjøpt meg noe. En søt liten løper til det nye spisebordet mitt, som FORTSATT mangler to stoler.. Heldig vis får jeg de imorgen :)

Etter å ha vært på Storo dro vi hjem til Kristina i Kolbotn. Vi gikk litt rundt i butikkene der, og jeg fant en kjempefin Lindeberg pique som jeg kjøpte til Bjørnar. Håper at han blir glad for den!

Imorgen kommer Tante Jani på besøk igjen. Det gleder jeg meg til, og håper på knallvær fremover!!

Nå er det leggetid for små jenter som meg. Prøver å legge meg til noenlunde normal tid selv om det er sommerferie!

Nattinatt :)

tirsdag, juni 24, 2008

Tilbake i Tigerstaden!

Igjen sliter jeg med tiden, men nå har jeg endelig litt tid til overs, da mamma, pappa og Cecilie har reist, og Bjørnar er i dusjen.

På fredag hadde vi jentekveld hos Therese. Det var henne, Maria, Merete, Nina og jeg. Gode gamle gjengen! Vi koset oss med taco og masse godteri:) Dette har jeg jammen meg savnet!

Lørdag var jeg blant annet sammen med Kristian. Han hadde tatt turen fra Lillestrøm til Stavanger for å besøke familien, og vi hadde en morsom tur på motorveien. Hehe! Hvorfor må gutter alltid klage når vi jenter kjører?! Vi kjører da mye finere enn dere!

Søndag skjedde det ikke så mye. Vi kjørte tilbake til Oslo, og avsluttet dagen med herlig middag, og sjokolade-panna cotta. Kjempedeilig!

Mandag var vi på Sandvika storsenter. Jeg har fått nytt spisebord og stoler, så mamma og pappa kjøpte spisebrikker til meg. Jeg fikk også en orkide, med verdens søteste blomsterpotte, og matchende telysestaker. Det ble så fint så! (bilder kommer etterhvert). Vi spiste lunsj på Bølgen & Moi på Sandvika, og middag på Bølgen & Moi her i Nydalen. Hehe!

Nå har jeg et helt dusin med klær som skal vaskes, så må nesten sette igang for å bli ferdig til vi drar til Spania om 13 dager:D

Ha en finfin dag, og god tur til Hardanger Farmor og Farfar!!!!

onsdag, juni 18, 2008

Gode gamle Sandnes!

På mandag dro Therese og jeg hjem til Sandnes. Vi kjørte, rundt sørlandet faktisk, og var hjemme i 5tiden på ettermiddagen. Etter å ha fått i oss litt mat var det rett ned på Amfi Vågen. Vi hadde det utrolig koselig, akkurat som i "gamledager"! Etterpå dro vi opp å hilste på Magne, som skrudde på bilen sin, også akkurat som i gamledager! Gud hvor mye jeg har savnet dette! Vi kjørte rundt i den lille mercedesen min, hørte på gamle sommersanger og solen skinte om kapp med smilene våre!

Igår var vi på shopping. Jeg fikk kjøpt meg ny mascara, en lakserød bukse, to gensre og litt småting. Om kvelden hadde jeg besøk av Therese og Maria. Vi spilte Buzz og tullet og fniste, akkurat som før:) Hadde egentlig tenkt oss på kino, men det fikk vi aldri tid til! Hehe!

Idag har jeg også vært sammen med Therese. Vi har vært på Madlasenteret, og på Kvadrat. Det ble selvfølgelig litt shopping idag, og jeg kjøpte enda en genser, en neglelakk, og litt småting.

Nå er det snart middag, så jeg må løpe!

Satser på å finne på noe med Magne ikveld:)




Håper alle har det like bra som meg!! Klemklem

søndag, juni 15, 2008

Hjem imorgen!

Da var nok en helg over, men det spiller jo ingen rolle for meg hvilken dag det er, jeg har jo sommerferie uansett! Hehe! I helgen har vi hatt besøk av Tante Jani. Hun kom på fredag. Da var vi bare en tur oppe på Storo. Viste henne Kitch'n (min nye kommende jobb), og resten av senteret. Når vi kom hjem hadde Bjørnar laget deilig middag til oss, helstekt indrefilet og fløtegratinerte poteter med herlig salat.

På lørdag sto vi opp tidlig, og dro til byen. Det var utrolig mye folk og liv, og timene bare fløy avgårde! Plutselig var klokken seks, og vi dro tilbake for å lage pizza. Bjørnar var på jobb, så det var bare Tante Jani og jeg.

Også idag har Bjørnar vært på jobb. Jeg har farget håret til Tante, og så har vi vært på Bølgen&Moi å spist. Det var herlig mat! Hadde reker, og kalkun, og verdens beste sjokoladekake med bringebærsaus til dessert!

Nå har endelig Bjørnar kommet hjem, og Tante Jani dro for litt over en time siden. Jeg skal pakke litt nå, siden jeg reiser hjem til Sandnes imorgen..

Ha en fin kveld alle sammen!

fredag, juni 13, 2008

Øsepøsevær!

Igår sto jeg opp tidlig. Therese og jeg gikk "morgentur", samme ruta som vi har pleid å gå de siste ukene. Det var deilig. Senere på dagen dro jeg til Askim for å besøke Tante Jani. Hun viste meg rundt i byen, før vi gikk for å spise. Vi hadde deilig pizza på et av stedene hvor hun ogde fra avdelingen hennes pleier å være mest på. Etterpå var vi oppe på sykehuset, hvor jeg fikk full omvisning. Det var utrolig koselig, og tiden bare fløy avted! Bjørnar gikk på jobb når jeg dro til Askim, og var ferdig akkurat når jeg gikk av toget i Oslo.. Hehe! Så han tok med pizza hjem fra Bølgen&Moi som vi koste oss med til CSI Miami.

Idag sov vi lenge! Men plutselig fikk vi det for oss at vi skulle gå opp på Storo for å kjøpe Nintendo Wii. Som sagt-som gjort, så nå sitter Bjørnar klistret til Super Mario Galaxy, mens jeg ligger på sofaen å blogger.
Om en times tid skal jeg til byen for å møte Tante Jani, hun skal være her i helgen. Det blir koselig, men det var dumt at det ble dårlig vær! Det pøser ned ute!
Bjørnar syntes det var bra, for da har han en unskyldning for å sitte inne å spille. Hehe!

Får nesten prøve litt nå jeg også:)

God helg alle sammen!!


onsdag, juni 11, 2008

Dette kjøpte jeg igår!

Lovet mamma å legge ut bilder av kjolene og skoene jeg kjøpte igår :)



To like kjoler, den gule vist bakfra, den røde forfra.




Verdens herligste sko!

Sommerferie!!

Nå er det endelig sommerferie!!!!

På grunn av uønskede gjester på bloggen, har jeg bestemt at kun våre nærmeste skal ha adgang her. Håper at det går greit for dere lesere, og det er fint om dere ikke sier bort brukernavn og passord til andre..!

Idag har jeg hatt siste eksamen, og nå er det endelig ferie! Tenkte at jeg skulle vaske leiligheten nå, også skal jeg være sammen med Therese senere. Det gleder jeg meg til!

Bjørnar skal på jobb, som vanlig! Og jeg gleder meg kjempemasse til å begynne på Kitch'n til høsten!!

klemklem

tirsdag, juni 10, 2008

Shopping<3

I dag har Therese og jeg vært i byen. Jeg kjøpte tre sommerkjoler og et par kawasaki sko. Etterpå dro vi hjem til meg, og koset oss med en gammel episode av Mot i Brøstet. Hehe!

Nå skal jeg gjøre litt statistikk:)

Gratulerer med dagen, Tante Jani!



Vil bare gratulere favoritt-tanten min med dagen idag! Håper du får en fin dag, og jeg gleder meg til å feire litt på torsdag:)

Idag har jeg fått meg jobb. På Kitch'n på Storo. Begynner ikke før i august, men det passer fint siden jeg har så mye å gjøre frem til da! Blir deilig med kort vei til jobb:)

Nå skal vi gå å kjøpe oss frokost, også er det statistikk. Bare eeeeen eksamen igjen!!!

Ha en fin dag alle sammen!

Klem

mandag, juni 09, 2008

Bare en eksamen igjen :)

Idag har ikke været vært så bra her i Tigerstaden. Det har blåst en del, vært overskyet og "kjølig". Det passet egentlig ganske bra, for da var det ikke så varmt i eksamenslokalet.. Nå har jeg bare en eksamen igjen, statistikk på onsdag, og etter det er det sommerferie!

Planen min er da å besøke Tante Jani i Askim på torsdag, også kommer hun til Oslo på fredag til søndag. Det gleder jeg meg til! Vi hadde det jo så koselig denne helgen her :) På tirsdag skal jeg hjem til Sandnes, og blir hjemme i en liten uke. Mamma, pappa og Cecilie blir med meg tilbake til Oslo, så nå blir det travelt fremover!
Jeg skulle også vært en tur hos Emily i Drøbak, før vi drar til Spania 7.juli.

Ellers har jeg vasket og ryddet litt idag. Klarte å farge to av de hvite jobbskjortene til Bjørnar gule i vaskemaskinen igår.. En bitteliten bit av en post-it lapp lå igjen i den ene lommen, og vips så var alt påskegult.. Ukult!
Vi har også vært på Storo, og Bjørnar kjøpte seg nye Ecco dressko. Etterpå var vi nede på Bølgen&Moi å spiste lunsj. Utrolig god mat det!

Nå skal jeg fortsette prosjektet mitt med å få de en uker gamle skjortene hvite igjen, så må nesten komme meg opp av sofaen!

Klem

søndag, juni 08, 2008

På tide å blogge litt igjen!

Tiden går så fort i det nydelige været! Jeg rekker bare å få gjort halvparten av det jeg planlegger, og blogging er blant annet noe av det som ikke blir gjort. Hehe!

I helgen har Tante Jani vært på besøk her i Oslo. På fredag shoppet vi, og om kvelden spiste vi deilig mat på Big Horn på Aker Brygge. Det er så morsomt å se på alle folkene som går forbi! Jeg fikk kjøpt meg en deilig sommerkjole, som jeg er veldig førnøyd med!

Igår var vi også på shopping. Da kjøpte jeg meg bare et Gant håndkle. Det var flaks for like etterpå ringte Bjørnar for å si at han hadde tatt fotbad, og det hadde lekket vann ut over hele gulvet, og han hadde brukt alle håndklærne til å tørke opp med. Hehe! Han var også ganske fornøyd med seg selv, for han mente at han hadde jo vasket gulvet i samme sleng!

Etter en lang dag i byen dro vi hjem til meg. Der satt vi på terrassen å solet oss en stund før vi dro til byen igjen i halv 9tiden. Da var det selvfølgelig fullt på alle uteserveringsrestaurantene, så vi endte opp på Dolly Dimples. Godt med pizza!

Jeg har altså hatt en deilig eksamensforberedende helg!
Idag skal jeg bare gjøre bedriftsøkonomi, og spise deilig Bølgen og Moi pizza når Bjørnar kommer hjem :)

onsdag, juni 04, 2008

Eksamen, Eksamen, eksamen!

Hele uken har gått med til å lese til eksamen, og det er fortsatt en uke igjen til sommerfeirie. Igår var jeg hos Emily, vi gjorde statistikk og bedøk. Til slutt ble vi så dritt leie at vi tok oss en tur ut. Da møtte vi Snorre, Kevin, Torbjørn og Severin, og tok oss rett og slett en tur på Egon for å spise.
Etterpå var det rett tilbake til lesingen, også avsluttet vi kvelden med dobbel episode av Frustrerte fruer :)

Idag har vi også vært hos Emily, også kom Martine. Derfor ble det en hel dag statistikk (Martine har ikke bedøk).
Nå skal jeg vaske litt klær, og ordne meg noe mat. Ikke rare middagen det blir når ikke Bjørnar er hjemme! Så skal jeg lese videre.

Ha en fortsatt fin dag i varmen!

Klem

søndag, juni 01, 2008

Endelig juni -Snart juli!

Det er så varmt ute! Nesten som i syden:P

Igår var Therese og jeg hos Emily, vi jobbet litt med bedøk-caset. Koset oss med jordbær og is. Det er sånn eksamenslesing skal være!

Senere hadde jeg besøk av Maria, Jeanette og Therese. Vi bakte kake, og laget muffins til grillingen. Bjørnar var på jobb, så det var ordentlig jentestemning. Hehe! Klokken åtte gikk vi opp på takterrassen på BSN for å grille. Det var deilig å sitte ute hele kvelden:) kaken ble ikke noen stor suksess akkurat, men muffinsene slo an;)

Idag har jeg også vært hos Emily, og når jeg kom hjem spiste Bjørnar og jeg deilig middag på terassen. Etter det har vi bare ligget i solen, og hørt på fotballresultatene. Ordentlig søndag!