CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag, februar 28, 2010

Eg slår opp!

Dear Winter, I'm breaking up with you. Its not me, its you. You make me miserable and I think its time I start seeing other seasons.

Curlingparty

Alle var veldig opptatt av curlingfinalen, unntatt Magnus, han var litt skeptisk til buksene. Hehe!
Nyforelskede Gunn, som hadde sin siste dag på Bølgen igår. Kommer til å savne deg! Bjørnar prøver å overbevise Magnus om klovnebuksene.
Renate, som akkurat har begynt, og som jeg gleder med veldig til å bli bedre kjent med! Bjørnar og jeg måtte jo også snike oss med på et (dårlig) bilde!

Date ♥

Igår var Bjørnar og jeg på en aldri så liten date. Vi spiste deilig treretters på Bølgen her i Nydalen. Til forrett hadde vi ørret med rediker, haricot verte og sukkererter, i limevinaigrette. Til hovedrett hadde vi skinnstekt kyllingbryst med rotgrønnsaker og sopp, mandelpotetpure og kremet skogsoppsaus til, og til dessert hadde vi Bourbonvaniljepannacotta med skogsbær, sjokolade og kjeks. Jeg fikk selvfølgelig masse god vin til maten, og Bjørnar fikk smakt noen nye typer øl. Vi ble sittende hele kvelden, så tremila utgikk for vår del (veldig trist).

Gunn på kjøkkenet hadde sin siste dag på Bølgen igår, så servitør-Renate foreslo at vi skulle ha en liten avskjedsfest for henne. Så når alle var ferdige på jobb, gikk vi opp til oss og ble sittende til klokken var nærmere fem inatt. Bilder kommer i neste innlegg. Og apropos bilder, beklager dårlige bilder av maten, men de er tatt med svæææært dårlig mobilkamera!

fredag, februar 26, 2010

Turkise detaljer

Nå er helgevasken tatt, og jeg har funnet frem litt turkise detaljer. Rosendahl telysholderene er blitt byttet ut med turkise telysholdere fra Iittala, de mørkeblå Gantputene er byttet ut med friskere Turkise Gantputer, mens bildene er selvmalte (tanten til Bjørnar har malt det store, vi har som nevnt i et tidligere innlegg malt de to små) .

MC-Bærta

Mange tror meg ikke når de får høre at jeg har lettmotorsykkellappen, og blir enda mer skeptiske når jeg sier at jeg hadde en chopper-MC. Vel, jeg har ikke kjørt MC siden den dagen jeg fikk billappen, og har heller ingen planer om å gjøre det igjen heller. Hehe! Men inatt drømte jeg at jeg tok meg en kjøretur, og det vekket faktisk ganske mange gode minner fra da jeg var i 16-årsalderen!
Har noen av dere noen slike minner?

torsdag, februar 25, 2010

From This Moment On



Denne sangen synes jeg er helt nydelig! Jeg kan høre den om og om igjen, uten å bli lei. Jeg har utrolig lyst til at noen skal synge den i kirken, den dagen jeg gifter meg (ja, jeg er jente, jeg tenker på sånt, og nei, jeg har ingen planer om å gifte meg enda). Eller faktisk, jeg har en dato for når jeg vil gifte meg, men den er foreløpig ganske hemmelig. Hehe! I tillegg må jeg jo ha noen å gifte meg meg, og Bjørnar er langt ifra klar (sier han iallefall). Hehe! Nei, dette ble mye tullsnakk. Nå skal jeg stelle meg, å komme meg på jobb, det samme skal Bjørnar. Imorgen eller på lørdag tenker vi oss på Bølgen&Moi på Briskeby for å spise, for så å gå på kino. Noen filmanbefalinger?

Klem fra Bridezilla

onsdag, februar 24, 2010

Fly Away With Me, Honey

Ta meg med langt, langt bort. Til en eksotisk øy i karibien, hvor jeg kan kjenne sanden mellom tærne, høre på bølgesusen, og ta et avkjølende bad når jeg blir for varm! Et sted uten mennesker, mas og klaging over hvor mye snø som ligger rundt forbi. Et sted uten TV og OL. Et sted hvor kjæresten min og jeg bare kan tenke på, og bruke tiden på hverandre. Et sted hvor vi kan slappe av! Ta meg med, langt, langt bort!

tirsdag, februar 23, 2010

Lys og varme!

Vi koser oss med levende lys i vintermørket!

De siste dagene har det blitt mye innetid, hvilket fører til lite å blogge om. Snøstorm, og ikkeminst fortau som ikke er brøytet fører til at vi holder oss inne mest mulig. Det er umulig å komme seg frem. Jeg er imidlertid utrolig glad at jeg ikke er avhengig av t-bane, tog, buss eller bil for å komme meg på skole og jobb.

Jeg regner forøvrig med at Frustrerte fruer utgår ikveld, til fordel for OL. Men hva skal man si? Det er heldigvis bare (vinter) OL hvert fjerde år. For første gang har jeg faktisk vært glad for at vi har opptaksdekoder, og så fort OL er over for kvelden, skal jeg kose meg med appelsin og intrigene i Wisteria Lane!

Blir det mye innetid på dere om dagen eller?

Bokorm

En liten advarsel, og memo til megselv; Slipp aldri Bjørnar løs i en bokhandel alene, spesielt ikke når det er Mammutsalg!

søndag, februar 21, 2010

Påsketurens handleliste..

...Eller ønskeliste?



Om vi drar til Danmark i påsken er det en hel del ting jeg vil kjøpe. Noen større ting, mye småtteri. Forrige påske falt jeg pladask for pynten til Maileg. De skal jeg iallefall kjøpe meg! Noen som har disse? Er de like fine i virkeligheten?

I tillegg vil jeg kjøpe meg nye lamper. Høyest på lista står Louis Poulsens PH 4/3 bordlampe. Den hadde passet perfekt inn i stua vår!

I tillegg vil jeg kjøpe med meg Louis Poulsens PH 5 taklampe. Om vi henger den opp nå, eller om vi lar den ligge til vi flytter (forhåpentligvis sommeren 2011) er jeg usikker på, men dette er en lampe jeg har ønsket meg lenge, og er helt sikker på at jeg vil ha.


I tillegg drømmer jeg om denne lille familien fra vipp. Iallefall pedalbøtten og såpedispenseren. Så hva påsken bringer gjenstår jo bare nå å se!

lørdag, februar 20, 2010

Det ordner seg til slutt!

Noen leste kanskje innlegget jeg publiserte igår, men som jeg har tatt bort. Jeg var både frustrert og lei meg, fordi jeg måtte jobbe påskeaften i år også, etter å ha jobbet hele påsken ifjor. Nå er saken derimot ordnet, noe jeg er utrolig takknemlig for. Det føles godt å bli tatt hensyn til.

Det siste året på jobb har vært så som så. Det har vært mye frem og tilbake, og siden vi er veldig få ansatte har dette gått inn på oss. Iallefall på meg. Det har ikke vært noe drama, eller noe sånt, og jeg vil til tross for situasjonen si at jobben min er den beste jeg kunne hatt ved siden av studiene. Den gir meg et avbrekk fra tall og paragrafer. Nå har vi forøvrig endelig fått ny sjef, og jeg gleder meg til å jobbe med henne. Hun er ung, kreativ og kul, og langt ifra redd for å ta i et tak! Og det beste av alt, hun ordner opp!

torsdag, februar 18, 2010

Påååsketur! Vi skulle på påååsketur!

Se så nydelig vær! Det var noe annet enn alt snøen som er kommet nå! Kan det ikke i det minste slutte å snø, sånn at snøen som ligger på bakken får smeltet litt?

Nå driver vi å planlegger påskeferie. Forhåpentligvis får jeg helt fri fra jobb (har bare en vakt mellom 27.mars og 8.april og det er selvfølgelig påskeaften!) men siden jeg jobbet hele påsken ifjor, satser jeg på at det slår tilbake nå, og gir meg fri i år. Jeg har veldig lyst til å dra til Danmark, en interiørbloggers mekka. I tillegg har jeg veldig lyst til at både min familie, og Bjørnar sin familie skal være sammen, enten i Oslo, Risør, Danmark eller i Sandnes. Så, nå er det bare å krysse fingrene for fri, og at alt går i boks!

onsdag, februar 17, 2010

Hvem bryr seg?!

Bilde hentet fra www.google.no
Tydeligvis alle, unntatt meg! Når jeg ser ut av vinduet, og inn i de andre leilighetene.. Alle ser på OL.. Vi også. Jeg hørte på P4 at 96% av alle nordmenn ser på det, og jeg må innrømme at det føltes litt flaut å være blant de resterende 4 prosentene.. Igår måtte jeg ofte Frustrerte Fruer for at Bjørnar skulle få se Bjørndalen ta en 7-8-9ende(?)-plass i skiskyting.

Men hallo, jeg synes ikke Norge gjør annet enn å drite seg ut for tiden. Det samme gjelder arrangørene! På VG Nett leste jeg at OL i Vancouver er tidenes tabbe-OL. De sliter blant annet med billettsystemet, startkluss, lange køer, trafikkproblemer, problemer med grafikken, og på toppen av det hele har de problemer med ismaskinene. Så hva er det som er så spennende med OL, at hver nordmann i gjennomsnitt skal se 40 timer med OL iløpet av de knappe to neste ukene? (trekker man fra sånne som meg, som drar ned statistikken noe helt vannvittig, skal "dere andre" faktisk se 68 timer OL ifølge P4).

Så, nå kommer det store spørsmålet. Er du interessert i OL? Lar du være å gjøre andre ting, som du hadde gjort ellers bare for å se på de sportsidiotene som kjemper seg oppover bakkene med ski som er helt feil smurt? Hadde du ofret nattesøvnen for å se Norge bli knust av et eller annet hockeylag?

tirsdag, februar 16, 2010

Lykke!

I helgen når foreldrene til Bjørnar var på besøk, hadde vi kjøpt årets første påskeegg til dessert på lørdagskvelden.. Gjett om det var godt?! Jeg elsker Freia sine påskeegg, og er helt i himmelen når disse kommer i butikken!
Er du like glad i disse eggene som meg?

søndag, februar 14, 2010

Velkommen til oss!

Endelig fikk jeg tak i dørmatta jeg lenge har hatt i kikkerten! Selvfølgelig ble det også en i morsdagsgave fra Bjørnar til moren hans, Randi. De har vært hos oss i helgen, og vi har hatt det kjempekoselig. På fredag var vi på IKEA. Jeg fikk kjøpt nye stoler til spisebordet, og litt annet som man alltid trenger når man er der. Når vi kom hjem laget vi taco til middag, og resten av kvelden spilte vi kort. Igår begynte vi dagen med å se på OL-sermonien. Ikke noe jeg er så veldig interessert i, men Bjørnar skal ha med seg det meste hvor norske utøvere deltar.

Etter noe som føltes som en hel evighet dro vi endelig ned til byen. Bjørnar og Stig gikk rett å satte seg på en bar for å tippe, mens Randi og jeg fikk shoppet litt. Lunsjen inntok vi på Fridays (suprise, suprise), mens vi til middag hadde deilig indrefilet og fløtegratinerte poteter, med salat til. Kvelden gikk med til både hopp, skøyter og skiskyting (fortrinnsvis i bakgrunnen), mens vi spillte kort. Kjempekoselig, og ikkeminst avslappende helg, med nydelig vær!

De nye stolene, Gilbert fra IKEA.

Vi fikk også to buketter med flotte tulipaner av Randi og Stig.

Valentinsgaven jeg fikk! Tannkosten jeg ønsket meg for to innlegg siden er "endelig" min! Bjørnarfikk en ekstra håndkontroll til ps3 av meg.

Tanten til Bjørnar hadde strikket et ekstra par med Selbuvotter, som jeg fikk! Er jeg ikke heldig vel? Disse skal brukes MYE!

Til slutt, de flotte tulipanene vi fikk av Randi og Stig, samt en orkidè med hele 14 knupper som jeg kjøpte for noen uker siden!

Morsdag, Valentin og Bollesøndag!

Nå har akkurat foreldrene til Bjørnar dratt, etter en kjempekoselig helg. Jeg skal rydde og vaske litt, ta noen bilder, også skal jeg blogge masse!
Håper alle får en fantastisk morsdag, valentinsdag og ikkeminst at det blir mange ferske deilige fastelavensboller på dere! En ekstra hilsen til min fantastiske mamma! Jeg er glad i deg!

tirsdag, februar 09, 2010

På den kortsiktige ønskelista

Braun Rettetang Satin Liner ES2, kr. 498,- på www.pixmania.no

Braun TriumphIQ5000 elektrisk tannbørste, kr. 1495,- på www.komplett.no
Oppdatering 17/2-2010: Rettetang er på vei i posten, og tannkosten står i skapet på badet! Jeg er heldig!

Apropos snø...

Huset til mamma og pappa. Bildet er tatt julen 2009, og jeg tillot meg å stjele det fra Cecilie sin facebook!

Nå MÅ det snart slutte å snø!

Jeg gleder meg til vår! Nå er jeg lei av kuldeeksem på hendene, våte sko og å gå med dunjakke. Bildene over tok jeg ut fra stuevinduet for noen minutter siden. Jeg blir stressa. Vel, idag har jeg jobbet og vært hos tannlegen. Nå er Bjørnar på vei til jobb, og jeg skal ta helgevasken. Ja, jeg vet at det bare er tirsdag, men helgevasken må tas når man har tid!
Imorgen blir det jobbing med strategieksamen, og forelesning i strategi. På torsdag skal jeg jobbe, og antagelig vis rydde litt da også. På fredag kommer "svigers", så da må alt være klappet og klart! Jeg gleder meg!

Klem fra Vaskepott!

PS! Verdens søteste og snilleste (og til tider mest plagsomme) lillesøster blir 19 år idag! Det er helt utrolig! Kos deg på dagen din, og lykke til med valg av folkehøyskole! Jeg krysser fingrene for at det blir Hurdal! Thihi..!

søndag, februar 07, 2010

Enda en helg er over!

Etter en lang deilig frokost igår, dro vi ned til byen, hvor vi shoppet litt. Det ble ikke noe spennende på meg, annet enn nye sugekoppknagger fra Lucky Duck som jeg skal ha på kjøkkenet. Det var greit å slippe å ha så mye å bære på, for vi hadde planlagt å være i byen helt til Raske Menn Showet begynte kl.18. Showet var utrolig morsomt, spesielt når de harselererte med Stavanger. Jeg fant dessverre ingen klipp på YouTube, så jeg får ikke vist dere innslaget. Etter showet ble det middag på Fridays. Videre dro vi hjem til oss, hvor vi spillte både Buzz, Supermario og Mario Kart, og koste oss med potetgull og godteri. En herlig avslutning på dagen!

Idag sov vi lenge, og etter frokost gikk vi tur langs Akerselva. Det har vært sol og skyfri himmel hele dagen. Når vi kom hjem slappet vi av med is, kaffe og kanelboller, før vi utpå ettermiddagen laget biff stroganoff til middag. Nå har gjestene akkurat dratt, og vi slapper av litt på sofaen før vi skal rydde littegranne.

Har dere gjort noe spennende i helgen?

lørdag, februar 06, 2010

God morgen!

Idag var vi oppe tidlig. Får besøk av Aleksander og Janniche fra Skien, så holder på å lage frokost til oss. Etterpå skal vi til byen, og ikveld skal vi på Raske Menn Show, og ut å spise. Det blir nok koselig! Ellers legger jeg med et bilde, siden det er så mange som har spurt om bilde etter at jeg klippet meg.. JA, det ble kortere enn jeg hadde trodd, men det vokser jo ut igjen!

torsdag, februar 04, 2010

L'OREAL Lash Serum

Har noen prøvd denne? Så reklame for den på TV igår, og den er iallefall i hus hos meg. Gleder meg til å prøve den ut!

Hvor mye snø er egentlig greit?

Nå har det ligget snø i Oslo siden midten av desember, og jeg begynner å bli mektig lei. Skal snøen hindre oss i å gjøre de tingene man pleier å gjøre ellers? Da mamma og pappa skulle komme til Risør å hente meg før jul, innså vi fort at det var dødt løp, så vi kjørte ned å møtte de i Kr.Sand. Det hadde vi ikke måttet gjort, om det ikke var for alt snøen. Når jeg skulle hjem fra Sandnes på mandag, ble flyet mitt forsinket 3-4 timer fordi rullebanen måtte stenges, på grunn av alt snøen. Skal vi virkelig finne oss i det? Hvor er den globale oppvarmingen alle politikerene og miljøforkjemperene snakker om? Med en så lang og kald vinter, forventer jeg en minst like lang, og varm sommer.

Men over til det som egentlig var poenget mitt, lar du deg hindre av snøen? Jeg merker på jobb at det er mindre folk på senteret, det er mindre folk ute å går, mens bussene er stappfulle, og det er stillestående kø på alle veier. Kommer det til å komme til et punkt hvor folk slutter å gå på jobb på grunn av all snøen? I England ifjor, stengte de alle skoler når det uventet kom 10cm snø. Er det den riktige måten å gjøre det på? Samfunnet kan jo ikke stoppe opp av den grunn!
En ting er iallefall sikkert, jeg lar meg ikke stoppe! Nå skal jeg på Rimi å handle, og så til frisøren. Etterpå skal vi på Storo. Bjørnar og jeg har også snakket om å gå på kino ikveld, om vi blir enige om film. Hvis ikke, kanskje vi går ut å lager en snømann?
Hva skal du idag?

Siden det er så kaldt ute, vil jeg sende mange varme tanker og klemmer til Farmor som blir 81 år idag, og god bedring til Farfar som ble operert idag. Håper jeg ser dere igjen snart!

Ha en fin dag i snøværet alle sammen, -og slutt å klag!

tirsdag, februar 02, 2010

Endelig er fruene tilbake!

Skal du se den nye sesongen av Frustrerte Fruer?
Bildet er hentet fra www.tv2.no

Lysmiljø

Som jeg har skrevet før jobbet jeg tidligere i en lampebutikk som heter Lysmiljø. Den eies og drives av min onkel, i tillegg til at min kusine Iselin jobber der ved siden av studiene sine. Jeg sluttet der da jeg flyttet til Oslo, men min interesse for lamper har jeg beholdt. Når jeg var hjemme i helgen tok jeg noen bilder fra butikken, som jeg håper kan være til inspirasjon til dere alle!

Flotte vindusutstillinger, med møbler som gir en helhet av lampene.

I butikken er det en fin balanse mellom minimalistisk stil og gammeldags stil.

I tillegg er Lysmiljø forhandler av Herstal, som har utrolig mye kule lamper.

Her skal man kunne finne noe for enhver smak!

Butikken er inndelt i avdelinger med forskjellige stiler.

De klassiske takplafonnene har fått veggplass, for å illustrere at de passer vel så godt på veggen!

Igjen ser man hvordan møblene får frem lampene. Dette bildet er også tatt fra utstillingsvinduet.

Detlajbilde fra vinduet.

Hva er vel mer naturlig enn å ha utelampene på en husvegg?! Kjempestilig!

I tillegg er veggen strategisk plassert innerst i butikken, hvor det ikke er vindu, og man derfor unngår dagslys.

Hvem har sagt at ikke baderomsgodkjente lamper ikke behøver å være pene å se på? Bort med de gamle lysrøramaturene i hvit plast!

Til slutt, kisten med ukens tilbud! -Løp å kjøp!

Jeg kom meg hjem -til slutt!

Etter en travel, men koselig helg hjemme i Sandnes, kom jeg meg omsider tilbake til Oslo. Flyet mitt skulle gå fra Sola 21.15, men på grunn av all snøen, var rullebanen stengt, og ny tid ble satt til kl. 22.20. Heldigvis var pappa kjempesnill å ble med meg inn til gaten for å vente, og holde meg med selskap til jeg kom meg på flyet. Vi satt å pratet om alt og ingenting, mens jeg innimellom snakket med Bjørnar på telefon, om hvordan jeg skulle komme meg hjem fra Gardermoen, om flyet ble veldig forsinket (flytoget og bussene går ikke like ofte på natten). En gutt som satt ved siden av oss overhørte det hele, og tilbydde meg å sitte på med han hjem, da han skulle bli hentet av en kamerat. I tillegg bodde han på Sinsen, som er like ved Nydalen. Snakk om flaks! Vi ble videre sittende å prate sammen alle tre, og jeg hadde god underholdning på flyet, for der ble det også mye venting. Klokken 02.15 var jeg endelig kommet meg til Nydalen, og stupte rett i seng! Jeg hater snø!

Ellers har helgen vært relativt rolig. Fredag gikk til shopping og kos, det samme gjorde lørdagen. Da var jeg også på café med Kine, en barndoms og bloggvenninne jeg ikke hadde sett siden ungdomsskolen. Det var utrolig koselig, og skravla gikk i ett! Det må helt klart gjentas neste gang jeg er hjemme!

På søndag var jeg på besøk hos mormor og morfar. Etter det var mamma, pappa, Cec og jeg på BigHorn å spiste middag, og til slutt var det duket for familieselskap med gode kaker. Det var som alltid også veldig koselig. Jeg fikk dessverre ikke tatt så mange bilder, men legger ved noen av hjerteknuseren vår, Diesel!

Cecilie og Diesel

Diesel og meg