CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag, april 30, 2009

Svada!

Nå driver jeg å baker rundstykker! Klarte ikke vente med å bruke Kitchen Aiden! Men iallefall, det er langt ifra hva dette innlegget skal handle om. For imorgen drar nemlig Bjørnar og jeg hjem til Sandnes. Der skal vi i konfirmasjon, til min ikke lenger så lille fetter, Haakon. Det blir koselig. Liker når denne siden av familien er samlet!

Nå er bjørnar på vei til Risør for å hente bil. Vi har nemlig så mye vi skal ha med oss, bunad, dress, gaver osvosv. Ikke det at vi har begynt å pakke enda men, det går fort når vi først kommer igang! Ellers skal jeg bare jobbe idag. Har dere noen planer i go'været?:)

Bunaden og dressen er iallefall klare!

onsdag, april 29, 2009

Min nye kjøkkenfavoritt!

Ja, jeg blir helt klart preget av å jobbe i kjøkkenbutikk, og ja, alt det andre får til bryllupet, har
jeg allerede.. Meen! Hva kan man si?:D

Dagens fangst, og min nye kjøkkenfavoritt (Nespressomaskinen fikk være favoritt i nøyaktig en uke) er en sort Kitchen Aid maskin. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe kjøkkenmaskin, slik at jeg kan bake boller til kaffen, hehe! Og jeg har veid Kitchen Aid og Kenwood opp mot hverandre. Men valget var lett! Selv om det hverken medfølger blender, kjøttkvern, ekstra bakebolle, osvosv, så falt valget på Kitchen Aid, som bare består av maskinen, og de tre standard vispene. Men selvfølgelig, med min flaks, så fikk jeg med et sett med tre rivjern, fruktpresse og kjøttkvern! Er jeg ikke heldig vel?! Jeg er iallefall kjempefornøyd, og gleder meg til å begynne å bruke maskinen! :D



Pakke i posten og kaffedilla!


Da vi kjøpte Nespressomaskinen fikk vi med en av hver type kaffe. Det er i alt 16 forskjellige typer, hvor tre av dem er kofeinfrie. Det som er spesielt med Nespresso, i forhold til andre kaffemaskiner, er at man kun kan bruke en spesiell type kaffe. Og denne kaffen, får man kun kjøpt av Nespresso. Heldig vis for oss, har Nespresso nettopp åpnet egen butikk i Oslo, ellers må man bestille på internett, noe vi gjorde denne gangen. Vi bestillte et velkomsttilbud, som besto av 250 kaffekapsler, en bok og en oppbevaringseske. For alt det betalte vi bare rundt 800 kr! Heller ikke leveringstiden er det noe å si på! Vi bestillte på søndags kveld, og idag når vi våknet, hadde vi fått sms om at den var kommet. Så langt er vi kjempefornøyde, og jeg har virkelig fått smaken på kaffe!

tirsdag, april 28, 2009

Ønsker meg!

Latteskjeer fra Georg Jensen.
(designer; Arne Jacobsen)
Oppdatering: Har fått åtte skjeer, men ønsker meg gjerne fire til!

Kaffe mokka!

Nå koser jeg meg med en deilig kaffe mokka!

Jeg har også plantet nye urter i urtepottene mine!

Dette bør du vite om svineinfluensa..



Dere har garantert fått med dere alt oppstyret rundt svineinfluensa, og nå leste jeg akkurat en artikkel på VGnett, om hva man burde vite om svineinfluensa. Med kunnskap om sykdommen kan den nemlig begrenses.

Slik smitter svineinfluensa;
* Sykdommen smitter fra menneske til menneske, altså når man er i kontakt med andre, i teorien på samme måte som den "vanlige" influensa som herjer landet vårt hver vinter.
* Siden sykdommen er en luftveisinfeksjon, skjer smittingen særlig ved hosting eller nysing. Om en dråpe fra et host eller nys fra en person med svineinfluensa lander på munnen eller nesen til en annen person, kan man bli smittet. Men man kan også bli smittet bare ved nærkontakt, selv om den smittede ikke hoster eller nyser.
For eksempel om den smittede har tatt hånden over munnen og så håndhilser på noen uten å ha vasket seg i mellomtiden.
* Navnet fugleinfluensa er heller ingen tilfeldighet. I tillegg til å bli smittet av mennesker, kan man også bli smittet av gris, eller i grisebinger, hvor smittede dyr har vært. Men slapp av, svineinfluensa gir ingen grunn til ikke å spise kjøtt fra gris. Sykdommen kan nemlig ikke smitte på den måten!

Dette er symptomene;
* Symptomene er de samme som ved vanlig influensa.
* Altså, feber, hoste, vond hals, kroppsverk, hodepine, frysninger og tretthet.
* Symptomene er sterkere enn ved vanlig influensa (VIRKELIG sterke symptomer..).
* Flere smittede har også opplevd diaré og oppkast, samt symptomer som minner om alvorlig lungebetennelse.

Slik unngår du å bli smittet;
* Tenk ekstra mye på hygiene!
* Vask hendene ekstra godt, med såpe og vann.
* Dersom du vet at noen er syke, eller har mistanke om det, prøv å holde deg unna dem, så godt det lar seg gjøre.
* Dekk til nese og munn med et papirtørkle når du hoster eller nyser. Kast det umiddelbart etterpå.

mandag, april 27, 2009

Cecilie&Tonje<3

Idag har jentene vært på Sandvika Storsenter. Jeg har jobbet med skole, og Bjørnar har vært på skolen. Når han gikk på jobb klokken 5, gikk jeg bort på skolen en tur. Når jeg kom hjem, hadde Cecilie og Tonje shinet hele leiligheten. De hadde vasket og ryddet. Jeg ble så rørt, at jeg ikke en gang la merke til hva som hadde skjedd på terrassen. Heldigvis hadde jentene lagt igjen en liten "takk-for-oss-lapp", hvor de også ønsket oss lange late kvelder på terrassen. Det var da jeg så ut, og så hvor fint de hadde plantet i potten min! De hadde til og med plantet en liten blomst i en potte, og satt på bordet! Det var nydelig! Jeg har aldri tenkt tanken på å gjøre noe slikt! Jeg lover dere, i den potta, skal det vare blomst så lenge vi har utemøblene fremme!

Jeg måtte forresten klemme på dynene, og lete i skapene, i håp om at jentene ikke hadde dratt, slik at jeg kunne fått gitt dem en klem! TUSEN TAKK!!!-Og kom tilbake snart<3


søndag, april 26, 2009

mobilinnlegg!

en liten nattahilse fra mobilen til Bjørnar!

Alt-mulig-helg!

Denne helgen har vi besøk av Cecilie og Tonje. De kom hit tiiidlig fredags morgen. Dessverre måtte jeg jobbe, så jeg fikk ikke vært med dem på shopping. Når jeg kom hjem fra jobb, hadde jentene laget deilig middag. Mexikansk tomatsuppe med kylling i, natchos, ost og mais. Det var rett og slett herlig, enda til jeg ikke er så glad i suppe! I ti-tiden gikk vi nedover på Bølgen&Moi, for å møte Minken, og ble værende der til Bjørnar var ferdig på jobb. Vi gikk opp til oss i tolv-tiden, og holdt det gående til langt på natt. Sånn er det når man har en søster som er blitt 18!

Igår var det superfint vær, så vi var i byen hele dagen. Spiste herlig lunsj på Olivia sammen med Minken, og shoppet litt ellers. Til middag laget vi taco, og koset oss med en film om kvelden.

Nå er jentene i Vigelandsparken. Været er ikke på topp, og siden Bjørnar og jeg var der forrige helg, fant vi ut at vi bare ble hjemme. Så nå har jeg ryddet litt. Mens jeg ryddet fikk jeg den fikse idèen om at Bjørnar kunne få vise frem bord-dekke-skillsen sin, og slik ble resultatet;

All porselen er "360-serien" fra IKEA. Bordeaux-glassene og vinkaraffelen er fra Riedel, champagneglassene og lysestakene fra Villeroy&Boch, og bestikket fra Georg Jensen.



Til slutt et lite bilde av vår nye favoritt på kjøkkenet!

torsdag, april 23, 2009

Citiz!

Jeg er endelig eier av en praktfull Nespressomaskin! Paradokset er bare at jeg ikke drikker kaffe.. Menmen! Fornøyd er jeg iallefall!

Vaskjekjerring



Siden det var 40% på alle vaskeprodukter på Ica igår, måtte selvfølgelig Miriam og jeg gå litt berserk. Vi er to små hamstere, som lesset i kurven, som om vi ikke hadde et eneste vaskemiddel i hus fra før! Og når jeg kom hjem, møtte jeg selvfølgelig Bjørnar i døren, med et spørrende blikk. Han synes det er unødvendig med 5 ekstra av ditt, og to på lager av datt. Men er det ikke dette som er å være økonomisk student da? Man får jo så mye mer for pengene! Og det er vel heller ingen hemmelighet at jeg er storforbruker av vaskemiddel?:P

Velvel, gjett hva jeg skal nå? Jo, selvfølgelig skal jeg vaske! For imorgen får jeg besøk av Cecilie og Tonje!<3

onsdag, april 22, 2009

Sannheten om Wisteria Lane

I en forstad til byen Fairview i den amerikanske staten Eagle finner vi gaten Wisteria Lane. Gresset er grønt og perfekt klippet, og stakittgjerdene er hvite som kritt...

For alle som har sett den populære TV-serien Frustrerte Fruer, er vel dette en velkjent beskrivelse av gaten hvor hovedpersonene bor, og handlingen foregår. Ved første øyekast er Wisteria Lane det perfekte stedet å bo. Men ting er langt fra hva de ser ut til! Bak blondegardiner og skinnende rene vindusruter gjemmer det seg alltid en og annen mørk hemmelighet.

I virkeligheten finnes det ingen stat med navnet Eagle. Wisteria Lane heter opprinnelig Colonial Street og befinner seg i Universal Studios i Hollywood. Colonial street har sin historie tilbake fra 1946, da de første husene ble bygget. Først i 1950 ble husene flyttet utendørs og Colonial Street fikk navnet etter huset Colonial mansion. Siden den gang har gaten vært filmsett for flere filmer og tv-serier. Huset til Bree ble brukt i serien Providence, og i filmen Deep Impact ble blant annet Susans hus brukt. I tillegg er det gjort innspillinger av filmen Psycho, Casper og serien The Ghost Whiperer i det som i dag er kjent som Wisteria Lane. (Tekst kopiert fra tv2underholdning.no)

I det blå huset over bor Bree og Orson Hodge. Tidligere har dette huset blitt brukt i TV-serien Providence.

Det gule huset er Susan Mayers hus, nyoppbygd etter en brann tidlig i serien, men det ser nesten nøyaktig likedan ut som det gjorde før brannen...

Det rosa huset tilhører eiendomsmegleren Edie Britt Williams. Det er nybygd, da hennes gamle hus brant ned i første sesong. Hun bor nå sammen med ektemannen Dave Williams.

I det grå huset har det skjedd mye mystisk gjennom seriens løp. Nå bor det homofile ekteparet Bob og Lee her.

I dette grønne huset bor Lynette og Tom Scavo, med sine barn.

Dette brune huset er hjemmet til Katherine Mayfair, og i gårsdagens episode flyttet også Mike Delfino inn. Hvor lenge han blir boende, gjenstår å se!

I denne store, gule villaen bor Gabrielle og Carlos Solis og deres to døtre, Juanita og Celia.

Det lille lysegule huset er det nye hjemmet til Brees homofile sønn Andrew og hans kjæreste Alex.

Nå har dere litt av historien bak disse fantastiske husene, som ikke engang er virkelige!
Kilde: http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn, http://www.tv2underholdning.no/frustrertefruer/article1637680.ece

Inspirert av: http://anetteshus.blogspot.com/

tirsdag, april 21, 2009

Idag...

....Har Bjørnar og jeg vært sammen i to og et halvt år! Hurra for oss!

mandag, april 20, 2009

Kastedilla!

Ja, jeg kaster alt jeg ikke lengre bruker, eller, jeg setter det først ned i boden, og når det fylles opp der, går jeg kraftig til verks, og kaster alt som ikke lengre brukes. Idag var en sånn dag. Det hele begynte vel med at jeg kjøpte oppbevaringsbokser på ikea på lørdag. Jeg hadde egentlig ikke planer om å gjøre stort med dem, annet enn å fylle dem, og plassere dem på et ledig sted i boden. Tilfeldigvis, så jeg en lapp tidligere idag om at sameiet hadde fått noen containere til disposisjon. Så da fikk Bjørnar og jeg tatt en skikkelig opprydning i boda! Vi kastet hele fem søppelsekker med ting vi ikke lengre bruker.

Forresten så har vi innredet boden med et hyllesystem fra IKEA, noe jeg er kjempefornøyd med! Så, om du har en bod som trenger hyller, løp å kjøp!

søndag, april 19, 2009

Gårsdagens fangst!

DVD-oppbevaringsboksene som skal ned i boden..!
Oppbevaringsbokser for klær og ting vi ikke bruker..
Blå og hvitt/rødt Ganthåndkle, hvite badehåndkle fra Linen Factory, blå og hvite Gant vaskekluter og hvit/beige løpere og tøyservieter..

De nye løperene

Nye fine lampeskjermen:D

En lenge etterlengtet helg!

Denne helgen har bare rast forbi oss! På fredag kom som sagt Aleksander og Janniche inn til Oslo. De kom såpass sent, at vi gikk rett ned på Bølgen&Moi da de kom. Der fikk vi oss middag, før kveldens musikal. Mamma mia var helt fantastisk! Den var på norsk, noe jeg var litt skeptisk til, men jeg må si, den kunne ikke vært bedre! Skuespillerene var dyktige, tekstene var skrevet godt om, og handlingen var akkurat som forventet! Dersom det fortsatt er mulig å få tak i billetter, anbefaler jeg deg/dere til å se den!

På lørdag var vi tidlig oppe! Spiste deilig frokost, før det bar avgårde til IKEA. Der fant vi oss litt av hvert, og siden jeg leste at Miriam hadde kjøpt seg oppbevaringsbokser, fikk jeg den fixe ideen om at det måtte jeg ha også. Så jeg endte opp med ÅTTE bokser til DVD, tre store til klær, og fire små til "diverse". Lampeskjermer fikk jeg også kjøpt meg, og litt annet som jeg sikkert ikke trengte! Hehe! Typisk meg;)

Siden været var så grått og det blåste en hel del, ble vi enige om å bare dra innom Sandvika Storsenter. Også der fikk jeg shoppet en heeel del! Tre nye Gant håndkle, tre Gant vaskekluter, to badehåndkle fra Linen Factory, seks champagneglass fra Villeroy&Boch, to løpere til spisebordet, og fire matchende tøyservietter. Alt i alt er jeg VELDIG fornøyd!

Idag har vi heller ikke ligget på latsiden. Etter frokost dro vi ned til Vigelandsparken i FINVÆRET! Deretter dro vi ned til byen, til Akershus festning, og Operaen. Klokken var nærmere fire før vi var hjemme igjen. Da laget Bjørnar middag til oss, mens vi lå på sofaen og halvsov. Hehe!

Vel, det var vår helg, vi har hatt det supergøy!!

Aleksander og Janniche i hotelbaren på SAS-hotellet i Nydalen.


Aleksander og Janniche på Folketeateret.


Et lite snikbilde på Mamma Mia...!

Egon VS. Fridays?



I helgen har vi hatt besøk av Aleksander og Janniche, og det skal jeg selvfølgelig blogge om så fort Bjørnar får lagt inn bildene som ble tatt! I mellomtiden vil jeg bare fortelle dere om en litt pussig lørdagskveld. Etter å ha diskutert opp og ned under lunsjen på Peppes Pizza, ble vi endelig enige om å ta kveldens middag på Egon i Karl Johans gt. Så i halv 8 tiden troppet vi opp, og var heldige og fikk bord umiddelbart. Siden vi var veldig sultne bladde vi fort gjennom menyen. For min del, som alltid har spist samme retten hver gang jeg har vært på Egon, var valget lett. Biff med bakt potet og bernaisesaus. Janniche gikk for biffsnadder med bakt potet. Etter LAAAAANG tid kom endelig maten, Bjørnar fikk det han hadde bestillt, det samme gjorde Aleksander. Men da servitøren sto igjen med to tallerkener med biff og pommes frites, da ble jeg litt forvirret. Både Janniche og jeg hadde bestillt, og betalt for bakt potet. Da jeg prøvde å fortelle servitøren dette, fikk vi bare til svar at det ikke hadde vært flere ferdige bakte poteter igjen. Hun kunne jo kommet bort å sagt ifra at de var tomme? Ikke bare slengt på noen skarvne pommes frites..

Jeg for min del er ikke noe "fan" av biff og pommes frites. Pommes frites, det spiser man på McDonald's. Iallefall, servitøren skjønte ikke helt problemet, og ville bare gi oss maten, det tok tross alt en time før de neste bakte potetene var ferdige. Eventuelt, så kunne vi ta biffen nå, og vente på potetene. Vi er da seriøst ikke interessert i å sitte å se på kjøttet i en time?! Eller spise bare kjøtt, og en tørr potet en time etter? På dette tidspunktet kjente jeg at det boblet inni meg, hun hadde virkelig trykket på de rette knappene hos meg. Janniche prøvde seg med at alt var greit, om alle fire fikk gratis dessert etterpå, men det kunne hun ikke gå med på. Bare vi to som hadde fått feil mat kunne få dessert. Dette var for vår del ikke aktuelt, og bestemte oss derfor for å få pengene tilbake, og etter mye om og men, lot det seg endelig gjøre.

Det var ingen diskusjon, vi gikk nærmest på autopilot ned på Fridays Klingenberg. Også der fikk vi bord med en gang. En superhyggelig servitør fikk vi også! (på Egon må man jo gå å bestille alt i kassen selv). Vi fikk bestillt mat og drikke, og satt leenge og prate. Servitøren var jevnlig innom bordet vårt, og sjekket at alle hadde noe i glasset, og at alt sto bra til med oss. Vi pratet og lo, og merket ikke engang at det hadde gått nærmere 45 min. siden vi bestillte maten før servitøren kom bort å unnskyldet at det tok så lang tid, men at kokkene hadde hatt et uhell på kjøkkenet, så maten vår måtte lages på nytt. Selvfølgelig skulle vi få 25% avslag på hele regningen, og hun lovet at maten ikke var langt unna. Det var den heller ikke. Bare minutter etter hun hadde vært borte, kom den ALLTID velsmakende Fridaysmaten, og kvelden endte superhyggelig!

Så, nå er mitt spørsmål, hva velger du? Fridays eller Egon? Jeg kan med hånden på hjertet si at det blir lenge til jeg besøker Egon igjen....

fredag, april 17, 2009

Dilla på blomster??


Smykkeskrin!


Siden overraskelsen min ikke hadde kommet på jobb igår, tenkte jeg heller at jeg skulle skrive et lite innlegg om det nye fine smykkeskrinet mitt! Jeg har lenge ønsket meg et slikt, og tittet på forskjellige typer rundt forbi. Mitt eneste krav var at det måtte være i skinn, og at det var sort. De fleste jeg har sitt på oppfyllte bare mitt andre kriterie.. Men så, når vi var i Risør i påsken kom jeg over dette! For det første falt jeg pladask ved første øyekast, for det andre så er det sort skinn! det er også en eske man kan ta ut, som blir et minismykkeskrin til å ha med på reiser.


Jeg er kjempefornøyd, og smykketreet mitt fra Menu, er en hel del lettere, med bare de smykkene jeg bruker til vanlig!

torsdag, april 16, 2009

Mamma Mia musikal!

Gjett om jeg gleder meg til imorgen! Da kommer nemlig Aleksander og Janniche til oss, og skal være her i helgen. De har kjøpt seg hus, og jeg må si jeg er spent på å få se plantegninger, som jeg er blitt lovet av Mr. Hagen! Vi skal også på musikal, og det er vel nokså opplagt hva vi skal se? Hehe!

Ellers har vi planlagt en tur til IKEA. Der skal jeg se på nye lampeskjermer til nattbordslampene våre. Ellers har jeg hørt at det har kommet inn masse nye sommervarer, som jeg gleder meg til å utforske, og eventuelt ta inn under mine vinger!

Nei, nå må jeg komme meg opp av sofaen, rydde litt, spise, også er det jobb! Håper det venter en overraskelse på meg der, eller at den iallefall kommer imorgen, slik at den kan tas i bruk i helgen! Mer om hva dette er, kommer nok i neste innlegg!

onsdag, april 15, 2009

Så små vi var!

Best Friends For Ever!

Det kan skje oss alle..


Igår leste jeg et overraskende, og rørende innlegg på min kusine Iselin sin blogg.. Det er slutt mellom henne og kjæresten, gjennom ni måneder.. Og det var akkurat da tanken slo meg, det kan skje meg også! Innlegget hennes het "ingenting varer eving", og det har hun jo helt rett i!

Ikke det at jeg plutselig nå går rundt å tror at det kan bli slutt mellom Bjørnar og meg, for det tror jeg virkelig ikke, men som hun videre skrev i neste innlegg tar man ting så lett forgitt! Det er de små tingene som betyr noe her i livet! Tingene man ikke vet at man har, før de er borte.. Selvfølgelig, noen ganger er det nok det beste for begge parter om man gjør det slutt, men i 98% av tilfellene sitter den ene igjen såret.. Veldig såret.. Og ja, tro meg, jeg vet hva jeg prater om!

mandag, april 13, 2009

LekkerLekker!

Jepp, det finnes bare ett ord for denne flasken; Lekker! Og jeg kan med stolthet i stemmen si at den står i "barskapet" hjemme hos oss! Som dere vet, elsker Bjørnar å lage drinker, og jeg elsker ting som glitrer! Og hva er vel da en bedre kombinasjon enn sprit med paljetter?!

lørdag, april 11, 2009

Ingen påskeaften uten....

....Påskeegg!

Idag, når jeg kom hjem fra jobb, ventet det verdens søteste (?) påskeegg på meg! Det vil si, det var både mitt og Bjørnars påskeegg, som var slått sammen! Hehe!

Eggene var ikke bare fyllt med melkesjokolade, kindersjokolade, smurf, tippekupong og flakslodd, MEN best av alt, de to søte harepusene jeg har siklet på i laaaang tid nå!

Og de har selvfølgelig fått plass i vinduskarmen!

Hva fikk dere i påskeegget? :D

God påske!

Lille Dieselmann ønsker alle lesere en riktig god påske!

fredag, april 10, 2009

Det ultimate jentetastaturet??


Dumpet over dette bildet, og syntes det var ganske så morsomt! Ikke bare på grunn av fargen (ja, jeg elsker rosa!), men hovedsaklig på grunn av de morsomme tastene!
Hva synes dere, dette kan vel defineres som det ultimate jentetastaturet?;)

torsdag, april 09, 2009

Utfordring fra Kine!

1 Sivilstatus? Samboer
2 Røyker eller snuser du? Nei
3 Bor du hjemme med familien? Nei, bor og studerer i Oslo
4 Jobber eller går du på skole? Begge deler =)
5 Har du bil eller annet kjøretøy? Har bil i Sandnes
6 Hvor i landet bor du? Oslo
7 Hvilken dialekt har du? Sandnesisk
8 Hva heter du? Susanne
9 Hvor ofte trener du? Ikke regelmessig
10 Hvor høy er du? 167 cm
11 Fester du? Ja
12 Ditt sko-nummer? 37
13 Din øyenfarge? Blå
14 Hva tenker du om kroppshår? Æsj!
15 Hva slags klær sover du i? All nude!
16 Snorker du? Nei, heldigvis ikke =)
17 Hvor kosete er du? Jeg er kosejente!
18 Liker du å synge natta sanger? Nei, har du hørt sangstemmen min??
19 Hvor på kroppen er du mest kilen? På leggene..!
20. Hvor var du for 1 time siden? I Strømstad..
21. Hvem blir ditt neste kyss fra? Bjørnar
22. Hva var det siste du spiste? Brød med salami, majones og agurk
23. Hvem var den siste du pratet med i telefonen? Beate
24. Har du noe husdyr? Bare Diesel, men han bor i Sandnes:)
25. Savner du noen? Ja!
26. Hva slags humør er du i nå? Sliten, det tar på å være harry...
27. Hvor gammel er du? 20
28. Hvem vil du treffe akkurat nå? Cecilie!
29. Hvordan svarer du i telefonen? Hallo, d e Susanne?
30. Ringer du mye? Jaa, både ringer og sender sms!
31. Hvem ringte du senest? Bjørnar
32. Seneste klemmen du fikk? Randi
33. Antall timer sov du i natt? 8..
34. Sov du alene? Nja, var i Risør, så Bjørnar og jeg lå i hver vår seng, men som var satt inntil hverandre:)
35. Hva ser du fram til? Sommerferien og Barcelona!
36. Hva vil du akkurat nå? Sooove...
37. Hvilken årstid er det nå? Vår..
38. Er du forelsket nå? Ja
39. Er noen forelsket i deg? Jaaa!
40. Prater du fortsatt med den du kysste senest? JA :D
41. Har du vært utomlands? Utomlands? Utenlands?? Ja:P
42. Hva gjorde du kl 2 inatt? Sov..
43. Hva skal du gjøre etter det her? Sova!!
44. Hvilken buss kjører du oftest? Hm, Sørlandsekspressen? Tar ellers mest t-bane..
45. Det siste teateret du så? Raske Menn (skal på Mamma Mia om en uke!)

Videre utfordrer jeg Miriam og Iselin til å svare på disse spørsmålene!

søndag, april 05, 2009

Utfordring

Jeg ble utfordret til å svare på disse spørsmålene. Videre utfordrer jeg Kine, Miriam og Iselin!

20 ting som begynner på den første bokstaven i navnet mitt...
Regler: Det er vanskeligere enn det ser ut! Kopier til ditt eget notat, slett mine svar og legg til dine. Bruk den første bokstaven i navnet ditt når du svarer på alle spørsmålene. Gi ordentlige svar... ikke dikte! Hvis personen før deg har samme bokstav, så må du gi et annet svar. Du kan ikke bruke samme ordet to ganger, og du kan ikke bruke ditt eget navn som jente/ guttenavn.

1. Hva er navnet ditt: Susanne
2. Ord på fire bokstaver: Seng
3. Guttenavn: Sebastian
4. Jentenavn: Sofie
5. Et yrke: Sosionom
6. Farge: Sort
7. Noe du har på deg: Sokker
8. Mat: Spaghetti
9. Noe på badet: Shampoo
10. Et sted: SANDNES
11. Grunn til å komme for seint: Skadet
12. Noe du roper: Shit!
13. Film tittel: Shrek
14. Noe du kan drikke: Saft
15. En musikkgruppe: SpiceGirls
16. Et dyr: Sau
17. Gatenavn: Sandakerveien
18. Bilmerke: Suzuki
19. Sang tittel: Sommer på jorda
20. Et verb: Selge

Mimring!

Jeg liker å sitte å se på gamle bilder på pcen, og idag kom jeg over mappen fra Cecilies konfirmasjon. Jeg syntes den gang, da hun skulle konformeres at det var rart at hun var blitt så stor, så voksen.. Og tenk nå, hun er blitt 18, kjører bil, kan stemme og alt som hører voksenlivet til.. Lillesøster.. Som ikke lenger er så liten!

Storesøster hjelper konfirmanten med håret!

Fra venstre Claire, Iselin, meg og Cecilie
Cecilie og meg, søstrene Aareskjold!