CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag, mai 08, 2009

Foccacia

Ikveld står biff stroganoff med salat og foccacia på menyen her hos oss. Vi skal kose oss med finalen av Norske Talenter, som egentlig ingen av oss har hatt tid til å følge med på, og bare slappe av. Iallefall, Bjørnar lager verdens beste foccaciabrød, og her er oppskriften;

en håndfull salt
en håndfull sukker
1dl. olivenolje
2pk. tørrgjær
1/2l. lunket vann
og til slutt, spe på med mel.

Når deigen er ferdig hevet, kjevles den ut, og plasseres i langpannen. Bland urter og olivenolje, og smør over deigen. Ha til slutt over ca en spiseskje havsalt. Stekes så på 225 grader, i 25 minutter.


Og vips, resultatet blir en utrolig god foccacia, som lett lar seg fryse ned!

1 kommentarer:

Miriam sa...

Så godt ut! Men ingen som inviterte meg:(