CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag, mars 04, 2010

Lite å blogge om

Her skjer det ikke så mye spennende, annet enn skole, trening og jobb. Påsketuren er forøvrig i boks, så nå ser vi veldig frem mot Danmarkstur. På tirsdag hadde vi muntlig eksamen i strategi. Miriam, Bjørnar og jeg skriver om Hødnebø, og vi fikk uforventet gode tilbakemeldinger på den muntlige delen. Sensor sa til og med at han håpet at han fikk sensurere den skriftlige delen vår! Det motiverer selvfølgelig til enda hardere innsats på den skriftlige delen.
Idag er det slapp-av-dag. Etter forelesning var vi en tur på Storo å tittet litt. Når vi kom hjem laget Bjørnar deilig ørretmiddag til oss. Så nå er jeg god og mett i magen, og klar til å begynne på helgevasken. Vi har jobbhelg denne helgen begge to, og attpåtil skal Bjørnar på personalmøte/vinsmaking på søndag så helgen kommer nok til å gå fort denne gangen også. Hehe!
Har dere noen planer for helgen?

1 kommentarer:

Farfar sa...

Selv om det ikke skjer så mye i Oslo til daglig, så skjer det ikke så mye her i Sandnes heller. Både farmor og jeg ser fram til å lese dagens "blogg" enten den er stor eller liten og høre om våre kjære i Oslo. Ha en fortsatt god helg!